gözüm enfeksiyon kapmış ama iiyim
Selam.bende malatya ya yeni gelenlerdenim.Malatya güzel şehir.Alışmaya çalışıyorum.Burdaki resimler sayesinde gelmeden sevdim malatyayı.Herkese kolay gelsin.
Selam kızlar ben geldim
Canım benim çok gemiş olsun dikkat et gözüne doktora gittin mi ihmal etme sakin :teselli:
sağol canım evet gittim doktora ilaçlarım var ama bugun daha iiyim sen nasılsın
Hoşgeldin canım a.s.
Umarım en kısa zamanda alışırsın Malatya' ya
valla bende iyiyim aynen hiç bir değişiklik yok işte..zaman bulamıyorum anca ne yapıyım nasılsınız nasıl gidiyor hayat
hoşgeldin canım aramıza..Selam.bende malatya ya yeni gelenlerdenim.Malatya güzel şehir.Alışmaya çalışıyorum.Burdaki resimler sayesinde gelmeden sevdim malatyayı.Herkese kolay gelsin.
iyi akşamlar hanımlar...valla işlerin yoğunluğundan kafamı kaşıyacak zaman bulamadım yoksa beni bilirsiniz muhakkak uğrardım.bakalım bugün kaynanama ne demişler eve gidince öğrenicem...öyle işte yabangülüm canım benim ne iyi niyetlisin sen millete gelinim benim arkadaşım dese ne olur demese ne olur senin kıymetini bilmedikten sonra...sen ona belki anandan fazla hizmet ediyorsun ama o sana kızı kadar değer vermiyor yani ha özel hizmetçisi ha sen...pardon ya birden benimkiler gözümün önüne geldi fazlamı ileri gittim ne kusuruma bakmayın...bu arada kristaltane geçmiş olsun canım,harmoni sende hoşgeldin...hani ya buranın sehernazı eminemi caneli...firtlady ablacım kaynanasından çekmiş deneyimli gelin olarak yardımlarını bekliyoruz haberin ola...hakaten ayvalıkta yok çaktırmadan doğurdumu ne...
herkese iyi akşamlar!!!kaç gündür bakamıyordumcumadan beri ya ben gezmeye gittim yada birileri geldi hep.ama artık rahatım.ohhh :)) sizler nasılsınız?yabangülüm ve zeko kaynanayla ayvalıkda hamilelikle ugrasıyor sanırımm. herkese kolay gelsinnn yerimseniben
valla nolsun cnm ya.evde zaman öldürmeye çalışıyorum.ufak ufak kpss çalışmaya başladım.öyle işte.. kafamçokkarıştıöyle aynen canım.sen nasılsın?opuyorumnanaktan
slm kızlar kaçgundur gıremıyordum bılgısayar coktüde...
harmoni hoşgeldın bende gelelı 2,5 yıl oldu alıstım sende alısırsın umarım..
ee nasılsınız bakalım..bılgısayar hala cok yavas ya
harmoni hoşgeldin canım. bende malatyaya ilk gelin olduğum sene bocalamıştım. allahtan çalışıyor olmam benim alışmamı kolaylaştırdıydı. yalnız birşey diyeyim, alışıncada zor ayrılıyor insan.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?