dem44 burdayız kıııı.hadi sil göz yaşlarını.dem44 hangi semtte oturuyon.
Malatyalı olmak şartmı canım? biz Türkiyeliyiz yani hepimiz kardeş ve hemşeriyiz.Bebişim bizide hemşeri olarak görebilirsin:lepi:
Malatyalı olmak şartmı canım? biz Türkiyeliyiz yani hepimiz kardeş ve hemşeriyiz.Bebişim bizide hemşeri olarak görebilirsin:lepi:
kızlar merhabaa
ya benim bi derdim var anneme kiralık ev arıyoruz nereye baktıysak ufacık tefecik
belki sizler etrafınızda görüyorsanız yazarsınız diye düşündüm kernekte oturuyor annem yani merkeze çok uzak olmayanlar varsa aranızda eğer yazarsanız cok sevinirim
haberlerinizi bekliyorum
Şenizsevgili malatyalılar ne başık ama nerelerdesiniiiiiiz hepinize küstüm tabi aldıdırsanız:dilcikar:dahada yazmayacam hoşçakalın bide elvedasenağlama
kız ne küsüp elveda diyorsun :CüvCüv:bak görmemiştim işler yoğun farketmedim yerimseniben
senin topiğe sahip çıkman ne güzel bizim hemşeriler hep tatilde galiba o yüzden gelen yok sositososito yakında toplanırlar hepsi hiç yanlız bırakırlarmı Şeniz sen yaz bak ben gelip arada fırsat buldukça görüyorum ve hoşuma gidiyor sizleri görmekŞeniz
:Saruboceq:sonunda biri beni duydu valla acayip darılmaya başlamıştım niye kimse uğramıyo memleketimizi garip tek bırakıyolar diyodum .inşallahdediğin gibi olur herkes tatilden dönünce kalabalıklaşırız .sanada ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin içinŞeniz
Şenizsevgili malatyalılar ne başık ama nerelerdesiniiiiiiz hepinize küstüm tabi aldıdırsanız:dilcikar:dahada yazmayacam hoşçakalın bide elvedasenağlama
demcim kıyamam.küsme olurmu.bak özümbüş ablamızda gelmiş.yoktu bayadır.toplanmaya başladık.:1hug::1hug::1hug::1hug:
acayip yorgunum ama burayada uğramadan yatmak istemedim tatlı yorgunluk diyeyim yeğenim sünnet olacak odasını süsledim aynı zamanda kuzenim evleniyo onuda çok severim evini yerleştirdik sayılır daha bitmedi yani canlarım düğün çift haftaya şimdiden halay çekeyimmi:teytey:sizlerle paylaşmak istedimŞeniz