merhabalar epeyidir bakmamıştım buraya. herkes iyidir inşallah a.s.
hoşgeldin canım nasılsın?sağlığın yerindedir işallah:Saruboceq:
Selam kızlar nasılsınız
Hoşgeldin büşra hanım kaydirigubbakcemile3
sinem canım sen nasılsın?
yok canım bilmiyordum çok geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda şifa versin.bende bekliyorum söylemişmiydim troid tedavisi görüyorum diye hala devam ettiği için bekliyorum.gerçi ismail evren tüp bebek dedi ama bakalım artık hayırlısı.Canım ya fena grip oldum yatıyorum 2gündürlü birde ameliyat oldum ben haberin yok heralde rahmimde septum avrdı onu aldılar birde rahmimi genişlettiler nerdeyse 1ay olacak ama dikişlerim kaynamamış daha biraz sıkıntılı bir dönem yaşıyorum ama bunada şükür sen nasılsın nasıl gidiyor bebek tedavisi
hoşbulduk çubukcum delikafadulden
iyiyim canım evet ya hiç karşılaşamıyoruzeyvahedigeldismileİyiyim canım sen nasılsın
Artık eskisi gibi topicte karşılaşamıyoruz
selam canım iyiiz sen nasılsın?selam nasılsınız hemşolarım:lepi:
canım adresi boşver sen çık dışarı gezilecek çok yer var.malatya park diye büyük bir alışveriş merkezi açıldı,tam karşısında park lokanta,kafe,çocuk parkı herşey var.sayamadığım çok yer var gezmek ve görmek lazım.kızlar slm kızlar benim eşimde malatyalı ama malatyada nereler gezilir bilmiyoruz malum gurbetteyiz yıllardır yazın gelmeyi düşünüyoruz bana liste adres alışveriş park artık ne tavsiye ederseniz valla malatyanın altını üstüne getirelim yaza diyoz tavsiye bekliyorum öptüm hepinizi
nerde ne yenir lokanta da olsun mümkünse hadi malatyalılar yardııımmmmmmmmmmm
İşte geldim burdayım MALATYAAAAAAAAAAA hemşerimi yalnız bırakmışız yeni üye oldum bundan sonra beraberiz opuyorumnanaktan:lepi:
İşte geldim burdayım MALATYAAAAAAAAAAA hemşerimi yalnız bırakmışız yeni üye oldum bundan sonra beraberiz opuyorumnanaktan:lepi:
kızlar slm kızlar benim eşimde malatyalı ama malatyada nereler gezilir bilmiyoruz malum gurbetteyiz yıllardır yazın gelmeyi düşünüyoruz bana liste adres alışveriş park artık ne tavsiye ederseniz valla malatyanın altını üstüne getirelim yaza diyoz tavsiye bekliyorum öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?