Malatya///44

Beydağına azda olsa kar yağmış akşam.Ara ara yağmur yağıyo ama hava okadarda soğuk sayılmaz.Evde iyice bunaldım şimdiden.Havalar güzelken dışarı çıkıp bi hava alıyodum en azından.Bu seneyi bi atlatayım seneye ya bi kursa giderim yada bi iş bulurum.

herkese mrbbbb!!!kaç gündür foruma girmek işkence gibi.bugün sanki iyi biraz..nasılsınız kızlar.ayvalık naptın gittinmi malatyaparka?hala sesin çıkmadı. Biz bugün gideceğiz eşimle.güzel olmuş diyorlar.gideyim geleyim anlatırım millet.hadi grşrzz.. hihoyyyt

siteye bırturlu gırılmıyor valla bu yazdığımda gelırmı bılmem.
canım ilk gun gıtmek ne mumkun zaten ılk gunu gıtmeyı dusunmuyodum cokta kalabalıkmıs ogun bıde domuz grıbı salgını falan o gun gtmedım dun aksamustu gıttık esımle yıne kalabalıktı basım dondu vallahı karnımda cok acıkmıstı basıma bı ağrı gırdı cok gezemedım ama mıgros koçtaş gezdım işte guzel vallahı daha nolsun:)19 kasımda gıyım mağazaları acılıyomus yanı on tarafı artık gıderız...kaydirigubbakcemile2

artık rahatlıkla buralara girebiliyorum.
kızlar izmirde çok soğuk. bu zamanlarda pek soğuk olmazdı. birden kış geldi.
harmoni canım en iyisi iş bulman canım. can sıkıntısı çok kötü. benim yaşım müsait olsa bende çalışırdım. hem sağlığımda buna pek müsait değil. ama evde oturmakta bana göre hiçte iyi değil. uzun seneler çalış ve eve kapanmak zorunda kal. bu insanı iyice çökertiyor. çalışırken insan kendine özen gösteriyor. hayatı bir düzen içinde oluyor. ama evde oturunca resmen uyuştum.opuyorumnanaktan

harmoni canım alışırsın merak etme.malatyanın insanları çok sıcaktır..bizde varız burada artık seneye büyük bir buluşma yaparız.ayvalıkta bebişini doğurmuş olur o zaman.bu defa herkes gelir sanırım..

selaam hanımlar nerdesiniz yaaa...hadi bakalım güne başlaması benden devamı sizden şöyle bi şenlendirin topiğimizi...

iyi günler hanımlar
zekocum 1 aydır yoktum net yoktu ben sakaryaya taşındım kızın tayini çıktı
baktım hiçde kimse merak etmemiş bu nerde sehernazda yalnız kaldı oralarda ben sakaryada ayrı düşdük artık bacı bacı gezemiyoruz nazar ettin bize bende sakaryalı oldum biraz

selaam hanımlar nerdesiniz yaaa...hadi bakalım güne başlaması benden devamı sizden şöyle bi şenlendirin topiğimizi...

zeko canım nasılsın..benim canım sıkkın 1 hafta kırmızlar gecikti bu gün test yaptım negatifmafoldumbenyoruldum artık inan.gecikmesi ümitlendiriyor insanı ama hep hüsran oluyor.psikolojik olarak etkileniyorum gecikiyor o yüzden:gitme:bilmiyorum ne zamana kadar sürecek bu senağlama

olur mu seni sormaz olur muyum canım ablam sehernazda protesto ediyo heralde oda uğramıyo...valla çok imreniyodum size beraber geziyosunuz diye ben ablamla aynı yerde çalışıyorum ama hadi çıkışta biraz gezelim desem bırak bahane bulmayı hiiç oralı olmaz.bak kendinde diyorsun biraz sakaryalı oldum diye kanında malatya var senin özünde...üzme beni bak özletme kendini.

iyi günler hanımlar
zekocum 1 aydır yoktum net yoktu ben sakaryaya taşındım kızın tayini çıktı
baktım hiçde kimse merak etmemiş bu nerde sehernazda yalnız kaldı oralarda ben sakaryada ayrı düşdük artık bacı bacı gezemiyoruz nazar ettin bize bende sakaryalı oldum biraz

hiç merak etmezmiyiz aşk olsun.opuyorumnanaktan

zeko canım nasılsın..benim canım sıkkın 1 hafta kırmızlar gecikti bu gün test yaptım negatifmafoldumbenyoruldum artık inan.gecikmesi ümitlendiriyor insanı ama hep hüsran oluyor.psikolojik olarak etkileniyorum gecikiyor o yüzden:gitme:bilmiyorum ne zamana kadar sürecek bu senağlama
canım benim çok iyi anlıyorum seni...bende stresten gecikiyorum eşim yoksa varmı deyince hayır yok diyorum oda kızıyo bana istemiyorum sanıyo halbuki hüsrana uğramamak için ümitlenmemek için gösterdiğim bi tepki benimki.olur be gülüm inşallah olur...hayırlısı olsun ne diyelim olupta hayırsız olucağına olmasın üzme kendini...bak zeko yanındaa.s.

canım benim çok iyi anlıyorum seni...bende stresten gecikiyorum eşim yoksa varmı deyince hayır yok diyorum oda kızıyo bana istemiyorum sanıyo halbuki hüsrana uğramamak için ümitlenmemek için gösterdiğim bi tepki benimki.olur be gülüm inşallah olur...hayırlısı olsun ne diyelim olupta hayırsız olucağına olmasın üzme kendini...bak zeko yanındaa.s.

insan istemezmi ya..işallah canım bebişlerimiz en kısa zamanda gelir.evet canım hayırlısı olsun bende diyorum ama üzülmemek elde değil.senağlama

bu topikte ilk sehernaz ablayla ardındanda emine ablacım senle arkadaş hatta abla kardeş olmuştuk... şimdi topiğimizi beni hiç özlemedin mi doğru söyle ben özlemişim valla.

insan istemezmi ya..işallah canım bebişlerimiz en kısa zamanda gelir.evet canım hayırlısı olsun bende diyorum ama üzülmemek elde değil.senağlama
doğru söylüyosun ama unutmaki stres üzüntüde olmasını engelliyor keşke seni meşgul edecek bi uğraşın olsaydı...tabi kaynanan dışında:roflol:

biraz yüzün gülsün canım benim iyi düşün iyi olsun inş.

doğru söylüyosun ama unutmaki stres üzüntüde olmasını engelliyor keşke seni meşgul edecek bi uğraşın olsaydı...tabi kaynanan dışında:roflol:
keşke bende istiyorum ama malesef, dediğin gibi kaynana iyice stres yapıyor:)
biraz yüzün gülsün canım benim iyi düşün iyi olsun inş.

a.s a.s a.s a.s opuyorumnanaktan

noa niye sesin çıkmıyo kız...

canım buralardayım.okuyorum,cevap yazıyorum ama yazdıklarım çıkmıyor.mafoldumbenforum kafayı yemiş valla kaç gündürlaelaelaelaelae.ee siz neler yapıyorsunuz bakayım?yabangülüm inşalah Allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder.Sabrın sonu selamettir :) :)

Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm ve zekocuğum üzülmeyin Allah'ın izniyle ınşallah en kısa zamanda anne olursunuz.
Allah isteyen herkese versin :Saruboceq:
Eminemmm canım hoşgeldin özlettin valla kendini

Back