Malatya///44

Hoşgeldin canım a.s.
Umarım en kısa zamanda alışırsın Malatya' ya

teşekkür ederim alışacağıma eminim.Burdan gidene kadar gezilecek heryerini gezip tanımak istiyorum.artık baharda başlarız.Sizler yardımcı olursunuz nerelere gidilir anlatırsınız bana.

iyi akşamlar hanımlar...valla işlerin yoğunluğundan kafamı kaşıyacak zaman bulamadım yoksa beni bilirsiniz muhakkak uğrardım.bakalım bugün kaynanama ne demişler eve gidince öğrenicem...öyle işte yabangülüm canım benim ne iyi niyetlisin sen millete gelinim benim arkadaşım dese ne olur demese ne olur senin kıymetini bilmedikten sonra...sen ona belki anandan fazla hizmet ediyorsun ama o sana kızı kadar değer vermiyor yani ha özel hizmetçisi ha sen...pardon ya birden benimkiler gözümün önüne geldi fazlamı ileri gittim ne kusuruma bakmayın...bu arada kristaltane geçmiş olsun canım,harmoni sende hoşgeldin...hani ya buranın sehernazı eminemi caneli...firtlady ablacım kaynanasından çekmiş deneyimli gelin olarak yardımlarını bekliyoruz haberin ola...hakaten ayvalıkta yok çaktırmadan doğurdumu ne...

herkese iyi akşamlar!!!kaç gündür bakamıyordumcumadan beri ya ben gezmeye gittim yada birileri geldi hep.ama artık rahatım.ohhh :)) sizler nasılsınız?yabangülüm ve zeko kaynanayla ayvalıkda hamilelikle ugrasıyor sanırımm. herkese kolay gelsinnn yerimseniben

zaman bulamıyorum anca ne yapıyım nasılsınız nasıl gidiyor hayat
valla bende iyiyim aynen hiç bir değişiklik yok işte..
Selam.bende malatya ya yeni gelenlerdenim.Malatya güzel şehir.Alışmaya çalışıyorum.Burdaki resimler sayesinde gelmeden sevdim malatyayı.Herkese kolay gelsin.
hoşgeldin canım aramıza..
iyi akşamlar hanımlar...valla işlerin yoğunluğundan kafamı kaşıyacak zaman bulamadım yoksa beni bilirsiniz muhakkak uğrardım.bakalım bugün kaynanama ne demişler eve gidince öğrenicem...öyle işte yabangülüm canım benim ne iyi niyetlisin sen millete gelinim benim arkadaşım dese ne olur demese ne olur senin kıymetini bilmedikten sonra...sen ona belki anandan fazla hizmet ediyorsun ama o sana kızı kadar değer vermiyor yani ha özel hizmetçisi ha sen...pardon ya birden benimkiler gözümün önüne geldi fazlamı ileri gittim ne kusuruma bakmayın...bu arada kristaltane geçmiş olsun canım,harmoni sende hoşgeldin...hani ya buranın sehernazı eminemi caneli...firtlady ablacım kaynanasından çekmiş deneyimli gelin olarak yardımlarını bekliyoruz haberin ola...hakaten ayvalıkta yok çaktırmadan doğurdumu ne...

zekocum benim sesim çıkmıyor her dediklerini yapıyorum arkadaşım diyor..ettiklerine karşılık versem kötü olurum..kötükedihüso

herkese iyi akşamlar!!!kaç gündür bakamıyordumcumadan beri ya ben gezmeye gittim yada birileri geldi hep.ama artık rahatım.ohhh :)) sizler nasılsınız?yabangülüm ve zeko kaynanayla ayvalıkda hamilelikle ugrasıyor sanırımm. herkese kolay gelsinnn yerimseniben

öyle aynen canım.sen nasılsın?opuyorumnanaktan

slm kızlar kaçgundur gıremıyordum bılgısayar coktüde...
harmoni hoşgeldın bende gelelı 2,5 yıl oldu alıstım sende alısırsın umarım..
ee nasılsınız bakalım..bılgısayar hala cok yavas ya

dün bende kk.ya giremedim kızlar. galiba kk.da sorunlar oluştu. bugün zorda olsa girebildim. belki sorunlara çözüm bulurlar.opuyorumnanaktan

harmoni hoşgeldin canım. bende malatyaya ilk gelin olduğum sene bocalamıştım. allahtan çalışıyor olmam benim alışmamı kolaylaştırdıydı. yalnız birşey diyeyim, alışıncada zor ayrılıyor insan.opuyorumnanaktan

zekocum kelin saçı olsa kendi kafasını kaşırdı. ben zamanında dişimi gösteremedim. hep onlar haklıydı. hiç benim haklı olduğum taraf yoktu sanki. aynı yabangülüm gibi sessiz kalmayı tercih etmiştim. ne derlerse olur diyordum. ama eşimle resmen didişiyorduk. huzursuzduk yani.
sonra bir karar alma zorunda bıraktım eşimi. ya ayrılırız, yada başka yerlere gideriz dedim. haritaya baktık. malatyaya en uzak yerleri gördük ve tayinimizi istedik. 2 ay içinde tayinimiz çıkmıştı. böylelikle evliliğimizi biz kurtardık. yoksa şimdi başka diyarlarda olacaktık.
ama şunu diyeyim, iyikide bu kararı almışız. ama malatyayı özlüyorum. opuyorumnanaktan

selam hanımlar napıyosunuz bakalım...firstlady ablacım dediğin doğru bizde uzaklara gitmek istiyoruz ama bırakmıyorlar geçen eşim konuşmuş evi kiraya verip gidelim demiş yok demişler.abim için ev satıp buraya getirdiniz demiş o ozamandı demişler.biz çıksak kiraya gitsek öderiz ödemesine ama çocuğumuz olunca işten çıkmam gerekirse o zaman ne olur.eşimde tutturdu abim kaç senedir oturuyo bende gitmiyorum oturuyorum diyo...ya bak aklıma ne geldi kaynanam bazen aklınca sınar bizi geçen eltime köye gelince önce bize mi annene mi gidersin dedi.eltim tabi yer mi size dedi.şimdi bende baktımda maraşa uğramadan direk malatya topiğine girmişin önce buraya yazmışın...ne fenayım dimi bende kaynanam gibimi olcam yoksam ayy Allahım korusun...

yabangülüm canım kader arkadaşım benim nolcak kız bizim halimiz...ben bazen delleniyom söylüyorum ama belli bi müddet sonra etkisi geçiyo yine aynı oluyolar.eltimde dedikodumu yapıyo, görümcemler destekçi, kaynım eltim gibi sessiz alttan karıştırıcı...offf of çile bülbülüm çile...durumlarıda biliyon ailemin yanında olmak istiyorum şimdi gitsem tonla laf edecek.şimdi görümcemde inş. h.sonu gelmezde giderim.eşim maça gidiyorum yalnız gitme diyo bende dedim geç saate kadar çalışıyorum oluyada anama gidince mi olmuya zaten öğlen gitcem dedim.anamda tek gidiyo dedim.bakarız dedi.bende soranda kabahat ananlar gelmezse ben gitcem dedim.inş.gelmezler Allahım inş.

öyle aynen canım.sen nasılsın?opuyorumnanaktan
valla nolsun cnm ya.evde zaman öldürmeye çalışıyorum.ufak ufak kpss çalışmaya başladım.öyle işte.. kafamçokkarıştı

slm kızlar kaçgundur gıremıyordum bılgısayar coktüde...
harmoni hoşgeldın bende gelelı 2,5 yıl oldu alıstım sende alısırsın umarım..
ee nasılsınız bakalım..bılgısayar hala cok yavas ya

cnm senin bilgisayarın format vaktigelmiş sanırım :)) sen neler yapıyorsun?

harmoni hoşgeldin canım. bende malatyaya ilk gelin olduğum sene bocalamıştım. allahtan çalışıyor olmam benim alışmamı kolaylaştırdıydı. yalnız birşey diyeyim, alışıncada zor ayrılıyor insan.opuyorumnanaktan

Ben çalışmıyorum işte dezavantajım var orda.Ama 2 kızım var büyük olan okula gidiyor ama küçük olan canıma okuyor.Onunla zaman geçiriyorum.Malatyaya gelmeyide ben istedim.Tayin görebileceğimiz en iyi yer olduğunu düşündüm.Ama işte eşinden dostundan ayrılıyosun ya o çok kötü koyuyo insana.

Back