teşekkürler harmoni gidelim bizde oraya
kızlar mrb!! yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler, sefalar getirdiler buyrunnnnnnnnn ne var ne yok?zekocum nerelerdesin?görünmez oldun.Ay bi kar yağsa artık ya. :Saruboceq: Ne kadar kurak gidiyor hava.Ocak ayı ama sanki ekimden günler yaşıyoruz.Off evdede zaman geçmiyorkiii şu kpss bitsede kurtulsamm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
açılınnnnnn ben geldm hemşerilerm benmmm opuyorumnanaktan
bende malatyalıym opuyorumnanaktan:1hug:
Herkese hayırlı cumalar
Nerdesiniz kızlaaaarrrr :gitme:
hanımlar işler yoğun patronda büroda o yüzden uğrayamıyodum...bide doktordu,kaynana-kayınpederdi, eşimin ananesinin vefatı derken ruh gibi dolaşır oldum etrafta...halim yokta inadına durur oldum ayakta... bide sevdiklerimi kaybedicem diye korkar oldum...çok vefatlar yaşadık ardı ardına...psikolojim bozuldu hissediyorum kafamı dinleyemeye ihtiyacım var olmuyo...malum eşimin annesi babası bide ani ziyaretleriyle görümcemler....yani hiç açıcı değil durumlar...doktorluk oldum olacam...sizler nasılsınız...
Allah kolaylık versin canım işin zor.Okulu kazanmak için ders çalışırsın, okulu bitirmek için ders çalışırsın yetmez işe girmek için bidaha çalışırsın.Hava durumuna göre bugün başlaması lazımdı karın ama yağmadı bi türlü.dışarıda güneş var ama çokda rüzgar var.yarın gelir inşallah.
hanımlar işler yoğun patronda büroda o yüzden uğrayamıyodum...bide doktordu,kaynana-kayınpederdi, eşimin ananesinin vefatı derken ruh gibi dolaşır oldum etrafta...halim yokta inadına durur oldum ayakta... bide sevdiklerimi kaybedicem diye korkar oldum...çok vefatlar yaşadık ardı ardına...psikolojim bozuldu hissediyorum kafamı dinleyemeye ihtiyacım var olmuyo...malum eşimin annesi babası bide ani ziyaretleriyle görümcemler....yani hiç açıcı değil durumlar...doktorluk oldum olacam...sizler nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?