çok geçmiş olsun ablacım..şanslıymışsın bazı hast.adamlar sanki zorla bakıyorlarmış gibi davranıyorlar..ben dün doktordaydım. neşeliyim ama neşemi bozan ağrılarım vardı. doktorum tahlil istedi. tansiyonum var zaten. onu kontrol altında tutuyorum. fakat bilemediğim bir baş ağrısı gözümü kararttı. acaba sünizitim mi azdı diye düşündüm. ağrı kesici almaktan sinir oldumdu. gideyimde bana nedenini bulsunlar dedim. gittim sanki beni bekliyorlarmış. bir itimam bir itimam sormayın. kendimi özel hissettim.:roflol::roflol: koca sağlık ocağında tek hasta bendim. tahlillerden sonrada çay ikram ettiler. oh deymeyin benim keyfime. zaten aile doktorumuz çok şeker bir insan. bizleri artık tanıyorlar. en güzeli her türlü tahlil ve film çekiliyor olması. biz böyle bir sağlık ocağına sahip olduğumuz için çok şanslıyız galiba.
oooo süper tadını çıkarın..bu akşam kızikom ve eşimle biraz gezip tozacağız. uzun zamandır hep bir arada olamamıştık. alsancakta biraz deniz havası almak banada iyi gelecek sanırım. akşamı iple çekiyorum resmen.opuyorumnanaktan
canım benim o kırmızılar işallah 9 ay boyunca hiç gelmezler bi daha.sıkma canını yapabiliyorsa eşin bi tırnağını yapsın bakalım.herşeyde bi hayır vardır.kaynanaya gelince tabi bakacaz dediğin gibi laf soktularmı insanı deli ediyorlar..iyilik yap denize at misali.ama benim kaynanam benim gelinimin kimse tırnağı bile olamaz diyor.benim arkadaşım diyor.ama ben ona kızı gibi bakıyorum bişey söyledikleri zaman gıkım çıkmıyorda öyle söylüyorlar..ama benim eşim anlamıyor hiç.:gitme:günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...dün hastalandım diye direk eve çıktım eşimde oralı olmayınca inmedim aşağı zaten hastalanmışım sancıdan bütün gece uyuyamadım.valla ne diyeyim salı günü romatizma sonucunu alacak sonrada ortapedi dr.una oda ameliyat ol derse işte o zaman benimde kaynanamında nasıl olacağı belli olacak.şimdiden yerini yapıyo bak gelinlerin yüzü asıldı bi sene yatar gibi laflar dönüp dolanıyo işte...bakıcaz tabi eşimin annesi de mesele şu isterimki isteyerek bakayım beni soğutmasınlar...söylenerek değil severek bakayımda işe yarasın değil mi.sanki biz istemiyoruz mecburuz bakmaya gibi bi durum yani neden öyle düşünüyor ben görev bildiğim için Allah rızası için yaparım hala öğrenemediler kimse bana zorla bişey yaptıramaz.bide malum dr.git dedi eşim hastalandım diye bugünde işler yoğun dr.larda öğleye kadar hastanedeler napıcam bilmiyorum eşimin dırdırını dinlemekte en son istediğim şey açıkcası.
amin canım daha yatıyor şimdilik.toparlanması 2 ayı bulur..Günaydın kızlar
Firstlady abla geçmiş olsun
Zekocuğum sanada geçmiş olsun umarım kaynanan ameliyat falan olmaz
Yabangülüm Allah yardımcın olsun ne zaman iyileşecek acaba kaynanan
Anlamıyorum şu kaynanaları niye gelinlerine naz yaparlarki kızlarına yapsınlar sonuçta gelinler bakmak zorunda değilki onlara
FirstLady ablacım geçmiş olsun
sinecim selam nasıslın
ve kaynanası ile uğraşan hemşerilerim (zeko ve yabangülüm)
nasılsınız
sinecim selam nasıslın
nasılsınız
gözüm enfeksiyon kapmış ama iiyim
merhabalar hanımlar nasılsınız kimseler yok çok sessiz kalmış burası
Günaydın kızlar
Firstlady abla geçmiş olsun
Zekocuğum sanada geçmiş olsun umarım kaynanan ameliyat falan olmaz
Yabangülüm Allah yardımcın olsun ne zaman iyileşecek acaba kaynanan
Anlamıyorum şu kaynanaları niye gelinlerine naz yaparlarki kızlarına yapsınlar sonuçta gelinler bakmak zorunda değilki onlara
sinecim selam nasıslın
nasılsınız
çok geçmiş olsun ablacım..şanslıymışsın bazı hast.adamlar sanki zorla bakıyorlarmış gibi davranıyorlar..
oooo süper tadını çıkarın..
canım benim o kırmızılar işallah 9 ay boyunca hiç gelmezler bi daha.sıkma canını yapabiliyorsa eşin bi tırnağını yapsın bakalım.herşeyde bi hayır vardır.kaynanaya gelince tabi bakacaz dediğin gibi laf soktularmı insanı deli ediyorlar..iyilik yap denize at misali.ama benim kaynanam benim gelinimin kimse tırnağı bile olamaz diyor.benim arkadaşım diyor.ama ben ona kızı gibi bakıyorum bişey söyledikleri zaman gıkım çıkmıyorda öyle söylüyorlar..ama benim eşim anlamıyor hiç.:gitme:
amin canım daha yatıyor şimdilik.toparlanması 2 ayı bulur..
iyiyiz canım sen nasılsın?opuyorumnanaktan
gözüm enfeksiyon kapmış ama iiyim
hoşgeldin canım nasılsın.girmiyorsun topiğe uzun zamandır seni seni:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?