ay canım Allah analı babalı büyütsün inşallahh.Rabbim olmayan herkese tattırsın...
noa sende varmı bebiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım Allah analı babalı büyütsün inşallahh.Rabbim olmayan herkese tattırsın...
noa sende varmı bebiş?
kısssssssss göndermeseydin adamı.bu maç sevdası kötü bişey allahtan benim eşim öyle değil.gerçi işi vardiyalı olduğu için vaktide olmuyor:)))zemuszemus
canım ben 3 ay önce 1.5 aylık bi düşük yaptım.doktor 6 ay ara vermemizi söyledi.bekliyoruz şimdilik...
canım ben 3 ay önce 1.5 aylık bi düşük yaptım.doktor 6 ay ara vermemizi söyledi.bekliyoruz şimdilik...
gecmıs olsun canım yakın zamanda olur ınşallah:ecrin_bebek:
allah bi daha yaşatmasın canım.bebişin en kısa zamanda gelri işallah...:Saruboceq:
ay pazara az kalmış. artık sizde resimlerinizi buluşma topiğine koyarsınız. bizde buradan sizlere öpücüklerimizi yollarız. inanın ben sizden çok heyecanlıyım. inşallah bir pürüz çıkmaz. sonraki buluşmayı görün siz. bu sefer duyan gelmek isteyecek. hadi hayırlı olsun. sizlerede kolay gelsin.opuyorumnanaktan
canım benim sesime bi sen ses vermişin amapatron gelince ben haliylen vınn:a015: ayrıca çok geçmiş olsun canım inş.Rabbim tez zamanda sana bana yabangülüme ve tüm isteyenlerin kucağında bi evlatdı nasip etsin...:Saruboceq: kızz ayvalık taze anne adayı Allah analı babalı güzel alın yazılı büyütmeyi nasip etsin inş.:ecrin_bebek: yaa size kötü haberim var benim kaynanamda gelemiyo toplantınıza çünkü ist geldi-tatlicadiarzu- maalesef bende anneme gidemicem off ya bişeyi çok isteyince niye olmuyo sinemle benim talihsizliğimiz üzerimizde:gitme:ben burdayım dedim ama sanırım çok önemli diil.
canım benim sesime bi sen ses vermişin amapatron gelince ben haliylen vınn:a015: ayrıca çok geçmiş olsun canım inş.Rabbim tez zamanda sana bana yabangülüme ve tüm isteyenlerin kucağında bi evlatdı nasip etsin...:Saruboceq: kızz ayvalık taze anne adayı Allah analı babalı güzel alın yazılı büyütmeyi nasip etsin inş.:ecrin_bebek: yaa size kötü haberim var benim kaynanamda gelemiyo toplantınıza çünkü ist geldi-tatlicadiarzu- maalesef bende anneme gidemicem off ya bişeyi çok isteyince niye olmuyo sinemle benim talihsizliğimiz üzerimizde:gitme:
üzülme canım onlarda ailen sonuçta kıramazsın tabi:1hug: bi dahakine gidersin inşallah..ne yaptın sinem ya ben teselli beklerkene sen benden teselli bekliyon...batsın bu dünya...böyle telafi edilecek bişey için isyan edilmez tabiAmin canım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Haklısın canım isyan etmek istemem ama niye bu talihsizlik bizi buluyor mafoldumben
Şuan okadar kötüyüm ki bizimkiler çok kızıyorum ama sonuçta annem ve babam bişey diyemiyorum buluşma için ne hayaller kurmuştum kıyafeti bile önceden ayarlamıştım ama buluşmaya gidemiyorum senağlama