mrh kıslaaaar
mrh canım nasılsın:teytey:
yaaaaaa aşk olsun bi türlü msneyi açmadın.:gitme:buluşma detaylarını konuşalım dedim yaaaaaaaaa..
nereye nereye
valla benım bılgısayar gırmıyo oraya
tamam canım kusura bakma.zamanını aldım senide uğraştırdım.neyse buluşmada görüşürüz..o zaman daha yakından tanırsın..
yok canım ne demek neyse az kaldı bulusmada gorusuruz iyi geceler cnm
sanada hayırlı cumalar canım..
kızlar yer ayırttım pazar gunu saat 1 için gidince herkes gırıstekı kasaya kadınlar kulübü için ayırtılan masayı sorucak onlarda yonlendırıcekler.ben çarsıdakı madoya gıtmemıstım daha once sigara içiliyomu nerden ayırtayım dedı ama bende bılmıyorum tabı ıçen varmı üst katta ayırın dedım rastgele.
herkese selam hayırlı cumalar efendim...buluşmaya az kaldı hıı hadi bakalım herkese iyi eğlenceler...
kızlar yer ayırttım pazar gunu saat 1 için gidince herkes gırıstekı kasaya kadınlar kulübü için ayırtılan masayı sorucak onlarda yonlendırıcekler.ben çarsıdakı madoya gıtmemıstım daha once sigara içiliyomu nerden ayırtayım dedı ama bende bılmıyorum tabı ıçen varmı üst katta ayırın dedım rastgele.
sanada hayırlı cumalar canım..
tamam canım iyi yapmışssın.sigara konusunu bende bilmiyorum canım.ben kullanmıyorum sorun değil benim için..bu arada kaynanam haftaya cuma ameliyat oluyor çok sevindim..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?