Malatya///44

iyiyim bi tanem sen nasılsın?
selam arkadaslar bende malatyaliyim ama yurtdisinda yasiyorum almanyada.malatyayi cok özledim
meraba canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

iyiyiz canım sen nasılsın?

ben malatyalı değilim ama içim bi garip oldu
aşık oluyorum malatyalı birine erkekleri nasıldır hiç bi fikrim yok belki malatyaya gelin gelirim heheh :)))
arkadaşım malatyalı süper bi insan..........
:asigim: :asigim:hadi hayırlısı olsun.
canım ben malatya geliniyim. evlerine düşkün olurlar. fakat ailelerinede düşkünlerdir.opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis valla çok doğruvereliniortak

anam senin kayınpeder ne aramış çekmecelerde.yoksa siz yoken evde çamaşırlarını kaynanan giyip cilveleşiyorlarmı:)ama şaka bi yana çok ayıp ya.eşine söylemedinmi?

günaydın hanımlar...yabangülüm canım benim emin olsam zaten söylicem lakin o mu yoksa bir ara kaynanamlar yatak odasında yatıyodu kızlar torunlar her zamanki gibi birip çıkıyo onlar mı koydu onu bilemiyorum...günahta almak istemiyorum.onlar dikkat etmemiştir öyle koymuşlardır diyecek malımı biliyorum...

zaten gardolabımın içine yerleştiler ya onları ararken denk gelmiştir diyecek ahhh ah kocama onun tarafını temize çıkaracak laf çok.

iki gün oldu evimizde başbaşayız onlar gelmeden tadını çıkaracağımıza didişiyoruz.ya ben bu çocuk işini ertelesem mi.duysa eşim beni öldürür ama böyle ne bileyim yaaa...benim çocuğum huzurlu bi ortamda büyümeli şiddet kavga gürültü görmemeli...suyuna gitsem her yola gelir biliyorum ama öyle yalakalıklar yapamıyorum üstelik annem onu telefona isterken tv seyrediyorum demesini hazmedemiyorum.hayır bu sefer ilk adımı ben atmıyacağım bu sefer o yola gelecek o pes edecek.

Selam hemşolar nasılsınız
Zekocuğum çocuk işinide eşinle konuş ve çocuğunu huzurlu bir ortamda yetiştirmek istediğini eşine söyle bu senin en doğal hakkın.

selam hanımlar noldunuz ya nerelerdesiniz...bermuda üçgeninemi yakalandınız hepiniz nedir...sinemcim söylüyorum tabiki eşimle konuşuyorum olsun hele bi deyip duruyo...bahane uyduruyosun yeter artık beklediğim deyip duruyo.yiğenlerine bakışını görsen içim sızlamıyo desem yalan olur.

canım ertelemede bebek işini kendi oluruna bırak.belki biraz rahatlarsın.bide kaynanamgil artık hep sizinlemi kalacak.

kızlar nedendir canım bilg.bile açmak istemiyor eskiden bakmadan yapamazdım şimdi canım açmak bile istemiyor.acaba kış psikolojisimi?

canım iyiyim sen nasılsın.valla bişey olmadı pek girmiyorum elişi yapıyorum.oturunca kalkamıyorum o yüzden açmıyorum bilg.sen nasılsın uzun zamandır görüşmüyoruz.

kuzucum ne haber bende iyiyim saol grib olduk bizde yeni düzeldik daha birde nette sorun oldu benim uzun bir süre giremedim siteye opuyorumnanaktan

canım ertelemede bebek işini kendi oluruna bırak.belki biraz rahatlarsın.bide kaynanamgil artık hep sizinlemi kalacak.

valla görünüş öyle gibi...dün dernekte anane için toplanıldı eğer babam gelmemiş olsaydı bize gelceklerdi.tamam bende rahat ediyolar anlıyorum ama ben rahat edemiyorum 2 ay bende 1 ay onlarda kalsalar inanın razıyım.

günaydın hanımlar...maşallah maşallah noldunuz böyle yaaa...

zekocum bazen ben senin yerine evde isyan ediyorum. ay bu kızın çilesi ne böyle demeden edemiyorum. şimdi sen bu adama çocuk doğurmayı düşünüyorsun. bunu değiştiremezsin. bir insan 7 side ne ise 70 inde de odur. çocuğu olunca sana eziyeti daha fazla olacak inan. ben biraz karamsarım galiba.
kızımın yaşadıklarından sonra, böyle erkeklere iyi gözüyle bakamıyorum. hatta iyikide çocuğu olmamış diye seviniyorum. tek üzüntüm kızım 3 senesini harcadı. tabii bu ayrılık kararını kolay almadı. psikolojisi alt üst durumdaydı. tedavi gördü. ama hala ara ara yaraları depreşiyor. 7 ay oldu. belki size az gelebilir. ama bize bu 7 ay çok uzun geldi. yeni yeni toparlanıyoruz desekte pek inanmayın. hala içimiz yanıyor.
zekocum bunu ailen oturup eşini karşılarına alıp konuşacaklar. sen onun ailesinin kölesi değilsin. tamam anne ve babası. ama bu devirde ev ev üstüne olmaz. hem maddi açıdan hemde manevi açıdan yıkım içindesiniz. onuda geçtim. sen çalışan bir bayansın. en azından sana yardımcı olmaları şart. birde senin gardolabını sahiplenmek ne demek. ben bunlara karşıyım. hem odanızı niye onlara tahsis ediyorsunuz. ben asla odamı vermem ve vermedim. o benim mahremim. odamdan içeri benden habersiz kimse hatta çocuklarım bile giremez. ben bu konularda fazla katıyım.
sen yazdıkça ben sinirden deliriyorum. benimkiler geliyor aklıma. ama ben onların burunlarını sürttüm. şimdi benden iyisi ve akıllısı yok gözlerinde. yanıma gelmek için benden olur alamadan gelemezler. gelselerde öyle uzun soluklu kalamazlar. zamanında benimlede çok uğraşmışlardı. onlar için çabaladıkça ellerinin tersiyle itmişlerdi. şimdi ben onlara karşı iyi olamıyorum. bazen eşime bile ters davranıyorum. şimdi eşim çok pişman. ama kırılan şey yenisi gibi olmuyor.

Selam hanımlar ben geldim ama kimsecikler yok :umursamaz:
Zekocuğum inşallah gelmezlerde annenlere gidersin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…