Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese mrbbbb!!!kaç gündür foruma girmek işkence gibi.bugün sanki iyi biraz..nasılsınız kızlar.ayvalık naptın gittinmi malatyaparka?hala sesin çıkmadı. Biz bugün gideceğiz eşimle.güzel olmuş diyorlar.gideyim geleyim anlatırım millet.hadi grşrzz.. hihoyyyt
selaam hanımlar nerdesiniz yaaa...hadi bakalım güne başlaması benden devamı sizden şöyle bi şenlendirin topiğimizi...
iyi günler hanımlar
zekocum 1 aydır yoktum net yoktu ben sakaryaya taşındım kızın tayini çıktı
baktım hiçde kimse merak etmemiş bu nerde sehernazda yalnız kaldı oralarda ben sakaryada ayrı düşdük artık bacı bacı gezemiyoruz nazar ettin bize bende sakaryalı oldum biraz
canım benim çok iyi anlıyorum seni...bende stresten gecikiyorum eşim yoksa varmı deyince hayır yok diyorum oda kızıyo bana istemiyorum sanıyo halbuki hüsrana uğramamak için ümitlenmemek için gösterdiğim bi tepki benimki.olur be gülüm inşallah olur...hayırlısı olsun ne diyelim olupta hayırsız olucağına olmasın üzme kendini...bak zeko yanındaa.s.zeko canım nasılsın..benim canım sıkkın 1 hafta kırmızlar gecikti bu gün test yaptım negatifmafoldumbenyoruldum artık inan.gecikmesi ümitlendiriyor insanı ama hep hüsran oluyor.psikolojik olarak etkileniyorum gecikiyor o yüzden:gitme:bilmiyorum ne zamana kadar sürecek bu senağlama
canım benim çok iyi anlıyorum seni...bende stresten gecikiyorum eşim yoksa varmı deyince hayır yok diyorum oda kızıyo bana istemiyorum sanıyo halbuki hüsrana uğramamak için ümitlenmemek için gösterdiğim bi tepki benimki.olur be gülüm inşallah olur...hayırlısı olsun ne diyelim olupta hayırsız olucağına olmasın üzme kendini...bak zeko yanındaa.s.
doğru söylüyosun ama unutmaki stres üzüntüde olmasını engelliyor keşke seni meşgul edecek bi uğraşın olsaydı...tabi kaynanan dışında:roflol:insan istemezmi ya..işallah canım bebişlerimiz en kısa zamanda gelir.evet canım hayırlısı olsun bende diyorum ama üzülmemek elde değil.senağlama
keşke bende istiyorum ama malesef, dediğin gibi kaynana iyice stres yapıyor:)doğru söylüyosun ama unutmaki stres üzüntüde olmasını engelliyor keşke seni meşgul edecek bi uğraşın olsaydı...tabi kaynanan dışında:roflol:
biraz yüzün gülsün canım benim iyi düşün iyi olsun inş.
noa niye sesin çıkmıyo kız...