napalım yabangulum kader:)
evınamda hıç gırmemıs gelse barı ınsallah gelır
kızlar gittikçe sayı düşüyor yaaa.keşke orda olsaydım.üzülmeyin.bi dahakine telafi ederiz inşallahhh :Saruboceq:
evet ya sorma bak sen burda olsaydın 4 kişi olurdukdediğin gibi bi dahaki sefere
slm kızlar nasıl gdıyor
iyi valla bulusmayı ayarlıyoruz bugunde senden bahsettık sen gelıyomusun canım
evet canım gelıyorum..walla kulaklarım onun ıcın cınladı..ama bayanlar 4 kısımıyız cok az ya
evet canım malesef noa 21 ankaradaymıs krıstaltanede vazgectı gelmekten 4 kişi kaldıkakannehir
neyse bız bırbırmıze yeterizalkisalkisalkis
iyi akşamlar kıslarrr evinam bi sen bi ben varız bu akşam nasılsın cnm buluşma ayarlanmış galiba hadi hayırlısı inşallah bi aksilik çıkmadan görüşürsünüz bizde burda çatlayalımm sabırsızlıkla bekliyoruz valla malatyanın güsel hatunlarını görcezzzz :lepi:alkisalkisalkis
ben güzel değilim söyleyeyim hayal kırıklığına uğramayın:kedi::1ninca:
demek arada çıkıyor:))malatyadan çirkin hatun çıkmaz ben bilirim sizin gönlünzün güzelliği yeter opuyorumnanaktan
aaaa delüüüü görmedikmi seni fıstık gibisin maşallahh haksızlık etme kendine..walla bende guzel degılım guzel bı bayan beklemeyın yabangulu dedgı gıbı
benim gelmeişi yattıkızlar son andabideğişiklik olmazsa yani yokum zaten var değildimama biumuttu valla nese burdan gözetlicemartık sizi ig
mrh kıslaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?