iyiyim bi tanem sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız
firstlayd ablacım izmir buluşmasında resmini gördüm çok hoşsun
yabangülüm ablacım sen nasılsın
sinemcim sen nerde çalışıyorsun (çok soru sordum heralde)
zeko ablacım ALLAH o teyzemizin yardımcısı olsun inşALLAH
meraba canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanselam arkadaslar bende malatyaliyim ama yurtdisinda yasiyorum almanyada.malatyayi cok özledim
baya bi aradan sonra herkese mrb!!ne zamandır giremiyorum siteye.daha doğrusu internete.Sitemizde herkesde gitti internet.Halada yok.Eşimin bilgisayarını yürüttüm kaydirigubbakcemile3 Sizlerde ne var ne yok?Zekocum başınsağolsun cnm.Bu arada forumda baya sakin.Ayvalık,yabangülüm,firstlady ablacım sizler nasılsınız?umarım internetim en kısa zamanda gelir :Saruboceq::Saruboceq:
:asigim: :asigim:hadi hayırlısı olsun.ben malatyalı değilim ama içim bi garip oldu
aşık oluyorum malatyalı birine erkekleri nasıldır hiç bi fikrim yok belki malatyaya gelin gelirim heheh :)))
arkadaşım malatyalı süper bi insan..........
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis valla çok doğruvereliniortakcanım ben malatya geliniyim. evlerine düşkün olurlar. fakat ailelerinede düşkünlerdir.opuyorumnanaktan
günaydın hanımlar...nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz...bende gene aynı durumlar kayınpeder geldi eşyalarıda yatak odasına yaymış.kızıyorum ya bi yer toplu kalmıyo gene dağılacaksa toplamamın anlamı ne...geceliklerimin arasına peçete konulmuş görmüşler demekki benim mahremim onlar ya böyle şeyleri hiç sevmiyorum.bide eltime yeni gitmişlerdi yine bize gelcekler özledim kocamla başbaşa kalmayı çocuk istiyolar istemesine ama fırsatta vermiyolar.malum geç oluyo saat...tamam eskiye nazaran iyiler ama birazda bizi bize bıraksınlar.eşimde kızdı bana bugünde öpmeden gitti.ne yani misafirliğe gelmişler ben senin ailene böyle mi yapıyorum dedi.bende bizimkiler gelmiyoki gelsede davet etmiyosun dedim.merdivenlerde söylene söylene indi.zaten geçen ay bir sürü masraf oldu bari bi ay müsade etseler hem cebimizi hem kendimizi toparlasak...ya yanlış mı düşünüyorum acaba çok mu kötü niyetliyim...
iki gün oldu evimizde başbaşayız onlar gelmeden tadını çıkaracağımıza didişiyoruz.ya ben bu çocuk işini ertelesem mi.duysa eşim beni öldürür ama böyle ne bileyim yaaa...benim çocuğum huzurlu bi ortamda büyümeli şiddet kavga gürültü görmemeli...suyuna gitsem her yola gelir biliyorum ama öyle yalakalıklar yapamıyorum üstelik annem onu telefona isterken tv seyrediyorum demesini hazmedemiyorum.hayır bu sefer ilk adımı ben atmıyacağım bu sefer o yola gelecek o pes edecek.
kızlar nedendir canım bilg.bile açmak istemiyor eskiden bakmadan yapamazdım şimdi canım açmak bile istemiyor.acaba kış psikolojisimi?
bacummm ne haber nasılsın yakaladım seni ne oldu kızz sana :1hug:
selam canım iyiyiz sen nasılsın?aynen canım evimiz sobalı bilg.başka odada orasıda soğuk o yüzdende giremiyorum:)Selam hemşolar nasılsınız
Yabangülüm kış psikolojisi olabilir
selamlar hepinize güzel bir gün dilerimopuyorumnanaktan
canım iyiyim sen nasılsın.valla bişey olmadı pek girmiyorum elişi yapıyorum.oturunca kalkamıyorum o yüzden açmıyorum bilg.sen nasılsın uzun zamandır görüşmüyoruz.
canım ertelemede bebek işini kendi oluruna bırak.belki biraz rahatlarsın.bide kaynanamgil artık hep sizinlemi kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?