Malatya///44

selam millet!!!amanın herkes hastaa..Allah herkese acil şifalar versin.Ben evde zaman geçirmeye çalışıyorum.Cumartesi banka sınavım var ders çalışıyorum.kafamçokkarıştı Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar. bugün akşama kadar yattım. çünkü kedim beni sabahlattı. sabaha kadar bağırdı. kızgınlık dönemi başlamış. ay sormayın ne zormuş. evdekiler işe gideceği için başında resmen nöbet tuttum. dün kesin karar aldım onu kısırlaştıracağım. bu yaşta resmen çocuk gibi ona baktım. oyun oynayınca bağırmıyor. ama hala uykum var. çok perişanım.opuyorumnanaktan

selam kızlar
noa_21 ALLAH yardımcın olsun
sinemcim nerelerdesin ya

noa_21 Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah canım
Burdayım canım işlerim yoğun patronum hasta işe gelemiyor
Umarım ben grip falan olmam
Sen ne yapıyorsun nasılsın

çok sağolun kızlar.Valla artık olsun ya bi iş.delireceğim vallahi evde.:gitme: yoğun bi üniversite maratonundan sonra evde oturmak çok zor geliyor.laelaelaelaelaeAllahtan 2 tane öğrencim var.onlarla zaman geçiriyorum iştte :)) mafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar. bugün nasılsınız. inşallah sağlık ve afiyettesinizdir. ben çok şükür gribi atlattım. bugün daha iyiyim. hatta kalkıp ev işi bile yaptım. bolca çamaşır yıkadım. aman sağlık çok önemliymiş. 3 hafta yatınca bunu daha iyi anladım. kimseler böyle yatmasın.opuyorumnanaktan

Ablam tekrar geçmiş.olsun.Çok nezle oldum ama hayatımda bi kere grip oldum. Ondada 3 gün yüksek ateşle kendini bilmez yattım. Allah kimseye hastalık vemesin helede çocuklarımıza.

selam hemşolar nasılsınız.sinem yoktun ne zamandır.harmoni çok geçmiş olsun.firstlady ablacım aslında havalar dengesizleşti ondan böyle oldu bide domuz gribi çıkardılar.kuş gribi bitti o kadar hayvanı canlı canlı gömdüler şimdi domuzu çıkardılar.ben inanmıyorum pek yada inanasım gelmiyor..noa allah yardımcın olsun işallah seninde.

dün siteye giremedim. girsemde sayfalar açılmadı. neyse bugün nihayet açılmış. ay kk.ya nazar değdi resmen. boncuğumuzu koyalımda bir daha sorun çıkmasın.a.s.

Günaydın kızlar nasılsınız
Herkese hayırlı cumalar
Kızlar ben çok fenayım boğazım işmiş burnum tıkalı nefes alamıyorum mafoldumben

Herkese hayırlı cumalar

çok geçmiş olsun cnm.Valla dikkat et.bu aralar malum kafamçokkarıştı.ee millet ne var ne yok?Ben yarın Antepe gidiyorum.sınava orda gircem.bana çok dua edin.:Saruboceq::Saruboceq:

dün siteye giremedim. girsemde sayfalar açılmadı. neyse bugün nihayet açılmış. ay kk.ya nazar değdi resmen. boncuğumuzu koyalımda bir daha sorun çıkmasın.a.s.
ya hiç sorma bitmedi şu sorunlar sayfalar donup kalıyo dediğin gibi nazar değmesinopuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalar
sinemcim geçmiş olsun dikkat et kendine opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnm.Valla dikkat et.bu aralar malum kafamçokkarıştı.ee millet ne var ne yok?Ben yarın Antepe gidiyorum.sınava orda gircem.bana çok dua edin.:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı yolculuklar canım dualarımız seninle:Saruboceqpuyorumnanaktan

Herkese hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun canım.doktoa git hemen yoksa geçmiyor kolay kolay.

noa canım allah yardımcın olsun.işallah kazanırsın.:Saruboceq:

sinem_44 canım sanada geçmiş olsun. aynı şekilde şimdi kızımda hasta. grip aşısıda olmuştu o. boğazları hep iltihap içinde. yediğiniz gıdalara çok dikkat edin. özellikle c vitamıni alın.
noa_21 allah sana zihin açıklığı versin canım.:Saruboceq: inşallah muradına erersin.

selam hanımlar hani herkes hasta bakıyorum...benim anacımla babacımda grip olmuş....aman dikkat edin kendinize valla bende kendimi öyle yorgun hissediyorum ki inş. bu yoğunlukta grip benide vurmaz. şimdi işler yoğun bi ara ben yine uğrarım beni özleyin sakın unutmayın hılmaz:

Günaydın kızlar
Hepinize teşekkürler
Zekocuğum kaynanan nasıl oldu? Dikkat et kendine canım bol bol vitamin al

selam kızlar nasılsınız ben imitasyon sarı bir saat arıyorum ama hiçbir yerde bulmadım imitasyon satan bildiğiniz yer varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…