hadi hayırlı olsun canım.rabbim bebişini gönderir en kısa zamanda.ayrıca başınız saolsun.kızlar bugün dr. gittim yumurtalıkların iyi dedi klomen verdi yine yani anlıyacağınız tedaviye yeni bi dr. yeniden devam.yabangülüm üzüldüm canım bizi en iyi birbirimiz anlarız heralde...firstlady ablacım ne güzel yazmışın bi ara bu oyunu bende oynuyordum ama sıkıntıların arasında öyle boğuluyorum ki değil mutluluğu önümü göremiyorum ama yine Rabbim beterinden korusun demeyi dilimden düşürmüyorum. eşimin dedesi vefat etmişti ya bugünde ananesinin ölüm haberi geldi öyle üzgünüm ki kayın validemde ameliyatlı diye gidemiyo ağlıyo tabii bende gidemicem öyle işte ne diyeyim Rabbim mekanını cennet etsin..
herkeze hayırlı cumalar
yabangülüm zekom kızlar üzülmeyin rabbim hayırlısını versin herşeyin vakti saati vardır inşallah
allah gönlünüze göre verir inşallah:Saruboceq:
zekocum başınız sağolsun işte böyle hayat çok kısa
leydim ne güzel yazmışsın opuyorumnanaktan
Yabangülüm kış geldi herkes bunalım takılıyo.havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum valla.dahada çok var ama olsun.Bide yaz gelsin hepinizle tanışmak istiyorum.Bu sefer kalabalık oluruz inşallah.
kızlar nedeninide yazayım. izmir buluşmamız var. umarım akşama resimlerimiz yüklenir. görüşmek dileğiyle.opuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız
Zekocuğum başınız sağolsun
Yabangülüm sen nasılsın
Kızlar ayvalıktan haberi olan var mı?
Acaba doğum yaptımı :uhm:
kelebek canım hoşgeldin özlettin kendini valla.
hoşbulduk canım dün birara fırsat buldum girdim bende sizleri özledim valla nasılsın neler yapıyorsun
merhaba hanımlar neler yapıyosunuz bakalım...eşim biraz önce uçaktan inmiş zor gününde yanında olamadım bide bi kaç gündür göremedim ya içim buruk...özledim be keratayı benim meşkalemde o ne yapayım.karşımızda cafe var ev yemekleri yapan bi yer ordada yaşlı bi teyzemiz cuma günü beyin kanaması geçirmiş kızının rengi solmuş çok üzüldüm yaa...öyle dertler paylaştım ki teyzemlen eşimin beni dövmesini o ve ailesinin yaptıklarını...çok kızardı kıyamazdı bana basardı küfürü...barıştığım zamanda bana kızmıştı...canım teyzem Allah sana şifa versin evlatlarına anasız baktığın torunlarına bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?