• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

aslında burası sanalda olsa, insanı psikolojik olarak tedavide ediyor. içindeki sıkıntılarını anlatıyorsun. diyemediklerini yazıyorsun. bu bir nevi terapi gibi oluyor.
zekom anneciğinde mutlu olman, işte sana en büyük dinlenme. ruhen bile dinleniyorsun. insanın ailesi gibi var mı.opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar sende aramıza hoş geldin fre_angel...p.tesi kaynanamlara uğradım üç gün daha fizik sonra size geçicem dedi.tabi yeni yıla birlikte girelim tüm yıl birlikte takılalım...ertesi gün çalışma hakkında açık kapı bıraktım eğer gelirlerse işe gelirim işte olduğumdan daha çok yoruluyorum onlarlayken...bilemiyorum ist. yaşayanlar bilir kartaltepeya forum istanbul açıldı...kaynanamlar bile gitmiş düşün artık biz gidemedik kocam sağolsun...alttan işliyorum eşimi yeni yıl için pırıl pırıl yapmışlar gitmek istiyorum...şimdide mesaide yılbaşında gidelim dedim.maksat uzaklaşmak kafayı dağıtmak olsun ama annene gidelim dese direk atlarım...yaa çok mu fenayım ben ama çok huzurlu oluyorum onların yanında...

hanımlar topiğimizi niye bu kadar boş bırakıyonuz yapmayın nolur...gerçi sayemde malatya değilde zeko dert topiği olduya neyse...yabangülüm senin terminatörler napıyo...

bu yılbaşı ben evde yalnız olacağım.senağlama
eşim işinde olacak. gece işten çıkamaz.
kahveyi nasıl bıraksın. hele yılbaşında.
asıl o gün sabahlar sanırım. daha öncede öyleydi.
kızımda çocukluk arkadaşlarında olacak.
onların evinde eğlenecekler. gençler onlar.
ben yeni yıla yalnız girecem yani. ah kedimi unuttum. onunla yılbaşını kutlarım artık.delikafadulden
eşim kahve işletiyor. emekli olunca duramadı.
fakat bazen resmen isyan ediyorum. böyle günlerde yanımızda yok.:mymeka:

günaydın bayanlar....
bu yılbaşı ben evde yalnız olacağım.senağlama
eşim işinde olacak. gece işten çıkamaz.
kahveyi nasıl bıraksın. hele yılbaşında.
asıl o gün sabahlar sanırım. daha öncede öyleydi.
kızımda çocukluk arkadaşlarında olacak.
onların evinde eğlenecekler. gençler onlar.
ben yeni yıla yalnız girecem yani. ah kedimi unuttum. onunla yılbaşını kutlarım artık.delikafadulden
eşim kahve işletiyor. emekli olunca duramadı.
fakat bazen resmen isyan ediyorum. böyle günlerde yanımızda yok.:mymeka:
üzüldüm ablacım senin gibi birinin dostu çoktur aslında...bilseler hepsi seninle yeni yıla girmek için sıraya girerler:içelim: bizimde kötü geçecek heralde kaynanamlar hemde yılbaşında damlıyacaklar...eşim gelmezlerse dışarda geçiririz dedi ama eğer öyle olursa dışarda geçirdiğim ilk yılbaşı olur...:kedi: gelmesinler noooolurrrr:Saruboceq:

herkeze iyi günler
zekocum üzme kendini inşallah yeni yılda herşey gönlünce olur
leydim üzülme teksin sende bu yılı sakin geçir insanın her zamanı bir olmuyo
bütün arkadaşlara hayırlı günler opuyorumnanaktan

hanımlar topiğimizi niye bu kadar boş bırakıyonuz yapmayın nolur...gerçi sayemde malatya değilde zeko dert topiği olduya neyse...yabangülüm senin terminatörler napıyo...

:)iyi valla ameliyat sonrası iyileşmeye çalışıyor.eskisi gibi sık gitmiyorum artık en güzeli böyleymiş valla.o yüzden kafam çok rahat insanın evi gibisi yokzemuszemus

herkeze iyi günler
sağol inşallah ablacım...sen neler yapıyosun sehernazda görünmüyo...

:)iyi valla ameliyat sonrası iyileşmeye çalışıyor.eskisi gibi sık gitmiyorum artık en güzeli böyleymiş valla.o yüzden kafam çok rahat insanın evi gibisi yokzemuszemus
iyi bari adına sevindim benimkiler bu kış burda bakalım kazasız belasız dedikodusuz lafsız atlatırım inş. bide yaza bizi köye beklerler hıı zaten bütün kışburda olcaklar...Çok üzgünüm çoook

Heyyy ben burayı nası kaçırdımmmmmmmm kaydirigubbakcemile

Bendeee varımm bendeeee...

Maalatyaa Malatyaa bulunmaz eşinnn hey hey heyy :sm_cool: :lepi:

günaydın bayanlar.... üzüldüm ablacım senin gibi birinin dostu çoktur aslında...bilseler hepsi seninle yeni yıla girmek için sıraya girerler:içelim: bizimde kötü geçecek heralde kaynanamlar hemde yılbaşında damlıyacaklar...eşim gelmezlerse dışarda geçiririz dedi ama eğer öyle olursa dışarda geçirdiğim ilk yılbaşı olur...:kedi: gelmesinler noooolurrrr:Saruboceq:

benim ailem ankarada. orada olsaydım çok güzel geçerdi biliyorum.
izmirde pek tanıdığım yok gibi. ama izmiri seviyorum.
herkez ailesiyle tabii. böyle günlerde hep bir arada olmak güzel olur.
ben dışarda hiç kutlamadım. düşünmedim bile. belki güzel olur.
sende gönlüne göre geçirirsin umarım. olmassada eğlenmene bak umursama.
öpüyorum seni.opuyorumnanaktan

herkeze iyi günler

yok üzülmüyorum. alıştım aslında. bazen işte karamsarlaşıyorum.
gurbette olmanın sıkıntısını yaşıyorum.
yeni yılınızı kutlarım canlarım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hanımlar....firstlady ablacım bende hiç dışarda geçirmeyi düşünmemiştim ama malum o kadar daraldım ki uzaklaşma kaçış yolları arar oldum...dışarda dediğim yeni açılan alış veriş merkezi... gerçi ben sakin yerleri severim ama öyle güzel süslemişlerki yakından görmek istiyorum.ya kendi ailemin yanında yada kocamla başbaşa olmak istiyorum...evde olsamda gelicekler...gerçi belki eşim çalışırım diyo yani belli değil bizim işimiz...

bu arada harmoni gibi bende yeni yılınızı kutluyorum...malum işten yazıyorum ben tahmini p.tesi falan görüşürüz oda fırsat olursa o yüzden herkesin peşinen yeni yılını kutluyorum.yeni yıl herkese başta sağlık,mutluluk,huzur getirsin...yürekten keşke dedikleriniz herşeyin gerçekleşmesi temennisiyle... a.s.

Back