harmoni canım alışırsın merak etme.malatyanın insanları çok sıcaktır..bizde varız burada artık seneye büyük bir buluşma yaparız.ayvalıkta bebişini doğurmuş olur o zaman.bu defa herkes gelir sanırım..
artık rahatlıkla buralara girebiliyorum.
kızlar izmirde çok soğuk. bu zamanlarda pek soğuk olmazdı. birden kış geldi.
harmoni canım en iyisi iş bulman canım. can sıkıntısı çok kötü. benim yaşım müsait olsa bende çalışırdım. hem sağlığımda buna pek müsait değil. ama evde oturmakta bana göre hiçte iyi değil. uzun seneler çalış ve eve kapanmak zorunda kal. bu insanı iyice çökertiyor. çalışırken insan kendine özen gösteriyor. hayatı bir düzen içinde oluyor. ama evde oturunca resmen uyuştum.opuyorumnanaktan
canım benim bende girmiş ama niye hiç oralı olmuyo diyorum meğer çırpınışlar veriyomuşsun.sonunda amacına ulaşmışın ama kahramanım benim:lepi:canım buralardayım.okuyorum,cevap yazıyorum ama yazdıklarım çıkmıyor.mafoldumbenforum kafayı yemiş valla kaç gündürlaelaelaelaelae.ee siz neler yapıyorsunuz bakayım?yabangülüm inşalah Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder.Sabrın sonu selamettir :) :)
canım buralardayım.okuyorum,cevap yazıyorum ama yazdıklarım çıkmıyor.mafoldumbenforum kafayı yemiş valla kaç gündürlaelaelaelaelae.ee siz neler yapıyorsunuz bakayım?yabangülüm inşalah Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder.Sabrın sonu selamettir :) :)[/QUOTE
canım benim bende girmiş ama niye hiç oralı olmuyo diyorum meğer çırpınışlar veriyomuşsun.sonunda amacına ulaşmışın ama kahramanım benim:lepi:
amiiin...aferin kız işte bana böyle dualarla gel:kedi:Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm ve zekocuğum üzülmeyin Allah'ın izniyle İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz.
Allah isteyen herkese versin :Saruboceq:
Eminemmm canım hoşgeldin özlettin valla kendini
alışamadın mı malatyaya....aslında güzel bi uğraşın kızında var...onunla nasıl zaman geçer bilmezsin...şimdiye dek malatyaya giden hatta orda çalışanlardan hep olumlu laflar sıcak dostluklar duydum ama sen daha çok yenisin sanırım yakında ortam olur merak etme...
Ay ne güzel olur yaza büyük bi toplantı yaparız.Daha önce yaptınızmı burda hiç.
Ya evet bende eve alışamadım zaten.Kızım doğduktan sonra bıraktım işi ben.Ankara çalışıyordum yıllardır.Kızım seneye 3 yaşına gelmiş olur bende işe girerim artık.Burda tayin süresi dolunca izmire gelme ihtimalimizde çok büyük.İzmiride çok severim aslında ama en çok Ankarayı seviyorum.özledim ya:çok üzgünüm:
alışamadın mı malatyaya....aslında güzel bi uğraşın kızında var...onunla nasıl zaman geçer bilmezsin...şimdiye dek malatyaya giden hatta orda çalışanlardan hep olumlu laflar sıcak dostluklar duydum ama sen daha çok yenisin sanırım yakında ortam olur merak etme...
işallah canım dua edin çok ihtiyacımız var.benneyaptımkicanım buralardayım.okuyorum,cevap yazıyorum ama yazdıklarım çıkmıyor.mafoldumbenforum kafayı yemiş valla kaç gündürlaelaelaelaelae.ee siz neler yapıyorsunuz bakayım?yabangülüm inşalah Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder.Sabrın sonu selamettir :) :)
işallah canım işallah sizde teyze olursunuz.Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm ve zekocuğum üzülmeyin Allah'ın izniyle İnşallah en kısa zamanda anne olursunuz.
Allah isteyen herkese versin :Saruboceq:
Eminemmm canım hoşgeldin özlettin valla kendini
işallah canım evet yaptık buluşma ama kimse gelmedi ayvalık ve bendim sadece.seneye daha kalabalık olacağına inanıyorum..
Ya evet bende eve alışamadım zaten.Kızım doğduktan sonra bıraktım işi ben.Ankara çalışıyordum yıllardır.Kızım seneye 3 yaşına gelmiş olur bende işe girerim artık.Burda tayin süresi dolunca izmire gelme ihtimalimizde çok büyük.İzmiride çok severim aslında ama en çok Ankarayı seviyorum.özledim ya:çok üzgünüm:
kızın hangi okula gidiyor?Evet daha çok yeniyim Malatyada.3 ay oldu geleli.Alışamadığım Malatya değil Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum aslında ama yinede dostlarımı özlüyorum.Zaten kızımda çok yaramaz olduğu için biyerlere gitmemde hayal benim için.
selam kızlar kaç gündür kimse yok canım sıkılıyordu bugun ben uğramadım milet gelmiş nerelerdesiniz nasılsınız bakalım
kızın hangi okula gidiyor?
benim 2 kızım var biri 2 yaşında diğeri 8.sınıf canım.Büyük kızım lojmanda oturduğumuz için burdaki okula gidiyo.Askeri lojmandayım ben.
selam ben geldim
tamam canım anladım.işallah en kısa zamanda alışırsın malatyayakızın hangi okula gidiyor?
benim 2 kızım var biri 2 yaşında diğeri 8.sınıf canım.Büyük kızım lojmanda oturduğumuz için burdaki okula gidiyo.Askeri lojmandayım ben.
bugün günaydın benden millettt!!!lülülülülülüsonunda siteye rahatça girdim.nasıl herkess?hava çok kasvetli.insanın içi saralıyor valla.. :sinifsinif:
evet ya sorun gitti sanırım işallah bi daha olmaz.
tamam canım anladım.işallah en kısa zamanda alışırsın malatyaya
evet ya sorun gitti sanırım işallah bi daha olmaz.
inşallah cnm.ee sen neler yapion?kayınvaliden nasıl oldu?iyileşsede çilen bitse cnm ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?