Malatya///44

arkadaşlar bir malatyalı olarak yazılarınızı şimdi okudum gurur duydum vallahi bende 15 gün önce geldim malatyadaydım hemde kardeşimin düğününü yaptık inönü tepesinde orayı bileniniz var mı bilmem ama süper biryermiş yahu düğünün tadı orada doruğa ulaştı anam isatnbulda öyle biryer olsa vallahi sıra bulunmaz herhalde keşke herkes görebilde malatyamla bir kere daha gurur duydum...

dem44 burdayız kıııı.hadi sil göz yaşlarını.dem44 hangi semtte oturuyon.

canım ben yeşilyurt tarafındayım tecdede.yerimsenibenburayı ziyaret eder dururum bi hemşeri varmı diye nedense kimse üzülüp duruyorum inşalah bundan sonra olur :1no2:senağlama

bende merkezdeyim.etmez olurmuyuz ziyaret tabikide.malatyalı olmak bi gururdur.sayfamızı aktif tutmak lazım.

valla bende şikayetçiyim ne zaman girsem kimsecikler yok hemşerilerimle doya doya sohbet etmek istiyorum yaaa

Malatyalı olmak şartmı canım? biz Türkiyeliyiz yani hepimiz kardeş ve hemşeriyiz.Bebişim bizide hemşeri olarak görebilirsin:lepi:

canım ya belki ev bulmuşsunuzdurda.yine yazayım dedim.teyfik temelli yolu üzerinde 1 kat ev kiralık.altta dükkanmı bişey vardı ama hatırlamıyorum şimdi.başak yada şafak sitenin ismi.yolun sağında.

a.s.selam kızlar gene kimse yok ama olsun ben yazayım kaç güdür k k ya uğrayamadım bilgisayara virüs gelmiş tamirdeydisenağlamabua olmasa çok sıkılıyorum neyse inşallah görüşürüz by:1rolleyes:

Şenizsevgili malatyalılar ne başık ama nerelerdesiniiiiiiz hepinize küstüm tabi aldıdırsanız:dilcikar:dahada yazmayacam hoşçakalın bide elvedasenağlama

Şenizsevgili malatyalılar ne başık ama nerelerdesiniiiiiiz hepinize küstüm tabi aldıdırsanız:dilcikar:dahada yazmayacam hoşçakalın bide elvedasenağlama

kız ne küsüp elveda diyorsun :CüvCüv:bak görmemiştim işler yoğun farketmedim yerimseniben
senin topiğe sahip çıkman ne güzel bizim hemşeriler hep tatilde galiba o yüzden gelen yok sositososito yakında toplanırlar hepsi hiç yanlız bırakırlarmı Şeniz sen yaz bak ben gelip arada fırsat buldukça görüyorum ve hoşuma gidiyor sizleri görmekŞeniz

:Saruboceq:sonunda biri beni duydu valla acayip darılmaya başlamıştım niye kimse uğramıyo memleketimizi garip tek bırakıyolar diyodum .inşallahdediğin gibi olur herkes tatilden dönünce kalabalıklaşırız .sanada ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin içinŞeniz

ben sürekli duyuyorum sizleri ama çoğunlukla işlerden fırsat bulamıyorum yada benim olduğum saatte sizler olmuyorsunuz mümkün olduğu kadar gelip bakıyorum
dediğin gibi tatil dönüşü hepsi gelir inşallah ben teşekkür ederim canım ne demek Şeniz

demcim kıyamam.küsme olurmu.bak özümbüş ablamızda gelmiş.yoktu bayadır.toplanmaya başladık.:1hug::1hug::1hug::1hug:

demcim kıyamam.küsme olurmu.bak özümbüş ablamızda gelmiş.yoktu bayadır.toplanmaya başladık.:1hug::1hug::1hug::1hug:

ben hep buralardayım ama kimseler yok diye bakıp çıkıyorum sadece sabah 8 akşam 9 işyerinde olduğum için çıkışı anca 9 da yapıyorum o zaman kadar gelip bakmaya çalışıyorum :CüvCüv: sizler geldikçe ben daha mutlu oluyorum Şeniz

acayip yorgunum ama burayada uğramadan yatmak istemedim tatlı yorgunluk diyeyim yeğenim sünnet olacak odasını süsledim aynı zamanda kuzenim evleniyo onuda çok severim evini yerleştirdik sayılır daha bitmedi yani canlarım düğün çift haftaya şimdiden halay çekeyimmi:teytey::teytey::teytey:sizlerle paylaşmak istedimŞeniz

ne mutlu size çifte düğün ALLAH tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum yeğeninizinde düğünlerini görün inşallaha.s.
pazartesi günü annem yola çıkıyor malatyaya geliyor gamyoncuiremsu teyzem rahatsızlanmış:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…