Malatya///44

gününüz aydın olsun hanımlar benimki pek parlağa benzemiyor bugün hani bi türlü çalışmadığım sınavım var kaynanam salı eşimin yiğeni cuma ameliyat oluyo bakmak için herkesin gözü üzerimde...arkadaşlar yani çile bülbülüm çile...:sinifsinif: bi müddet ortalıklarda olmaya bilirim beni özleyim ve sabırlı olmam için dua edin.bari fazla laf etmesinlerde hakkıyla yapayım diye:gitme:

günaydın cnm.Ne sınavına giriyorsun cnm?Allah yardımcın olur inşallah.:Saruboceq: Diğer durumlar içinde bol bol sabır.inşallah yaptığını görürlerde bari bir teşekkür ederleryerimseniben .Neyse kendini fazla özletme.grsrz cnm :gitme:

ya biri nazarmı etti bizim topiğe hiç ii haber çıkmıyo ne zamandır burdan. Rabbim herkese sabır şifa aşiş bebek ne istiyosaonu versin hayırlısıyla. öpüyorum hepinizi

herkese selam...size yazdığımdan anlayacağınız gibi işteyim izin alabileyim diye bugün çalıştım.malum kaynanama bakıcam ya bari işler son dak. kalmasında sıkıntı vermesin yanlış bişey olmasın diye bugün çalıştık.dünki staj sınavı iğrençti...bide dün türlü yapıp buzluğa attım yorgunluktan ölüyorum işim tam bitmedi ama daha fazla dayanamicam eve gidip yatcam artık eve gitme bir saat...offf temizlikte duruyo ameliyattan sonra bize gelirler heralde hiç halim yok valla.bide ben akşam kalayım diyorum işim aksamasın diye gündüz içinde bana gözlerini dikmişler bakalım zeko ne kadar izin alacak demişler. banada dediler fazla izin alamam eniştemin işide olsa işimi bitirmeden izin alamam dedim neyse ya akşamları bide 2 gündüz idare ederim gerisini halletsinler...ayyy halimi görseniz yorgunluktan resmen zombi konumundayım.canel emine sehernaz abla inanın sizi yeniden burda görmek çok güzel. yabangülüm sanada sabır diliyorum,firstlady ablama şifalar diliyorum.ayvalıka hayırlı hamilelikler. sinemcim iyi temennilerin için teşekkürler,paress noa duaların için sağol...ve şuanda gözünden uyku aktığı için ismini hatırlayamadığım topik arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin.hakkınızı helal edin.:gitme:

Selam kızlar nasılsınız
Zekocuğum Allah yardımcın olsun sana dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor
Malatya da olsaydın inan yardıma gelirdim sana bu kadarda bir insana yüklenilmez ki ama

Hafta sonunda malatya parka gittim tamamı bitmesede güzel olmuş.Koçtaş ve migros Ankaradakileri pek aratmayacak.Malatya için çok geç kalınmış böyle bi merkez için.Öbür merkezde sorunlarını halletsede 2011 de açılsa ne güzel olur.Malatyaya yakışır.

günaydıın kızlar nasılsınız herkes ıyımı
yabangulum sen neler yaptın?kayınvalıden ıyılesmıstır artık heralde
ayy bu havalar benı cok sıkıyo öff ruhum daralıyo

iiyim canım sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın?
Hafta sonunda malatya parka gittim tamamı bitmesede güzel olmuş.Koçtaş ve migros Ankaradakileri pek aratmayacak.Malatya için çok geç kalınmış böyle bi merkez için.Öbür merkezde sorunlarını halletsede 2011 de açılsa ne güzel olur.Malatyaya yakışır.
evet bende daha pazar günü gidebildim ama hastaydım nasıl gezdim hiç anlamadım.biterse süper olur eminim.
canım valla ne yapayım evdeyim kaynanam tam iyileşmedi ama iyi yinede ağrısı var hala.sen neler yapıyorsun ne zamandır görünmüyorsun
Selam hemşolar nasılsınız

selam canım iyiyiz sen nasılsın?

Bugün güzeldi hava biraz dışarı çıkabildik bizde kızımla.Senin doğumada az kaldı herhalde.Keyfini çıkar bu rahatlığın ablacım.Sonra çok koşturacaksın..

iyiyim canım sen nasılsın?

evet bende daha pazar günü gidebildim ama hastaydım nasıl gezdim hiç anlamadım.biterse süper olur eminim.

canım valla ne yapayım evdeyim kaynanam tam iyileşmedi ama iyi yinede ağrısı var hala.sen neler yapıyorsun ne zamandır görünmüyorsun

selam canım iyiyiz sen nasılsın?

napayım canım ağırlaştım bıraz bı işi hallemem uzun sure alıyor butun gun bıseyler yapıyorum ama ortaya pek bısey cıkmıyo:çok üzgünüm:

herkese selam bende malatyalıyım yeni üye olduma.s

hoşgeldin cnm.kızlar napiyosunuz?ay bu foruma bişiler oldu.topiği altlarda arıyorum hep.Yabangülüm ve zeko hasta ile ilgileniyorlar.ayvalık kızıyla :))).bende derslee mafoldumben paresde görünmüyor.amannınn çok sakinn :gitme::sinifsinif:

Back