Malatya///44

Ben Malatya'lı değilim.Görev nedeniyle burdayız yeni geldik.Merkezdeyiz lojmanlarda.Diğer arkadaşlarda merkezde sanırım.Bikaç arkadaşımızda şehir dışında onlarda gurbetçi sayılır.

nerde lojmanlardasin 2.ordu hava lojmanlarimi ee malatyanin bilmedigimiz yeri yok :))))

yok 2. ordu kara lojmanlari hastane caddesinde hava lojmanlari biraz daha uzak ondan sordum canim cok guzel yeriniz gezmistim orayida 2 kere:))

var tabi duramam buralarda gecen yil geldim nasipse gelecek sen memleketimdeyim yapamam ora olmadan icime islemis memleketim :))) nisanda geliyorum 4 ay ordayim :)))) insallah tanisiriz kizlar cok isterim
işallah canım görüşelim.
Havalar ısınsın bi buluşma ayarlayalım valla.

mayısta sende burda olursun tanışmış oluruz.

ayarlayalımda işallah bu defa herkes gelir.geçen sen sadece 2kişiydik.diğer arkadaşlar gelmediler.

kaç yaşında olursa insan anneye muhtaç oluyor.anne gibisi varmı ya çok iyi anlıyorum allah elden ayağa düşürmesin.gider görürsün anneni.:teselli:

amin canım. tüm duam bu zaten.:Saruboceq:

bizimki bayan olduğu için bilezik ve kolye sanıyordu. okuması yoktu allahtan. evet şimdiki ilaçlar bir nebze olsun ilerletmiyor. ama tam tedaviside yok. allah anacığına sabır versin. çok zor işi.:Saruboceq:

evet canım. ancak yaşayan anlar. çok zor inanın. hele bu birde anaysa. onu o kadar çok seviyorum ki, birşey olursa diye kahrolup duruyorum.opuyorumnanaktan

kızlar ben her izmir buluşmasına genelde katıldım. inanın çok neşeli oluyor. birgün bile olsa dertler tasalar yok olup uçuyor. aslında bir alışsanız, arkası mutlaka gelecektir. hele havalar biraz daha ısınsın daha iyi olacaktır mutlaka.

Ben sizin buluşma resimlerinede bakıyorum ablam nasıl hoşuma gidiyor.Yok havalar ısınsın her ay toplanalım bizde kızlar.

evet izmirliler çok faal. her hafta nerdeyse toplanacaklar.kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten çok güzel dostluklarımız oldu. bakmayın o buluşmalara, arasıra biz tek tekte olsa buluşup geziyoruz. artık o resimleri eklemiyoruz. kulübe ayıp olur diye.sempatiksalakcinni hatta ev buluşmalarımızda var. baktınız dışarda buluşamıyorsunuz evde de yapabilirsiniz. tabii bu bir öneri. kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

guzel sehrimin guzel insanlari herkese kocaman merhabalar :))) safak:65 nerelerdesiniz neler yapiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…