Canım dün hava yaz günü gibi sıcaktı.Hadi pikniğe gidelim dedik.Sonrada bi kapandı bi yağmur bastırdıki sorma.Allahtan bizim olduğumuz yerde çabuk kesildi biz gene pikniğe devam ettik.Sultansuyu tarafına gittik.
:teytey::teytey:
Hoşgeldin canım aramıza.
canım hoş geldin.
facebookta profilimde geçenlerde bende malatya videosu yüklemiştim. bu ara yine yükleyeyim .opuyorumnanaktan
aşkım malatyalı varmı otesı can can sevıyorum malatyalıyıopuyorumnanaktan
iyilik canım senden ne habermerhaba hanınlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
hoşgeldin canım evet biliyoruz gözden kaçmıyor bilesin:)selam ben geldim naıslsınız bakalım ne var ne yok çoktandır uğramadım buraya
malatyada hava çok güzeldi bu gün.herkes parka atmıştı kendini:)slm bayanlar nasilsiniz ee hafta sonu kimse olmaz dediniz hafta icide kimse yok. yokmu bana malatyadan haberler vercek birileri:)))
sende olmasan ablam helal olsun valla.canım hoş geldin.
facebookta profilimde geçenlerde bende malatya videosu yüklemiştim. bu ara yine yükleyeyim .opuyorumnanaktan
ohh iyi yapmışsın:)şimdi malatya halayını ekledim bile.kaydirigubbakcemile5
hoş geldin canımslm kızlar ben aslen Adanalıyım ama Malatya'da oturuyorum.bende geldim aranıza...
Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmileaşkım malatyalı varmı otesı can can sevıyorum malatyalıyıopuyorumnanaktan
Günaydın tünaydın herkese güneşli güzel bi günden slm hepinize.
merhaba kızlar. bugün bir türlü fırsat bulamadım. cuma günü aniden gözüm şişmeye başladı. bu sabah hemen doktora gittim. alerji dedi. ilaç verdi. ama ilaçlarımı alamadım. sinir küpü oldum resmen. neyse, aynı ilaçlardan evde buldum. zamanı geçmediği için kullandım. hala şiş ama en azından kaşıntı geçti.
dün gecede aniden 3-4 civarı kapım çalındı. gelen polismiş. apartmanımıza hırsız girmiş. neyseki benim kapım kilitli ve sürgülüydü. bizde birşey yoktu. diğer komşuları soramadım. sinirim bozulduğu için sabaha kadar uyumadım. sabahta doktor ve eczane arasında kaldım. akşama doğru artık dayanamayıp yattım. tabii erkendende uyandım. gelip biraz burada oyalanayım dedim.
merhaba kızlar. bugün bir türlü fırsat bulamadım. cuma günü aniden gözüm şişmeye başladı. bu sabah hemen doktora gittim. alerji dedi. ilaç verdi. ama ilaçlarımı alamadım. sinir küpü oldum resmen. neyse, aynı ilaçlardan evde buldum. zamanı geçmediği için kullandım. hala şiş ama en azından kaşıntı geçti.
dün gecede aniden 3-4 civarı kapım çalındı. gelen polismiş. apartmanımıza hırsız girmiş. neyseki benim kapım kilitli ve sürgülüydü. bizde birşey yoktu. diğer komşuları soramadım. sinirim bozulduğu için sabaha kadar uyumadım. sabahta doktor ve eczane arasında kaldım. akşama doğru artık dayanamayıp yattım. tabii erkendende uyandım. gelip biraz burada oyalanayım dedim.
yabangülüm iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın neler yapıyorsun
iyiym canım saol, valla bişey yaptığım yok :hulya: örüyorum.
zekocum nerdesin ya hayırdır bişeymi var?allah yardımcın olsun..selam hanımlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ne zamandır karman çormanım kendimi biraz toparlıyayım görüşelim inşallah.hayır dualarınızı eksik etmeyin nolur...
uzun bi aradan sonra mrb!bilgisayar arızadayd.yeni geldi servisten.bakıyorumda kimse yokluğumu farketmemiş,sormamış bile.Küstüm sizeeee :sinifsinif::sinifsinif: EE sizlerde ne var ne yok?Zekocum noldu cnm?moralin niye bozuk?Her neyse derdin inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun cnm...
Dualarımız seninle inşallah çok önemli bişey yoktur canım.selam hanımlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ne zamandır karman çormanım kendimi biraz toparlıyayım görüşelim inşallah.hayır dualarınızı eksik etmeyin nolur...
Canım arada bir çoğalıyoruz arada bi kimse uğramıyo.Napalım gelen arkadaşlar sağolsun.slm kizlar nasilsiniz bugun yine kimse ugramiyo
Hoşgeldin canım.Ya sadece sen değil biçok arkadaş kayıp bu aralar.uzun bi aradan sonra mrb!bilgisayar arızadayd.yeni geldi servisten.bakıyorumda kimse yokluğumu farketmemiş,sormamış bile.Küstüm sizeeee :sinifsinif::sinifsinif: EE sizlerde ne var ne yok?Zekocum noldu cnm?moralin niye bozuk?Her neyse derdin inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun cnm...
Yabangülüm nasılsın canım.Örgülerin çok güzel.Maşallah diyeceğim sana.zekocum nerdesin ya hayırdır bişeymi var?allah yardımcın olsun..
:teselli: :teselli:canım merak etmezmiyiz hiç.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?