Malatya///44

slm bacılar oyyyyyyyyy çok sıcak yaaaaaaaaa terledim haaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı duş alsamda fayda etmedi üfffffffff :1shok::1shok:eeeeeeeeee siz:jeyyar::jeyyar: neler yapıyonuz bakalımm

iyiz teyzoşum sen nasılsın bende komşuya beş dakka geçtim hayırlı olsuna kızını sözledi
kız noldu oğlunlan haberleşiyomusun özlemişinizdir birbirinizi hadi öptüm opuyorumnanaktan

selam kızlar. eminem, sehernazım haklısınız evler sıcak oluyor. yeşil alan evimizin önünde var ama bu sıcaklarda orada bile oturulmuyor. birde benim evin yanına inşaat başladı. tozdan kapı pencere bile açamaz olduk. klimayada fazla yüklenemiyorum. fatura katlanıyor. lmaz: vantilatörlerde anca kendini serinletiyor. resmen bunaldık. ay kışın gözünü seveyim.

iyiz teyzoşum sen nasılsın bende komşuya beş dakka geçtim hayırlı olsuna kızını sözledi
kız noldu oğlunlan haberleşiyomusun özlemişinizdir birbirinizi hadi öptüm opuyorumnanaktan

bende iyiym teyzoşum kızım iyi kurana geçti teyzesi oğlumda iyiyimiş şimdi tlf la konuştum daha kayısılar bitmemiş annemlerde yardıma gitmiş bugün 10 günlük daha işleri varmış kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selammm fırstlady ablam kaydirigubbakcemile3sinem kaydirigubbakcemile3 yabangülüm kaydirigubbakcemile3canelimm kaydirigubbakcemile3 eminemm kaydirigubbakcemile3zekomm kaydirigubbakcemile3

kız zekoo bizleri hepten boşladınn bak küscez amasenağlama

kızlar burda esinti cıktı biraz rahatladık anacımla dolaşmaya bilemm gittikk geldik şimdide balkon sefası yapıyokkzemuszemus

günaydınnn bacılarrrrr bugün dukkanıııı ben acmmmm:teytey:sositososito

siz rahatınıza bakın yatın emiiii:umursamaz:lmaz:

oh ne güzel. ah bizde serinlesek biraz. balkonum çok güzeldi. ama inşaatın tozu yüzünden bu sene oturulacak gibi değil.bizim yerimizede sefa yapın.opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…