gecmis olsun ablacim aman dikkat et kendine ilaclarini muntazam al goz bu baska biseye benzemez hirsiz olayi icinde dikkat et kendine hangi tarafta oturuyosun merak ettimhihoyyyt
Ablam geçmiş olsun hem gözün için hem hırsızlık için.Hırsızlık iyice aldı başını gidiyor.Rabbim hepimizi korusun.
Geçmiş olsun ablacığım dikkat et kendine
gittigim gun ayaklarim kirilsaydida seni birakmasaydim malatyam,gecmisim,guzel sehrim simdi oyle yalnizimki senin sokaklarin bile dosttu bana tasin topragin bile dosttu.bu gece Rabbimden tek dilegim beni sag salim bi daha ayrilmamamk uzere sana kavusturmasi(((((((((((((
teşekür ederim canımopuyorumnanaktanDualarımız seninle inşallah çok önemli bişey yoktur canım.
Canım arada bir çoğalıyoruz arada bi kimse uğramıyo.Napalım gelen arkadaşlar sağolsun.
Hoşgeldin canım.Ya sadece sen değil biçok arkadaş kayıp bu aralar.
Yabangülüm nasılsın canım.Örgülerin çok güzel.Maşallah diyeceğim sana.
öyle deme ya.:teselli:gittigim gun ayaklarim kirilsaydida seni birakmasaydim malatyam,gecmisim,guzel sehrim simdi oyle yalnizimki senin sokaklarin bile dosttu bana tasin topragin bile dosttu.bu gece Rabbimden tek dilegim beni sag salim bi daha ayrilmamamk uzere sana kavusturmasi(((((((((((((
aaaa bayanlar kimse kutlamamis HEPINIZIN KADINLAR GUNU KUTLU OLSUN :)
ne yapayim canim yaa bu kadar kotu olcagini bilsem imkani var gelirmiydim buralara. kizlar siz siz olun turkiyemin disinda biyere gitmeyi asla dusunmeyin neresinde olursaniz olun sanslisiniz
suder44 çokkk teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..saolun
hayırlısı canım nasip oradaymış.sağlık olsun bir gün dönersiniz işallah.aslinda sayilir canim esim yillardir buda calisiyor bende gecen yil geldim ne umutl;arla ama oyle hayal kirikligina ugradimki anlatamam
guzel dostlarim canim malatyam herkese kocaman gunaydinlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?