Malatya///44

zekocum benim baba tarafım k.maraş/elbistan. ana tarafım sivas/gürün. eh tabii önce oraları göreceğim. sonra koca memleketi. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yinede uğruyorum ama. :roflol: bizim koca hanımköylü olamadı maalesef. ama ben yinede vefalı gelinim. gelip sizleri ziyaret ediyorum.opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile4
Zekocuğum ve yabangülüm Allah yardımcınız olsun
Allah sabır versin :Saruboceq:

selam kızlar. siteye giremiyoruz. bu yüzden canım çok sıkılıyor. hepinizi çok özledim. umarım sorun çözülürde sohbetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz.opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile4
Zekocuğum ve yabangülüm Allah yardımcınız olsun
Allah sabır versin :Saruboceq:

sağol canım iyi temennileriniz için...dün görümcemlere misafir gelmiş ne söylemişlerse artık ameliyattan vazgeçmiş.grip olmuşlar bide romatizma tedavisi bitsin malatyaya gidicem demiş buranın havası iyi gelmiyomuş.ne bileyim ya dertsiz başıma dert mi arıyorum nedir üzüldüm ne bileyim olsamıydı düzelir rahat ederdi.ama çok korkaktır kaynanam yani biraz zor toparlayıp ayağa kalkardı...yani bizde durumlar bu.

eşim dün görümceme gitmiş ev konusu açılmış işte babası kaynıma laf atmış işte 50 kardeşin veriyo sende ver daireleri üzerinize yapim malatya merkezde ev alim demiş.kaynım niye bu konular açılıyo falan demiş.kardeşin kiraya verip burdan gitmek istiyo deyince o zaman ben onların yerine geçerim demiş.babası kızmış sözde ona yapmadığımı sana yaptım parasınıda vermemişin çocuğun kaç sene oldu falan demiş.kaynıma bak ya daha yeni babamlar gelsin konuşcam daha büyük eve çıkıcam diyodu eee noldu evler aynı ne değişti gözü üst kattaydı eşimle biliyoduk zaten.zaten eşimin hatrına kaynanamlarda gelmiş o yüzden güleryüz yardım ediyodum.eşimde diyo yüz verme diye ortaya laf atıp ağız arıyo dedikodu yapıyo diyo.gene yardım ederimde araya mesafe soğukluk koyayım diyorum bazı şeyleri farkına vardığımızı anlasın.yaaa offf be nasıl aile bunlar.

yok artık bu saat olmuş kimsecikler yok:1shok:ne gelen var ne giden:delphin: nerdesiniz yaasenağlama

zekocum siteye maalesef giremiyoruz. sen başarmışsın. inşallah bir an önce bu neyse düzelir. opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız
Bende siteye girmekte zorlanıyorum mafoldumben
Zekocuğum eşin doğru söylemiş yüz verme ne sanıyorlar kendilerini
Malatya'ya gelsinler canım senden biraz uzak olsun artık

slm kizlar umairm hepiniz iyisinizdir

herkese mrbbbb!!!kaç gündür foruma girmek işkence gibi.bugün sanki iyi biraz..nasılsınız kızlar.ayvalık naptın gittinmi malatyaparka?hala sesin çıkmadı. Biz bugün gideceğiz eşimle.güzel olmuş diyorlar.gideyim geleyim anlatırım millet.hadi grşrzz.. hihoyyyt

selam hanımlar nasılsınız bakalım...bizim işler beklemede yani ameliyat işi ne olcaksa hepimize sürpriz olcak artık.neyse c.tesi anama gittim ben fakat ist.dakiler bilir birden yağmur fırtına bastırdı annemlerin orası daha felaket...neyse şükür onlara ulaştım akşam üzeri yollar kapanmıştı eniştem zor gelmiş.eşim grip olmuş banada bulaştırdı üstelik oruçluyum öyyle işte bende haberler bu sizlerde ne var ne yok malatyanın gülleri.

Back