Malatya///44

hayir calismiyorum kizim sadece gunde 2.5 saat okula gidiyo haliyle burda kimsem olmadigi icin ben bakiyorum kizima sen malatyada nerde calisiyosun

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

canim seninde kandilin mubarek olsun.tum arkadaslarimin kandilini kutluyor hayirlara vesile olmasini diliyorum sevgiler:))

hayir calismiyorum kizim sadece gunde 2.5 saat okula gidiyo haliyle burda kimsem olmadigi icin ben bakiyorum kizima sen malatyada nerde calisiyosun

Selam kızlar
Herkesin Kandili Mübarek Olsun :Saruboceq:
suder44 ben sigorta firmasında çalışıyorum
Ya kızlar Zeko yine yok haberi olan var mı :uhm:

kizlar herkese gunaydin dun yine face book da malatya videosu geldi cok guzeldi cok agladim son goruntuleriydi malatyamin ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cokkkkkkkkkkkkkk ozledim yaaaaaaaaaaaaaaa

kizlar herkese gunaydin dun yine face book da malatya videosu geldi cok guzeldi cok agladim son goruntuleriydi malatyamin ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cokkkkkkkkkkkkkk ozledim yaaaaaaaaaaaaaaa

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:gelirsen tadını çıkar bol vololumunekankayizsmile

slm bayanlar nasilsiniz ee hafta sonu kimse olmaz dediniz hafta icide kimse yok. yokmu bana malatyadan haberler vercek birileri:)))

canım hoş geldin.
facebookta profilimde geçenlerde bende malatya videosu yüklemiştim. bu ara yine yükleyeyim .opuyorumnanaktan

slm kızlar ben aslen Adanalıyım ama Malatya'da oturuyorum.bende geldim aranıza...

slm bayanlar nasilsiniz ee hafta sonu kimse olmaz dediniz hafta icide kimse yok. yokmu bana malatyadan haberler vercek birileri:)))

Canım dün hava yaz günü gibi sıcaktı.Hadi pikniğe gidelim dedik.Sonrada bi kapandı bi yağmur bastırdıki sorma.Allahtan bizim olduğumuz yerde çabuk kesildi biz gene pikniğe devam ettik.Sultansuyu tarafına gittik.

şimdi malatya halayını ekledim bile.kaydirigubbakcemile5
:teytey::teytey:

slm kızlar ben aslen Adanalıyım ama Malatya'da oturuyorum.bende geldim aranıza...

Hoşgeldin canım aramıza.

aşkım malatyalı varmı otesı can can sevıyorum malatyalıyıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…