Malatya///44

günaydın Zekocum.Valla iyiki bi işin var ve çalışıyorsun.Yoksa evde kafayı kırardın bunlarla.Çok iyi niyetlisin.keşke kıymetini bilseler.ne diyeyim..

kimse selamımı almamış ben geri alayım bari selamımı as
neyse ALLAH hepnizin yardımcısı olsun

canım sen yazdığında ben yoktum ki dier arkadaşlarda yokmuşki bişey yazmamış senden sonra ben yazmışım oda ertesi günü yoksa selamını niye almayalım niye vermeyelim denk gelirsek konuşuyoruz

pis boğaz kadın sen niye yapıyon yapsında yesin:mymeka:

canım allah yardımcın olsun.allah sabır versin.anam ben daraldım sen ne yaptın kim bilir..valla kaynanam cumartesi akşam hast.çıktı yemek filan bulaşıkları ben yıkadım akşam.ertesi gün sabah 10 da gittim kaynanamgile.görümcem nerdesin sen,akşam bulaşıkları yıkadım kurtuldum dedin sen diyor.bende yok ne öyle demesi dedim salak ya sinirimi bozdu.neyse evin tozlarını aldım dedim ben fatura yatırmaya gidiyorum.sonra 2 gibi gittim.bu günde 9 du gittim.şimdi eve ütü yapmaya geldim..ya hasta olunca daha huysuz oluyorlar.

Kızlar sizin kaynanalarınız hakkında yazdıklarınızı okuyunca inanın evlilikten korkuyorum :umursamaz:

yabngulum kayınvalıdesıne bakıyor heralde bende bugun yıne mısafır vardı yenı gıttıler yoruldum ya siz nasılsınız hatunlarr

sağol cnm ben iyiyim.ders çalışıyorummm (( sen nasılsın?hamilelik nasıl gidiyor?

kolay gelsın hamılelık ıyı Allaha şükür ama 3 haftadır bıraz hareketlerım kısıtlandı yavas hareket edıyorum ağır vasıtayım bırazkafamçokkarıştı
bende kırlarda kosmak zıplamak ıstıyorum-tatlicadiarzu-

ay kızlar ya nedir şu kaynanalardan çektiğiniz.
diyene bakın diyeceksiniz. vallahi şimdi ben kuş gibiyim.:roflol::roflol:
darısı size desem şimdi acırsınız onlara.
fakat işin kötüsü bende kaynana olacağım.:roflol::roflol:

yabngulum kayınvalıdesıne bakıyor heralde bende bugun yıne mısafır vardı yenı gıttıler yoruldum ya siz nasılsınız hatunlarr
evet canım aynen.sen neler yapıyorsun görüşmeyeli..

ablacım gençlikte ömrün çürüdükten sonra şimdi kuş gibi olsan ne olur..sen kötü bi kaynana olmazsın ben eminim bundan..

günaydınlar iyiyim sinem44 sen nasılsın

selam hanımlar nasılsınız bakalım.bizim malum bu zamanlarda işler yoğun...terminatörlerde yukarı bize çıkacaklar...vahki ne vah arkadaşlar bana dua edin ne diyeyim.

yabangülüm nasıl ıyılestımı kayıbnvalıden sen nasılsın neler yapıyosun bakalım hava guzelya kendımı dısarı atasım var ama ben malatya parkı beklıyorum oraya atıcam kendımısositososito

eh işte iyi ama. sabah oradaydım eve geldim dedim k.kya bakayım bi..evet hava çok güzel sen çık gez bol bol..malatya parkı derken sümerimi diyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…