Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

işin sırrı düzenli temizlik ve güneşten korunmak bence.

sabah akşam düzenli yıkıyorum cildimi. sık sık peeling yapmaya çalışıyorum öyle çok alengirli şeylere gerek yok garnierinki benimki. baya aydınlanıyor cildim.

sivilce yapmayan güneş koruyucu bulamadım ben. o yüzden sürmüyorum ama güneşe çıkmıyorum. ona rağmen arabada bile renk eşitsizliği oldu yanaklarımda. o yüzden sivilce yapmayan güneş kremi önereceklere minnettar olurum. bioderma nınkini deneyecektim ama bi sivilce patlamasını daha yaşamayı kaldırmak istemiyorum o yüzden denemedim. benim olunca çok kötü oluyor kurtulması lekesi falan uğraşmadan geçmiyor o yüzden

Şu makyaj yapmayip cilt bakimi cilt bakimi diyen hatunlar şu cilt bakimi sirrini bize de verin yahu biz de güzel görünelim kk aileside nasiplensin.Hangi nemlendirici,hangi yağ,hangi tonik vs.

Yok öyle hazıra konmak.

Şaka bir yana deneyeceksiniz, başka yolu yok bunun. Her cilt farklıdır, herkese her şey iyi gelmez. En ucuzundan en pahalısına kadar deneye yanıla, bol para harcayarak size iyi gelen ürünleri bulacaksanız. İşin sırrı uygun ürünleri bulmak, sonrasında da sabah akşam temizle, tonikle, nemlendir işlemlerini düzenli olarak uygulamak. Sivilce yoksa da haftada 2 peeling. Bir de tabi ki ihtiyaca uygun göz kremleri. Sorunlu ciltten bebek poposu kıvamına bu şekilde 2 senede geldim.

Koruma faktörü fazla olan kremler bende de sivilce yapıyor. Yapıları çok ağır. Yüz için 50 ve 30 altı bir şey bulmak çok zor oluyor ama 15-20 faktör olanları bulursan bir dene bakalım.

Koruma faktörü fazla olan kremler bende de sivilce yapıyor. Yapıları çok ağır. Yüz için 50 ve 30 altı bir şey bulmak çok zor oluyor ama 15-20 faktör olanları bulursan bir dene bakalım.

bi tek şu neutrogenanın 30 faktörlü nemlendiricisini tolere etti biraz. o da iyi temizlemezsem yine yapıyor.

bir de şimdi ben dermatologları takip ediyorum güneş kremleri de çok iyi değil demeye başladılar 1 gün sonra bile kanda çıkıyormuş o yüzden amacım biraz korunma güneşten kaçarak

Ben seksen tane tonik denedikten sonra gül suyunun en iyisi olduğuna karar verdim. Akşamları da elma sirkesi.

Nemlendirici olarak aloe vera deneyebilirsin. Evde bitki yetiştirip onun jelini de kullanabilirsin bazı markaların %99'luk aloe jelleri var onları da deneyebilirsin.

İnstagramda bir hatun var aromaterapi ile uğraşıyor. O yapıyordu doğal güneş kremleri, bir bak istersen. Doğal ürün takıntılı bir hatun olduğum için benim ilgimi çekti, ama deneyemedim henüz.

cildiniz hassas değilse eczanede %2 salisilik asit hazırlattırın hafif soyucu yalnız güzel pigmentasyon açıyor. kremlerde maskelerde de hep bu asitten var.

her gün sürmeyin ilk başta fazla soyabilir hafta 1 2 başlayıp arttırın. sürtmeden cildinize sadece hafifçe sürün bir de. göz altı milia larına da iyi geliyor böyle sıfırladım ben yine bi krem yapnıştı da

Son düzenleme:
İnstagramda bir hatun var aromaterapi ile uğraşıyor. O yapıyordu doğal güneş kremleri, bir bak istersen. Doğal ürün takıntılı bir hatun olduğum için benim ilgimi çekti, ama deneyemedim henüz.

ya öyle merdivenaltı şeyleri güvenmiyorum ben pek. biodermayı merak ediyorum iyi bir marka dermakozmetikler tercihim genelde

ya öyle merdivenaltı şeyleri güvenmiyorum ben pek. biodermayı merak ediyorum iyi bir marka dermakozmetikler tercihim genelde

Kimyasal kullanmaktansa yağları, otları karıştırıp kullanmaYı tercih ediyorum ben. Bir yıldır saçımı boyamayı reddediyorum kimyasal diye, çeşit çeşit şey sürdüm kafama beyaz kapatcam diye Hatun eczanelerle çalışıyor bu arada pek merdiven altı değil. Kayıtlı eczanelerden birine gidip orda yaptırıyorsun.

Biodermanın makyaj temizleyicisini kullanıyorum fena değil. Diğer ürünler konusunda bilgim yok pek.

Daylong’un yüz için olan güneş kremi çok iyi. Hiç yağlandırmıyor ve güzel koruyor.

ben clinique markasinin bakim ürünlerini önerebilirim. biraz pahali ama gercekden cok cok güzeller.
ayrica her ay veya iki ayda bir kozmetikcide derin temizlik yaptirmak en iyisi.
Ben Kiehlsin gece serumunu kullaniyorum ve yine kiehlsin gündüz serumu var cok kücük kirisikliklari düzeltmeyi vaad ediyor. Benim cildime iyi geliyorlar ama biraz pahali malesef. Onun disinda haftalik kil maskesi kullaniyorum ve hergün disari cikmadan günes koruyucu. Düzenli kullanimdan sonra duru bir cildiniz oluyor. Onun disinda sekeri ve karbonhidrati azaltmayi düsünüyorum cildim icin bakalim:)

E esmergizmo avene in 50 faktör güneş koruma kremini kullanıyorum yıllardır çok memnunum ben. Dermokozmetik ürün zaten kendisi. Bunun dışında sivilce tedavisi görenlere la roche ya da biodermanın güneş koruyucularını da öneriyor cildiye doktorları. Güneş kreminizi alırken de yağsız olanlarından istediğinizi belirtirseniz cildinize iyi gelebilir.

ay çok teşekkür ederim bu bilgi çok iyi oldu bana. hemen bugün sorayım hatta bir eczaneye ben.

ben clinique markasinin bakim ürünlerini önerebilirim. biraz pahali ama gercekden cok cok güzeller.
ayrica her ay veya iki ayda bir kozmetikcide derin temizlik yaptirmak en iyisi.

Benim regl dönemindeki 1-2 sivilce dışında şükür problemim olmuyor artık. Zamanında çok çektim çünkü, kendime uygun bakım ürünlerini buldum deneye deneye. Clinique in de kullandığım ürünleri var, başka ürünler de. Mevsimsel olarak da değiştiriyorum, ihtiyacıma göre.

+1.

şuraya tüm bakım rutinimi koyayım, eminim çoğu kişiye iyi gelmez. aynı cilt tipindeki kişilere bile aynı ürünler iyi gelmeyebiliyor.

Aloe veram var evde. Onu da sürüyorum. Sanki etki etmiyor gibi. Yaza yaza anladım ki yüzüme sürmediğim nar ekşisi kalmış Bir üyenin tavsiyesi üzerine soğuk sıkım çörek otu yağına başladım. Umarım iyi gelir. Hoş, yağlı ciltler için tavsiye edilmiyor ama belki cildim tongaya düşer.

Hassas cilt şey değil mi ya böyle en ufak birşeyde kızarıp moraran cinsten. Benim cildime balyoz inmediği sürece kızarmaz. T bölgem yağlı, burun kenarlarım kuru, yanaklar karma. Saçma sapan bir tanım oldu sanırım ama öyle

Rica ederim umarım kendinize uygun kremi bulursunuz. Çünkü yaz kış cildi güneşten korumak önemli
Envai çeşit güneş kremi denedikten sonra, içerdiği yağlardan mıdır anlayamadım ama direk sivilcelenme yaptı. Çözümüm mecbur kalmadıkça güneşe çıkmamak. Bu yaz güneşlenmedim desem yeridir, lekelenmelerden korkuyorum. Kolay kolay geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…