Malatya///44

kısssssssss göndermeseydin adamı.bu maç sevdası kötü bişey allahtan benim eşim öyle değil.gerçi işi vardiyalı olduğu için vaktide olmuyor:)))zemuszemus

yok canım allahtan maç sevdası yok bu şirketteki çalışanlarla yapılıyo toplantı sabahya budsa geceden bısey ıste normalde hıç gıtmez anlamaz pek zaten futboldan eskı basketbolcu ondan guldumya kalecı olmasına

ay pazara az kalmış. artık sizde resimlerinizi buluşma topiğine koyarsınız. bizde buradan sizlere öpücüklerimizi yollarız. inanın ben sizden çok heyecanlıyım. inşallah bir pürüz çıkmaz. sonraki buluşmayı görün siz. bu sefer duyan gelmek isteyecek. hadi hayırlı olsun. sizlerede kolay gelsin.opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız
Ayvalık Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım
Noa_21 çok geçmiş olsun canım
Kızlar size kötü bir haberim var ben buluşmaya gelemiyorum
Kuzenimin nişanı varmış hem yarın hemde Elazığda olacak nişan dün akşam evdekilerle feci kavga ettim nişana gelmiyecem dedim ağlamaktan gözlerim çok ağrıyor mafoldumben şuan işyerindeyim ve hala ağlıyorum akşam iş çıkışı ben alacaklar öyle Elazığ'a gideceğiz.
Şimdi bana çok kızdınız biliyorum ama inan dün akşam çok mücadele ettim gitmemek için ama bizimkilerini ikna edemedim senağlama lütfen bana küsmeyin senağlama
Ama eğer bir mucize olur beni almayı unuturlarsa bende gelirim dua edin beni malatya da unutsunlar biliyorum imkansız birşey istiyorum ama olsun bir umut iştemafoldumben

bu bulusmayı ılk ben teklıf etmıstım malatyada oturuyorum baktımkı topic ne kadar klabalık dedim bulusuruz en az 10 kişi olur heralde diye dusunuyodum:dilcikar: kımse gelmıyokı şimdide 3 kişi kaldık bilmeme artık valla inat yaptım kımse gelmesede gıdecem oraya kahvemı soylucem bıde fotoğraf cekınecem burayada malatya bulusması dıye koyacam:dilcikar:

ay pazara az kalmış. artık sizde resimlerinizi buluşma topiğine koyarsınız. bizde buradan sizlere öpücüklerimizi yollarız. inanın ben sizden çok heyecanlıyım. inşallah bir pürüz çıkmaz. sonraki buluşmayı görün siz. bu sefer duyan gelmek isteyecek. hadi hayırlı olsun. sizlerede kolay gelsin.opuyorumnanaktan

az kaldı abla ama gelen gıdende azalıyo:) neyse iki kişi olsada bulusacaz artık:)
geldımı balıkesırden mısafirlerin bende gelseydım sıze ya:umursamaz:

Ayvalık inanki bende gelmeyi çok istiyordum bütün işlerimi ayarlamıştım ama bu nişan işiden dün haberim oldu. Daha önceden haberim olsaydı söylemezmiydi size mafoldumben

ben burdayım dedim ama sanırım çok önemli diil.
canım benim sesime bi sen ses vermişin amapatron gelince ben haliylen vınn:a015: ayrıca çok geçmiş olsun canım inş.Rabbim tez zamanda sana bana yabangülüme ve tüm isteyenlerin kucağında bi evlatdı nasip etsin...:Saruboceq: kızz ayvalık taze anne adayı Allah analı babalı güzel alın yazılı büyütmeyi nasip etsin inş.:ecrin_bebek: yaa size kötü haberim var benim kaynanamda gelemiyo toplantınıza çünkü ist geldi-tatlicadiarzu- maalesef bende anneme gidemicem off ya bişeyi çok isteyince niye olmuyo sinemle benim talihsizliğimiz üzerimizde:gitme:

noldunuz teselliye ihtiyacım var...dikkat:patron gelmeden acil teselli aranıyor...

bide kocam yine maça sardı haftada 3 gün artık kaynanamlarla başbaşa otururuz....off off.

canım benim sesime bi sen ses vermişin amapatron gelince ben haliylen vınn:a015: ayrıca çok geçmiş olsun canım inş.Rabbim tez zamanda sana bana yabangülüme ve tüm isteyenlerin kucağında bi evlatdı nasip etsin...:Saruboceq: kızz ayvalık taze anne adayı Allah analı babalı güzel alın yazılı büyütmeyi nasip etsin inş.:ecrin_bebek: yaa size kötü haberim var benim kaynanamda gelemiyo toplantınıza çünkü ist geldi-tatlicadiarzu- maalesef bende anneme gidemicem off ya bişeyi çok isteyince niye olmuyo sinemle benim talihsizliğimiz üzerimizde:gitme:

Amin canım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Haklısın canım isyan etmek istemem ama niye bu talihsizlik bizi buluyor mafoldumben
Şuan okadar kötüyüm ki bizimkiler çok kızıyorum ama sonuçta annem ve babam bişey diyemiyorum buluşma için ne hayaller kurmuştum kıyafeti bile önceden ayarlamıştım ama buluşmaya gidemiyorum senağlama

yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyum
kahrediyor hayat beni acıların çocuğuyum:tomato:

Amin canım Allah bebek isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile
Haklısın canım isyan etmek istemem ama niye bu talihsizlik bizi buluyor mafoldumben
Şuan okadar kötüyüm ki bizimkiler çok kızıyorum ama sonuçta annem ve babam bişey diyemiyorum buluşma için ne hayaller kurmuştum kıyafeti bile önceden ayarlamıştım ama buluşmaya gidemiyorum senağlama
üzülme canım onlarda ailen sonuçta kıramazsın tabi:1hug: bi dahakine gidersin inşallah..ne yaptın sinem ya ben teselli beklerkene sen benden teselli bekliyon...batsın bu dünya...böyle telafi edilecek bişey için isyan edilmez tabi:olmaz: sen gönlünü ferah tut...belki yaza kocamı ikna eder bende gelirim tabi beni görüp korkmak istemiyorsanız:1ninca: böööölaelaelaelaelae

bırak onlar toplaşıp muhabbeti koyulaştırsınlar sen ve tabi o zamana gelebilirsem ben hazıra konmuş oluruz...kaydirigubbakcemile5 buda züğürt tesellisi oldu ama ne yapayım aklıma başka bişey gelmiyo olduğu kadar idare et...vereliniortak

ınşallah canım yaza gelirsin senlede bir buluşma düzenleriz ama bu sefer çok istekli olmayacam
Ben anlamıyorum neden erkek anneleri hep böyle canım benim sıkma canını sende haftaya gidersin annenlere biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz ama :1hug:

Back