Malatya///44

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...dün hastalandım diye direk eve çıktım eşimde oralı olmayınca inmedim aşağı zaten hastalanmışım sancıdan bütün gece uyuyamadım.valla ne diyeyim salı günü romatizma sonucunu alacak sonrada ortapedi dr.una oda ameliyat ol derse işte o zaman benimde kaynanamında nasıl olacağı belli olacak.şimdiden yerini yapıyo bak gelinlerin yüzü asıldı bi sene yatar gibi laflar dönüp dolanıyo işte...bakıcaz tabi eşimin annesi de mesele şu isterimki isteyerek bakayım beni soğutmasınlar...söylenerek değil severek bakayımda işe yarasın değil mi.sanki biz istemiyoruz mecburuz bakmaya gibi bi durum yani neden öyle düşünüyor ben görev bildiğim için Allah rızası için yaparım hala öğrenemediler kimse bana zorla bişey yaptıramaz.bide malum dr.git dedi eşim hastalandım diye bugünde işler yoğun dr.larda öğleye kadar hastanedeler napıcam bilmiyorum eşimin dırdırını dinlemekte en son istediğim şey açıkcası.

Günaydın kızlar
Firstlady abla geçmiş olsun
Zekocuğum sanada geçmiş olsun umarım kaynanan ameliyat falan olmaz
Yabangülüm Allah yardımcın olsun ne zaman iyileşecek acaba kaynanan
Anlamıyorum şu kaynanaları niye gelinlerine naz yaparlarki kızlarına yapsınlar sonuçta gelinler bakmak zorunda değilki onlara

FirstLady ablacım geçmiş olsun
sinecim selam nasıslın
ve kaynanası ile uğraşan hemşerilerim (zeko ve yabangülüm)
nasılsınız

çok geçmiş olsun ablacım..şanslıymışsın bazı hast.adamlar sanki zorla bakıyorlarmış gibi davranıyorlar..
bu akşam kızikom ve eşimle biraz gezip tozacağız. uzun zamandır hep bir arada olamamıştık. alsancakta biraz deniz havası almak banada iyi gelecek sanırım. akşamı iple çekiyorum resmen.opuyorumnanaktan
oooo süper tadını çıkarın..
canım benim o kırmızılar işallah 9 ay boyunca hiç gelmezler bi daha.sıkma canını yapabiliyorsa eşin bi tırnağını yapsın bakalım.herşeyde bi hayır vardır.kaynanaya gelince tabi bakacaz dediğin gibi laf soktularmı insanı deli ediyorlar..iyilik yap denize at misali.ama benim kaynanam benim gelinimin kimse tırnağı bile olamaz diyor.benim arkadaşım diyor.ama ben ona kızı gibi bakıyorum bişey söyledikleri zaman gıkım çıkmıyorda öyle söylüyorlar..ama benim eşim anlamıyor hiç.:gitme:

amin canım daha yatıyor şimdilik.toparlanması 2 ayı bulur..
sinecim selam nasıslın
nasılsınız

iyiyiz canım sen nasılsın?opuyorumnanaktan

merhabalar hanımlar nasılsınız kimseler yok çok sessiz kalmış burası

sinecim selam nasıslın
nasılsınız

sağolun kızlar.

yeni uyandım. gözümü açar açmazda buraya koştum. dert ve tasanın olmayacağı hayırlı bir hafta diliyorum sizlere.opuyorumnanaktan

Selam.bende malatya ya yeni gelenlerdenim.Malatya güzel şehir.Alışmaya çalışıyorum.Burdaki resimler sayesinde gelmeden sevdim malatyayı.Herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…