Malatya///44

Buradayiz canim haklisin sayfamizi daha cok ziyaret etmeliyiz.Havalar nasil suan malatyamda.Beydagini özledim senağlama Tokinin evlerinde oturuyoruz gecen sene oradaydim.

Şenizhıım epeyce ziyaret olmuş iyi iyi valla hepinize küsmüştüm:dilcikar:ama barıştım a.sşimdi dersiniz küsersen küs ne yapalım canınız sagolsun çimdilik çıkmamlazım gesmeye gideceyimde:smiley-cool:sonra görüşürüzŞeniz

hemsolar nerde siniz ?????????? canlarım aranızda malatyada oturan yokmu

bugün benim doğum günüm ama formda doğum günü olan üyeler kısmında adımyok siz kutlayın bari sevgili malatyalılar ((((((((((

arkadaşım hemşerim ben malatyalıyım aslen eşimde malatyalı malatya yemeklerini biliyormusun analı kızlı kiraz yaprağından ayranlı köfte ayın onunda gidiyorum malatyaya sıtmapınarına sen neresindensin

bilmezmiyim.hepside harika.çok yakınız demek.bende temellideyim.dede korkut parkının orada.

a.s.nehaber hemşolar ben geldim tatile gittim ömrümde ilk kez oda yaramadı geldim hasta oldum ah memeleket gibisi yok bi özlemişim tabi sizleride Şeniz

:sm_confused:hım gene tek ben ziyaret etmişim nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaar:uhm:

kızlar merhabaa
ya benim bi derdim var anneme kiralık ev arıyoruz nereye baktıysak ufacık tefecik
belki sizler etrafınızda görüyorsanız yazarsınız diye düşündüm kernekte oturuyor annem yani merkeze çok uzak olmayanlar varsa aranızda eğer yazarsanız cok sevinirim
haberlerinizi bekliyorum

temelli derken tevfik temellidenmi bahsediyorsun oralar sanırım uzak olur kardeşimin okulu sebebiyle
yinede yazarsan sevinirim tabi teşekkürler

a.s.selam hemşolar nerelerdesiiiiiiiiiiiz valla ağlayacamsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…