• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

zeko canım sen öyle söylemesine bakma benimde eşim bana söyler bu kadar meraklıysan git gelme der.hatta gelirsen senden adisi yok der sonrada bana ben sen bırakırmıyım hiç der.hepsi aynı erkeklerin ya bende annemlere gitmek istediğimde hep kavga ile giderim daha geçen annenlerdeydin der.3 haftaya der öyle.kendi anneleri olunca değişiyor ama ah kadın olmak çok zor.
olmaz ama kabullenemiyorum ben benim ailem ona hep destek hep yardımcı olmaya çalışıyo onun ailesi ise hep çekmeye çalışıyo...oda bunu biliyo...çekemicem artık yeter hep alttan al nereye kadar...kimsenin kölesi değilim ben onun kahrını benden başkasıda çekmez zaten ona da söyledim.

söylemim kırmim diyorum aranıyo yani...geçen ağır konuştu bana da geldiler bende açtım ağzımı... saygımızda tükenicek böyle nereye kadar.bensiz neler çektiğini duydum neler yaşadığını ne kadar üzülsemde ben onun gibi sağlığımdan olmadım...kaybeden o olur gerçekten...kendimi övmek manasında söylemiyorum sakın yanlış anlamayın.ama bi düşünün aldığı parayı eline veren,o giyinirken borç bitsin ben öyle üzerime alırım diyen,herşeyinden kısan,bazen yemesinden,bazen soğukta oturan,tüm iftiralarına rağmen ailesine evini açan,hastayken bakan...sürünür gerçekten sürünür...

kafamı toplamaya ihtiyacım var yaaa...ben anlamam onla veya onsuz anneme gitcem ben...

özledim seni anne dedim bende seni kuzucum dedi...tırnağı edemezler benim anamın...duracakları yeri bilsinler artık...

ya anlamıyorum böyle erkekleri.Nasıl onun anası babası senin evine gelebiliyosa teklifsiz, sen annene giderken de ondan izin almadan gidebilmelisin.Kimin gücü yeter anne kızı ayırabilmeye görüştürmemeye.Umarım gider görürsün anneni.

zekom bu ara senin morale ihtiyacın var güzelim. biraz tatil yapabilme olanağın yok mu. en azından kendinle kalman gerekiyor. sinirlerinde yıpranmış gibi.
birde şunu diyeyim, bencil ol. erkekler bu dilden anlıyor zira. bende zamanında maaşımı eline sayıyordum. o da paramızı ailesine savuruyordu. bunu farkedince yavaş yavaş ihtiyaçlarımın listesini açmaya başladım. çok acil ihtiyacım var deyip borca soktum. hatta kendine çorap bile alamaz durumlara getirdim. sonrada sen paranın hesabını tam beceremiyorsun diye diye maaşlara el koydum.
bir şekilde maaşları eline almaya çalış. banada bunu bir arkadaşım tavsiye etmişti. şimdi eşim ne kadar maaş aldığını dahi bilmiyor desem yeridir. bütün para bende.

selam hanımlar bilin bakalım noldu anacığıma gittim :lepi: kendime geldim yemin ederim ohhh be dünya varmış.:dance: aradım kızdı bana ö söyledi ben söyledim eve gel akşam konuşalım dedi bende anamı özledim dedi iyi git dedi bende vınnnn...o gelmicekti ama ben arayıp annemler seni soruyo deyince geldi.

varınca çatalcaya yes havlıyo tabi yeskom dedim bi sevindi kerata...git annemlere haber ver diyorum hiç oralı olmuyo zili çalıyorum bozukmuş bilmiyodum tabi...bağırdım dünyanın en güzel sözünü en çok hak eden melek anneme...anneee dedim anne...öyle heyecanlamış sürprizimden yanakları al al olmuş koştu açtı bana kapıyı öptüm kokusunu çektim içime....şimdi içim öyle huzur doldu öyle relax oldum ki... çok mutluyum valla....firstlady ablacım malesef kafayı dinleme gibi bi lüksüm yok izin alamam alsamda bana damlarlar dinlenemem...yılbaşı izni var eğer gelmezlerse dinlenirim hele anama gidersemki zor tam süper olur...dinlenmeye değilde annemin yamacında olmaya ihtiyacım var...

hee bide firstlady abalacım para mevzusuna gelince bilezikleri abisine kaptırınca almamızda hayal gibi olunca kızdım eşime yok dedim hiç birine hiç birşey...annesi ameliyat olurken verdi oda takdir ettim olması gereken zamandaydı vermesi rahatlarına değildi sağlık içindi.babam sıkışık diye yardı ettik babama onda birikti paramız zira babası gibi alıpta üstüne oturmaz benim babam...şimdide araba alıcak dedim baba bi laf at sana yine versin yoksa hiçbişey kalmıyacak kenarda dediğim gibi savuracak rahatlarına babam öyle laf attı eşim hemen tamam dedi...yani yaklaşık 6 ay bi sene yine biraz birikimimiz olur...çocuk olursa ki inşallah sıkışmayalım diye düşünüyorum ben yoksa eşimin maaşıyla zor zaten biraz büyürse ben devam ederim heralde kaldığım yerden.

başınızı şişirdim dimi ama napim vallahi kendimi çok iyi hissediyorum...yarın öbür gün gelince bu keyfim kalmaz bırakın doya doya tadını çıkarayım :sm_cool:

herkese mrb!!nasılsınız ne var ne yok??zekocum ya yazdıklarını okudum valla çok üzüldüm.Ben bi türlü anlam veremiyorum bu türlü kavgalara. akannehir insanlar eşleriyle daha mantıklı olaylar yüzünden tartışırlar.bizde yok sen annene gitme ama benimkine köle ol durumları.neyse cnm inşallah herşey tatlıya bağlanır.Umarım bu üzücü günlerinin hepsiiiii geride kalır..yeni yıl sana çok mutluluk getirsin :Saruboceq: :Saruboceq:

Selam kızlar
Zeko çok sevindim annene gitmem eminim annenin yanında herşeyi unutmuşsundur
Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

herkese mrb!!nasılsınız ne var ne yok??zekocum ya yazdıklarını okudum valla çok üzüldüm.Ben bi türlü anlam veremiyorum bu türlü kavgalara. akannehir insanlar eşleriyle daha mantıklı olaylar yüzünden tartışırlar.bizde yok sen annene gitme ama benimkine köle ol durumları.neyse cnm inşallah herşey tatlıya bağlanır.Umarım bu üzücü günlerinin hepsiiiii geride kalır..yeni yıl sana çok mutluluk getirsin :Saruboceq: :Saruboceq:
aynen katılıyorum canım saçma sapan olaylara kavga çıkartırlar haa bide ailesine köle olsan bile ne yaptın ki derler...iyi temennilerin için sağol canım inşallah dediğin gibi yeni yıl iyi gelir zira 2009 berbattı...ölümler,hastalıklar,sorunlar....Rabbim beterinden korusun yinede...

Selam kızlar
Zeko çok sevindim annene gitmem eminim annenin yanında herşeyi unutmuşsundur
Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
emin olabilirsin inanki tüm sıkıntı mı unuttum...
psikolojik tedavi görmüş gibiyim...delikafadulden
inan bana çok hafifledim hihoyyyt

:Saruboceq:dediğin gibi Rabbim ailemizi başımızdan eksik etmesin...:Saruboceq:

varınca çatalcaya yes havlıyo tabi yeskom dedim bi sevindi kerata...git annemlere haber ver diyorum hiç oralı olmuyo zili çalıyorum bozukmuş bilmiyodum tabi...bağırdım dünyanın en güzel sözünü en çok hak eden melek anneme...anneee dedim anne...öyle heyecanlamış sürprizimden yanakları al al olmuş koştu açtı bana kapıyı öptüm kokusunu çektim içime....şimdi içim öyle huzur doldu öyle relax oldum ki... çok mutluyum valla....firstlady ablacım malesef kafayı dinleme gibi bi lüksüm yok izin alamam alsamda bana damlarlar dinlenemem...yılbaşı izni var eğer gelmezlerse dinlenirim hele anama gidersemki zor tam süper olur...dinlenmeye değilde annemin yamacında olmaya ihtiyacım var...

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: sevindim senin adına.:içelim:

Back