- Emoji Skoru
- 20.246
- Puanlar
- 348
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kaş ve kirpik boyasını bende biliyorumda bi alıo yapamadım 4 hafta kalıyor mu marka alabilirmiyim perma yaptırırken kirpiklere sürerim daha güxel olur
Sevgili tulumbachen kirpik boyası ve kirpik dalgası işlemleri hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Ya biliyorum o markayı ve hep alıcam diyorum tü banagercekdende cok güzel oluyor.
bende 4 hafta kaliyor, ama kendi kas ve kirpiklerim zaten koyu kahve oldugu icin sadece belirginlestiriyor.
ben evde kendim yaparsam "refecto cil" markasini kullaniyorum. yurtdisinda internet üzeri aliyorum- bazen rossmann dan lorealin boyasinida aliyorum. ikiside cok kaliteli bence.
kesinlikle dene- yazin hele hic rimele gerek kalmiyor
Ya biliyorum o markayı ve hep alıcam diyorum tü banasağol canım kullanan birinden tavsiye daha iyi oluyor
Kullanmaya başladıktan 10 gün sonra, etkileri hakkında haberleşelim. Sivilcelenmek bana mı özgü anlarımTam tepki verecekken,yüzüme surecem,yüzüme de. Ben de babama bir basvurayum soğuk sikimsa bulgetir diyeyim.
Solgun mu denir bilmem de sarı böyle iç anadolu toprakları gibiGunluk hayatta cok makyaj kullanmam bir rimel bir ruj yeterli geliyor. Bende fotograf cekinecegim zaman baya abartili makyaj yapiyorum. Onda bile fondoten surmem. Cildim karma oldugundan direk sivilceler portluyor. Makyajsizda kendimi iyi hissediyorum su leke olayini giderdikten sonra ozellikle ozguvenim geri geldi. Sizde makyajsizken gozaltimi cok goze batiyor onun icin bitkisel maskeler deneyebilirsiniz. Cildiniz mi solgun yaz kis gunes kremi surun hatta renk esitleyen gunes kremleri varmis onlardan edinebilirsiniz
Solgun mu denir bilmem de sarı böyle iç anadolu toprakları gibi
hangi markalar sivilce yapti benim cildim de sizimki gibi ekstradan da hassas. regl donemi disinda sivilce problemi yaşamıyorum. cilt bakim rutininizi merak ettimÇok teşekkür ederim. Cildim yağlıya dönük karma aslında. Su bazlı nemlendiriciler de aynı sivilce etkisi yarattı.
En temiz içerikli olanından tutun uygun fiyatlı ne idüğü belli olmayan tüm nemlendiricilerden nasiplendim. Sonuncusu Q10du.hangi markalar sivilce yapti benim cildim de sizimki gibi ekstradan da hassas. regl donemi disinda sivilce problemi yaşamıyorum. cilt bakim rutininizi merak ettim
Ben is icin sadece goz kalemi ve allik kullanirim. Onun disinda yapmam. Hic eksikligini hissetmedim. Ahim sahim guzelde degilim. Olay kendinizi nasil hissettiginiz sanirim. Kapatici kullanmiyorsaniz guzelsiniz bence. Cok takilmayin. Ben normal hayatta hic makyaj yapmam. Bence bu daha iyiMerhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
hangi markalar sivilce yapti benim cildim de sizimki gibi ekstradan da hassas. regl donemi disinda sivilce problemi yaşamıyorum. cilt bakim rutininizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?