• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

paress yok canım annemlere gıttım dondum 5 gun olduda alısamadım yanı.yoksa 2,5 senedır malatyada oturuyorum ben.evet herkes memleketıne ınsallaaah su mubarek ramazanda yanı ben kendım ıcın soylıyımde:)

ah canım o konu bizde tam tersi olmuştu. senağlama biz malatyadan balıkesire gitmiştik. ilk seneler bende alışmakta bayağı zorlanmıştım. malatyadaki sıcak arkadaşlıkları balıkesirde bulamamıştım. ama 19 sene balıkesirde yaşadım. allahtan çalışan bayandımda fazla yanlızlık çekmedim. şimdide 7 senedir izmirde yaşıyorum. burayada ilk başlar pek ısınamamıştım. şimdi izmiri çok seviyorum.:1hug::asigim:a.s.

evet erkadasım zor ya.balıkesırı cok ozluyorum ama naparsın.Ben ızmırde okumustum 2 yılda orda kalmıstım izmır cok guzel bır sehır ya cok rhat ne mutlu sana:nazar:

kızlar ramazan diye pek giremiyorum. iş güç hiç bitmiyor. yemekten sonrada hal kalmıyor insanda. gençken sahurlara kadar otururduk. şimdi yatayım diye yer arar olmuşum. opuyorumnanaktan

merhaba hemşolar nasılsınız geldim yine kimse yok herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
saol canım iyidir sen nassın bende öpimmmkaydirigubbakcemile3

ben burdayım herkese hayırlı ramazanlan bayanlar....

canımm sanada hayırlı ramazanlarkaydirigubbakcemile3

kızlar ramazan diye pek giremiyorum. iş güç hiç bitmiyor. yemekten sonrada hal kalmıyor insanda. gençken sahurlara kadar otururduk. şimdi yatayım diye yer arar olmuşum. opuyorumnanaktan

ablam vala yorgunluk hiç bitmiyo alış veriş di yemek telaşıydı gün bitiyo yemekten sonada bi agırlık çöküyo allahtan ablam yakın beraber bi yürüyüş yapıyoz yemekten sona çokk iyi geliyozemuszemus

paress yok canım annemlere gıttım dondum 5 gun olduda alısamadım yanı.yoksa 2,5 senedır malatyada oturuyorum ben.evet herkes memleketıne ınsallaaah su mubarek ramazanda yanı ben kendım ıcın soylıyımde:)
benimiçinde söleyebilirsin bacım önemli değil aminnnnnn :Saruboceq: eyer kira farkı sizin için çokçokönemli değilse daha merkezi bi yere geçmenide tavsiye ederim yerimseniben
sen bizi gençmi biliyon ablam içimiz çürümüş bizim ben oturuyorum ama kalkamam korkusuyla yoksa :kedi:

Back