Malatya///44

keyfim yoktu buara pek girmedim inşallah herkesin sağlığıda huzuruda yerindedir a.s.
görüşmek üzere

teşekkürler paress.yuvarlanıp gidiyoruz işte.senin neyin var cnm?umarım en kısa zamanda keyfin kat kat yerine gelir.. :Saruboceq:

sıkıldm zaten karanlık bulutlu havayı sevmem yağmurlar başladı işde bulamadım hala öle işte bayrama büyük ihtimal gidemem malatyaya mafoldumben annemlerde gelmez sanmıyorum mersine taşındığımdan beri hayatım yoluna girmiyor. Bundada vardır bi hayır diyorum ama bilemiyorum çok şükür halimize işte. çok teşekkür ederim canım ii dileklerin için umarım sende yuvarlanmaktan kurtulup yürür hatta koşarsın :jeyyar:

inşallah cnm.ee sen neler yapion?kayınvaliden nasıl oldu?iyileşsede çilen bitse cnm ya...

valla bende temizlik filan yaptım dün bizim ev sobalı kurarken her yer kara oldu.halıları,koltukları sil epey yordu beni.kaynanamgile 2 gündür gitmiyorum bu gün gittim misafir vardı döndüm geri.iyi biraz ama ağrısı var hala.ama maşallahı var laf söylemede..

sıkıldm zaten karanlık bulutlu havayı sevmem yağmurlar başladı işde bulamadım hala öle işte bayrama büyük ihtimal gidemem malatyaya mafoldumben annemlerde gelmez sanmıyorum mersine taşındığımdan beri hayatım yoluna girmiyor. Bundada vardır bi hayır diyorum ama bilemiyorum çok şükür halimize işte. çok teşekkür ederim canım ii dileklerin için umarım sende yuvarlanmaktan kurtulup yürür hatta koşarsın :jeyyar:

paress canım nasılsın görüşmeyeli..sıkma canını nasip kısmet hiç bellide olmaz.:teselli:

kışın sıkıldığında götürebileceğim kapalı bi alan olsa ne güzel olacak.Tamamı bitince malatya parkta eğlence merkezi olacak oraya gideriz artık.

valla anaokulu dışında öyle bişey olacağını sanmıyorum ama belkide vardır..evet malatya park yapılırsa getirirsin bol bol.daha gidemedim ben çok yakınız ama eşimle gideyim diye bekliyorum vardiyalı işi denk gelmedi daha:(

iyi akşamlar millet bugün kocamın d.günü parfüm aldım bi tek ona ihtiyacı vardı şimdilik...bi de kart aldım içinede kopyadan romantik bi şiir...kaynanamlar bugün gelceklerdi eğer damlamazlarsa belkim romantik bi gün geçiririz...ben ne diyorum ya kocamla hemde vadi gününde romantik bi gece hayal gibi... gene içine eder bırakır.kaynanamlar gelse bari bahanesi olur yoksa elimden zor kurtulur.yine dalaşırız.Yarabbim ne olur azcık ucundan romantik olsa....

paress canım nasılsın görüşmeyeli..sıkma canını nasip kısmet hiç bellide olmaz.:teselli:
haklısın canım ama nerdeyse 2 yıl olacak pek ümidim kalmadı açıkçası ama Allah büyük tabi sanada geçmiş olsun zor sobaylada uğraşmak kaynanaylada kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar millet bugün kocamın d.günü parfüm aldım bi tek ona ihtiyacı vardı şimdilik...bi de kart aldım içinede kopyadan romantik bi şiir...kaynanamlar bugün gelceklerdi eğer damlamazlarsa belkim romantik bi gün geçiririz...ben ne diyorum ya kocamla hemde vadi gününde romantik bi gece hayal gibi... gene içine eder bırakır.kaynanamlar gelse bari bahanesi olur yoksa elimden zor kurtulur.yine dalaşırız.Yarabbim ne olur azcık ucundan romantik olsa....

valla bende gıcığım o diziye çok kötü anıları var bende nese inşallah gönlüne göre bi gece geçirirsin :Saruboceq:

bugün izmir çok şükür güneşliydi. ama ben evde kapalı kaldım. biraz temizlik yapayım demiştim, üşütmüşüm. güneşi bile görecek halim yoktu. ancak akşama doğru kendime geldim. yarına inşallah ayaklanırım.opuyorumnanaktan

valla cnm bende senle aynı durumdayim.deli gibi iş arıyorum.Bu ay halkbankın sınavı var ona gireceğim.Haziranda kpss var ufaktan ona başladım çalışmaya.valla evde otur otur patlayacağım daha.umarım en kısa zamanda iyi haberlerimizi okuruzz :Saruboceq:

valla bende temizlik filan yaptım dün bizim ev sobalı kurarken her yer kara oldu.halıları,koltukları sil epey yordu beni.kaynanamgile 2 gündür gitmiyorum bu gün gittim misafir vardı döndüm geri.iyi biraz ama ağrısı var hala.ama maşallahı var laf söylemede..

cnm kolay gelsin!işin zor valla.

bugün izmir çok şükür güneşliydi. ama ben evde kapalı kaldım. biraz temizlik yapayım demiştim, üşütmüşüm. güneşi bile görecek halim yoktu. ancak akşama doğru kendime geldim. yarına inşallah ayaklanırım.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun ablam bugün nasıl oldun?

gününüz aydın olsun hanımlar benimki pek parlağa benzemiyor bugün hani bi türlü çalışmadığım sınavım var kaynanam salı eşimin yiğeni cuma ameliyat oluyo bakmak için herkesin gözü üzerimde...arkadaşlar yani çile bülbülüm çile...:sinifsinif: bi müddet ortalıklarda olmaya bilirim beni özleyim ve sabırlı olmam için dua edin.bari fazla laf etmesinlerde hakkıyla yapayım diye:gitme:

Back