• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

bende eşimden dolayı hekimhanlıyım. yani gelinim.naniknanik
hoş geldin canım.:asigim:a.s.

herkeze iyi gecelerrrrropuyorumnanaktan

selamlar nasılsınızzz

Selam topic sakinleri nasılsınız

hoşgeldin aramıza.kıslar nasılsınız görüşmeyeli:)

selam arkadaşlar saolun ben iyim siz neler yapıyonuz bizim bugün pazar günü pazarımız var bi alış veriş yapıp gelcezz yani evdeyiz cay demleyim oturcazz vala bu sıcaklarda çokk gezemiyokkÇok üzgünüm çoook

hepiçiginize gezmeli keyifli güzel pazarlar bacularrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız kendinize iyi bakın malatyada oturanlar memleket sıcakmıankara soğuk

selam kızlar. bu ara pek pc yi açamıyorum. gözümde sorunlar oldu. yarın kısmetse dr. gideceğim. beni unutmayın.opuyorumnanaktan

herkezlere günaydın nasılsınız
leydim geçmiş olsun canım bacıma bak unuturmuyuz seni seviyoruzopuyorumnanaktan

sağol emineciğim. sabah dr. a gittim. gözüm kötü durumdaymış. mikrop kapmış. ilaçlar yazdı. bitince tekrar gidecekmişim. ilacı kullandıktan sonra biraz rahatladım. inşallah iyi gelir.opuyorumnanaktan:1hug:

sağol emineciğim. sabah dr. a gittim. gözüm kötü durumdaymış. mikrop kapmış. ilaçlar yazdı. bitince tekrar gidecekmişim. ilacı kullandıktan sonra biraz rahatladım. inşallah iyi gelir.opuyorumnanaktan:1hug:
geçmiş olsun canım sana acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun canım sana acil şifalar diliyorum

selamlar herkese saglıklı mutlu bi hafta olsunnn
fırstlayt ablamm geçmişler olsunn

geçmiş olsun ablacım allah şifa versinnn:Saruboceq:

canlarım sağolun. ilaçlar iyi gelmeye başladı. dr. sağolsun. kaç gündür gözümden yaşlar akıyordu. şıp diye kesti ilaç. rahatladım resmen. ay çok zormuş.a.s:asigim:

canlarım sağolun. ilaçlar iyi gelmeye başladı. dr. sağolsun. kaç gündür gözümden yaşlar akıyordu. şıp diye kesti ilaç. rahatladım resmen. ay çok zormuş.a.s:asigim:

geçmiş olsun ablacım
gecmis_olsun_ol_03.jpg

Selam topic sakinleri nasılsınız
FirstLady abla çok geçmiş olsun
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz

Back