• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

hoşgeldin canım aramıza.olumunekankayizsmile

kış ya ondan kimsecikler gelmiyor.nasılsın bu arada?

nolsun cnm ya dediğim gibi uğraşıp duruyorum.Havada bi öyle bi böyle.İki gün evdeyim bi gün annemde.böyle zaman geçiriyorum işte.sen neler yapıyorsun??

slm kızlar nasılsınız ben pek sızın muhabbetlere katılamıyorum fırsat buldukca pc basına gecebılıyorum kendınıze ıyı bakın

hanımlar selaaam...noldunuz ya kayıp ilanı vercem yakında haberiniz olsun...ben grip olcam ya boğazım ağrıyo bademcikler o biçim şişmiş.

nolsun cnm ya dediğim gibi uğraşıp duruyorum.Havada bi öyle bi böyle.İki gün evdeyim bi gün annemde.böyle zaman geçiriyorum işte.sen neler yapıyorsun??
2-3 gündür hava çok soğuk dimi?bende evdeyim kış günü bi yerede çıkılmıyor.
hanımlar selaaam...noldunuz ya kayıp ilanı vercem yakında haberiniz olsun...ben grip olcam ya boğazım ağrıyo bademcikler o biçim şişmiş.

bayanssulusmile bayanssulusmile olumunekankayizsmile ben buradayım canım.aynen bende sanırım grip olacam.ilk boğazda tutuyor zaten hemen bi tane grip hapı yuttum akşam tam esir alamadı şimdilik.ama öyle kolay kolay bırakacağını sanmam.eyvahedigeldismile

2-3 gündür hava çok soğuk dimi?bende evdeyim kış günü bi yerede çıkılmıyor.

bayanssulusmile bayanssulusmile olumunekankayizsmile ben buradayım canım.aynen bende sanırım grip olacam.ilk boğazda tutuyor zaten hemen bi tane grip hapı yuttum akşam tam esir alamadı şimdilik.ama öyle kolay kolay bırakacağını sanmam.eyvahedigeldismile
katılıyorum hapşurmaya korkuyorum o zaman daha çok acıyo...Allah şifa versin arkadaşım sana bana tüüüüm hastalara inş.:Saruboceq:inan özlemişim seni de

............. noluya ya resimlerim yine çıkmıyo.....

gecmıs olsun zeko umarım hemen atlatırsın bende ıkı gundur grıp olmusum ama sımdı daha ıyıyım ınsanın kucuk cocugu olunca hıc kendıyle ılgılenemıyo adam akıllı yatıp dınlenemedım :)))

iyi geceler arkadaşlar.Bigünü daha bitirdim ama hergünkü gibi bende bittim.yorgunluğumu bilgisayarda atıyorum valla.günler zaten kısa ne olduğunu anlamadan akşam oluyor.Yemekti bulaşıktı çocuktu derken.
hepinizi çok öpüyorum.

selam hanımlar...
gecmıs olsun zeko umarım hemen atlatırsın bende ıkı gundur grıp olmusum ama sımdı daha ıyıyım ınsanın kucuk cocugu olunca hıc kendıyle ılgılenemıyo adam akıllı yatıp dınlenemedım :)))
dün görümcem bizdeydi eyvah dedim benim çocuk yok ama onunki maşallah kaç çocuğa bedel...valla kaynanamlarıda alınır gücenir dinlemedim hiç bişey yemeden vurdum kafayı yattım.tv sesinizi fazla açmışlar bayağı bi cebelleştim ama sonunda uyuyabildim.ayy sanki dünya yükü omuzlarımda...ahhh anacım ahhh sen olsan sabaha kadar başımı beklerdin.sanada bu arada geçmiş olsun canım çocuğunda var inşallah tez elden düzelirsin...

iyi haftasonları kızlar. hastalarda inşallah tez elden iyileşir.
zekom bu aralar evde fazla olamıyorum. dışarda işlerim çok.
dün kızla alış-verişe gittik. akşam yorgun bir vaziyette döndük.
bugünde ev işleri beni bekliyor. birazdan boğuşacağım.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

katılıyorum hapşurmaya korkuyorum o zaman daha çok acıyo...Allah şifa versin arkadaşım sana bana tüüüüm hastalara inş.:Saruboceq:inan özlemişim seni de
:asigim: :asigim: olumunekankayizsmile Şeniz
herkeze iyi hafta sonları
hasta olanlara geçmiş olsun opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back