iyi akşamlar hanımlar demek herşeyi ayarladınız hadi hayırlı olsun bakalım...ama ben kıskandım valla..
iyi akşamlar canım nasılsın.evet allah nasip ederse ayarladık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hanımlar demek herşeyi ayarladınız hadi hayırlı olsun bakalım...ama ben kıskandım valla..
iyi akşamlar canım nasılsın.evet allah nasip ederse ayarladık.
selamlar nasılsınızz
günaydın hanımlar...bi görünüp bi kayboluyorum dimi ama malum patron...kötükedihüso ben çok bitkin hissediyorum valla kendimi nedendir bilmem...fisfisfis önümüzdeki hafta kayınvalidemler geliyo...:dilcikar: bide yine sınav zamanı zaten çalışmadımakannehir bakın aklıma ne geldi nerde buluşuyodunuz siz ben gelemem ama kayınvalidemi gönderim:roflol: artık zekonuz için aranızda halledersiniz:mymeka:
günaydın arkadaşlar
yok Allahtan fazla kalmıyacaklarhihoyyyt ya doğru düzgün dursalar neden istemiyeyim zorla benide günaha sokuyolar böyle :1ninca: kurban ayarlıyacaklarmışta ondan erken gidecekler:lepi: ama yine sınav zamanına geldi ya beni düşündürende o CADIARZU kaldık yinecanım kaynana çokmu kalacak yanında allah yardımcın olsun.he heee sen gönder biz hallederiz kaynanayıÇok üzgünüm çoook
yok Allahtan fazla kalmıyacaklarhihoyyyt ya doğru düzgün dursalar neden istemiyeyim zorla benide günaha sokuyolar böyle :1ninca: kurban ayarlıyacaklarmışta ondan erken gidecekler:lepi: ama yine sınav zamanına geldi ya beni düşündürende o CADIARZU kaldık yine
yok canım ya 4 kişiydik.sen,ben,sinem44 ve kristaltaneydi.oda gelmeyecekse 3 kişiyle buluşma nasıl olur:uhm:
ya hiç sorma şans konusunda senle ben önden gidiciyiz zaten.:gitme: Allahtan erken gidecekler dediğin gibi bunada şükür.kaydirigubbakcemile5akannehirkısss sendede ne şans var ama allahtan erken gidiyorlarmışyerimseniben
ben iki kişilik buluşmalar bile gördüm anacım :hulya: valla bi ihtimal eşimin işi olursa perşemge geliyomuşuz oraya anacım bi bakmılınız size :jeyyar: yapmış basmışım buluşmayı kaydirigubbakcemile3
yada önceden bi masaya oturup sizimi kessem ilkten kaydirigubbakcemile3
vaay bu buluşma iyice heyecanlı olmaya başladı...:1shok:bol ekşın adrenail heyecan hepsi maksimum derece desenizedelikafadulden ama bensizde ne kadar eğlenebilirsiniz bilmem:1closedeyes:
ben iki kişilik buluşmalar bile gördüm anacım :hulya: valla bi ihtimal eşimin işi olursa perşemge geliyomuşuz oraya anacım bi bakmılınız size :jeyyar: yapmış basmışım buluşmayı kaydirigubbakcemile3
yada önceden bi masaya oturup sizimi kessem ilkten kaydirigubbakcemile3
kötükedihüso kötükedihüso vereliniortakgörürsünüz siz ben gelemem ama kaynanamı gönderir dağıttırırım orayı-tatlicadiarzu- sizde aranızda hallediverin hanımıkaydirigubbakcemile en çok sana güveniyom hı yabangülü tüm hırsını ondan alabilirsin dermişim:jeyyar:
anam sensiz buluşmaya buluşma demem ben olsa olsa beraber oturup somurtma derimkaydirigubbakcemile3 zaten öle yaparız birer kahve söler somurturuz demi kızlar ah zeko ah sensiz napik biz buralarda gari deriz kaydirigubbakcemile3 ii ce havaya girdim yanlız iş olmazsa ben böle konuşuyom ama:1ninca:
vallahamı çok seviniriz öyle bir süpriz yapsan süper olurhihoyyyt
karşıdan resminizi çekerim ben yanlarına gitmeden ve sona diye kaydirigubbakcemile3 valla gelimde buluşmaya gelmesemde olur çok özledim malatyayı ya hiç sevmiyorum ben burayı alışamadım daha doğrusu (mersinli kimse yoktur inşallah burda :kedi:)