Malatya///44

Ay ne güzel olur yaza büyük bi toplantı yaparız.Daha önce yaptınızmı burda hiç.

Ya evet bende eve alışamadım zaten.Kızım doğduktan sonra bıraktım işi ben.Ankara çalışıyordum yıllardır.Kızım seneye 3 yaşına gelmiş olur bende işe girerim artık.Burda tayin süresi dolunca izmire gelme ihtimalimizde çok büyük.İzmiride çok severim aslında ama en çok Ankarayı seviyorum.özledim ya:çok üzgünüm:

canım benim bende girmiş ama niye hiç oralı olmuyo diyorum meğer çırpınışlar veriyomuşsun.sonunda amacına ulaşmışın ama kahramanım benim:lepi:

amiiin...aferin kız işte bana böyle dualarla gel:kedi:

alışamadın mı malatyaya....aslında güzel bi uğraşın kızında var...onunla nasıl zaman geçer bilmezsin...şimdiye dek malatyaya giden hatta orda çalışanlardan hep olumlu laflar sıcak dostluklar duydum ama sen daha çok yenisin sanırım yakında ortam olur merak etme...

yaa bana da nazarınız deydi bişey yazmak için amma cebelleşiyorum uff ter aktı :bbo:

hoş bulduk kızlar hepinize ayrı ayrı teşekürleropuyorumnanaktan
bende sizleri özledim çokda seviyorum
ilk bu topikde tanıştık sizlerle dertleştik
öz be öz toprağımın insanlarını unuturmuyum
hepinizi çoooook öpüyorum

Evet daha çok yeniyim Malatyada.3 ay oldu geleli.Alışamadığım Malatya değil Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum aslında ama yinede dostlarımı özlüyorum.Zaten kızımda çok yaramaz olduğu için biyerlere gitmemde hayal benim için.

selam kızlar kaç gündür kimse yok canım sıkılıyordu bugun ben uğramadım milet gelmiş nerelerdesiniz nasılsınız bakalım

işallah canım dua edin çok ihtiyacımız var.benneyaptımki
işallah canım işallah sizde teyze olursunuz.

kızın hangi okula gidiyor?
selam kızlar kaç gündür kimse yok canım sıkılıyordu bugun ben uğramadım milet gelmiş nerelerdesiniz nasılsınız bakalım

canım k.kya girilmiyor o yüzden pek kimse bulunmuyor..

bugün günaydın benden millettt!!!lülülülülülüsonunda siteye rahatça girdim.nasıl herkess?hava çok kasvetli.insanın içi saralıyor valla.. :sinifsinif:

cnım bende doğma büyüme ankaralıyım. bana deselerdi şehir şehir gezeceksin hiç üstüme almazdım. ama kısmet işte. çalışınca ordan oraya sürükleniyorsun. bir açıdan da güzel oluyor. yeni yerler, yeni insanlar tanıyorsun. ilk zamanlar çok tedirgin olurdum. şimdi hoşuma bile gidiyor.
izmir gerçekten çok güzel bir yer. ben seviyorum. ankara dışında oturmayı bende hiç istememiştim. ama izmirde yaşayınca burayıda çok sevdim. şimdi ankaraya bile gidesim yok. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…