Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Kaş ve kirpik boyasını bende biliyorumda bi alıo yapamadım 4 hafta kalıyor mu marka alabilirmiyim perma yaptırırken kirpiklere sürerim daha güxel olur

gercekdende cok güzel oluyor.
bende 4 hafta kaliyor, ama kendi kas ve kirpiklerim zaten koyu kahve oldugu icin sadece belirginlestiriyor.
ben evde kendim yaparsam "refecto cil" markasini kullaniyorum. yurtdisinda internet üzeri aliyorum- bazen rossmann dan lorealin boyasinida aliyorum. ikiside cok kaliteli bence.
kesinlikle dene- yazin hele hic rimele gerek kalmiyor

Sevgili tulumbachen kirpik boyası ve kirpik dalgası işlemleri hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?

kirpik dalgasini kaslarimi aldirdigim kozmetikcim yapiyor.
isleme fazla birsey diyemem yani ama arada dünyalar kadar fark oluyor.
boyama islemi baya kolay, evde kendimde boyuyorum- refecto cil markasi boya kullaniyorum. kirpiklere siyah kaslara kahve.
bazen rossmandan loreal aliyorum- ayni isi görüyor.
ilk sag kirpikleri sonrada sol kirpigi boyuyorum.
kirpik altina bant yapistiriyorum (özel bantlar var) sonrada tek gözümü kapatip boyayi sürüyorum. 5 dakika sonra yikiyorum. sonra ayni islemi diger göze.
cok cok kolay.
kasimi kürdanla tel tel boyuyorum, yani bi nebze microblading yapiyorum :)
Bos yerlerini tel seklinde dolduruyorum- abartmadan yaparsam cok güzel oluyor.

Ya biliyorum o markayı ve hep alıcam diyorum tü bana sağol canım kullanan birinden tavsiye daha iyi oluyor

unutmadan yazim, her sabah dislerimi ve dilimi fircaladiktan sonra elektrikli dis fircamla dudaklarimi fircaliyorum (dudaklarim icin kullandigim baslik ayri ) bir veya iki dakika kadar. sonra üstünde hemen nemlendirici krem sürüyorum. duduklar hafif sisiyor (dolgu yapmis gibi oluyor) ve kan dolasimi hizlandigi icin cok dogal bir pembe rengi ortaya cikiyor. hafif ruj sürmüs gibi oluyor :)
Tavsiye ederim.

Ya biliyorum o markayı ve hep alıcam diyorum tü bana sağol canım kullanan birinden tavsiye daha iyi oluyor

cok cok güzel oluyor kesinlikle. kaslara kürdanla sür. tel tel doldur bos yerleri- birde kuyruk tarafindan basla ve yavas yavas önlere dogru getir boyayi. daha dogal duruyor- ombre gibi.
yani ilk etine kil teknigi uygula- yikadiktan sonra eski bir rimelin fircasinla (boyasini akit) kaslarin tellerine sür. bi 5 (acik renk istiyorsan) - 10 dakika beklet ve yika.

Ya ben sarışın beyaz tenli renkli gözlüyüm, rimel sürmezsem kaşlarımı boyamazsam çok soluk görünüyorum. Hele uzaktan fotoğraf çektirdiğimde yüzüm görünmüyor olanı belirginleştirmek neyse de boya küpünü ben de hazetmiyorum. Saçım, kirpiğim kaşım koyu renk olsa hiç makyaj yapmam, güneş kremiyle çıkardım

Gunluk hayatta cok makyaj kullanmam bir rimel bir ruj birde gunes kremi yeterli geliyor. Bende fotograf cekinecegim zaman baya abartili makyaj yapiyorum. Onda bile fondoten surmem. Cildim karma oldugundan direk sivilceler portluyor. Makyajsizda kendimi iyi hissediyorum su leke olayini giderdikten sonra ozellikle ozguvenim geri geldi. Sizde makyajsizken gozaltimi cok goze batiyor onun icin bitkisel maskeler deneyebilirsiniz. Cildiniz mi solgun yaz kis gunes kremi surun hatta renk esitleyen gunes kremleri varmis onlardan edinebilirsiniz

Solgun mu denir bilmem de sarı böyle iç anadolu toprakları gibi

Erkekler makyajsız geziyorsa benim de makyaj yapmama gerek yok diye düşünenlerdenim. Neden güzel görünmek için ekstra çaba sarfedip yüzüme badana boya yapmak zorundayım?

Cildimi temiz tutarım, sivilce ve yağ problemim yoktur. Biraz çillerim var, onlarla da barışığım :) bence bu kadarı yeterli. Özel organizasyonlarda makyaj yaparım sadece.

Solgun mu denir bilmem de sarı böyle iç anadolu toprakları gibi

Kaliteli bb kremlerdede gunes koruma ozelligi olanlar var bence cildinize uygun olandan edinebilirsiniz. Yada ins.. da reklamini goruyorum kalici fondoten olayi vardi yaptiran birileri varsa bilgi alabilirsiniz daha dogal olabilir

Çok teşekkür ederim. Cildim yağlıya dönük karma aslında. Su bazlı nemlendiriciler de aynı sivilce etkisi yarattı.
hangi markalar sivilce yapti benim cildim de sizimki gibi ekstradan da hassas. regl donemi disinda sivilce problemi yaşamıyorum. cilt bakim rutininizi merak ettim

hangi markalar sivilce yapti benim cildim de sizimki gibi ekstradan da hassas. regl donemi disinda sivilce problemi yaşamıyorum. cilt bakim rutininizi merak ettim
En temiz içerikli olanından tutun uygun fiyatlı ne idüğü belli olmayan tüm nemlendiricilerden nasiplendim. Sonuncusu Q10du.
Yüzüme peelingi yüz fırçasıyla yapıp, arındırıcı jelle üstünden geçtikten sonra tonikleyip nemlendiriyordum. Tonik konusunda da dikiş tutturduğum söylenemez, gül suyuyla idare ediyorum şimdilik. Nemlendirici kremleri sürmeye korkar oldum ve o kısmı atlamak durumunda kalıyorum. Onun dışında haftalık maskeler, siyah nokta temizleme işlemi yapıyorum. Anti age ürünleri kullanmıyorum. Peeling 3 max 5 günde 1.

Son düzenleme:
Ne yiyip ictiginize de cok bagli.
Ne vakit avokadoyu azaltsam cildim kotulesiyor
Pembe beyazim ben. Cok nadir makyaj yaparim.

Ben is icin sadece goz kalemi ve allik kullanirim. Onun disinda yapmam. Hic eksikligini hissetmedim. Ahim sahim guzelde degilim. Olay kendinizi nasil hissettiginiz sanirim. Kapatici kullanmiyorsaniz guzelsiniz bence. Cok takilmayin. Ben normal hayatta hic makyaj yapmam. Bence bu daha iyi

Böyle konularda sorsan kimse makyaj yapmıyordur gaza gelme konu sahibi :)

En kötü eyeliner+rimel ya da sadece rimel mutlaka sürülmeli bence.

Hiç makyajsız güzel olan kadın onda birden daha az, insanın yüzüne renk geliyor yahu.

Makyaj yapmak da, kötülemek isteyenlerin iddia ettiği gibi illa on kilo fondöten, neon far değildir.

Doğallık seviyorsan no make up make up gerçeği var :)

Bence cilt tonunu eşitleyecek bb veya cc krem ve rimel yeterli ben öyle yapıyorum günlük gayet canlı gözüküyor. Eyeliner a alıştırma asla kendini bir gün sürmeden çıksan herkes hasta mısın der:)

Bana da dogumdan sonra bı anne guzellıgı geldı valla süt tulumu sekılde ve anne topuzumla cildim sarı alt tonlu mu pembe alt tonlumu onu bıle sasırıyorum. Eyelıner ne guzel sey yarabbı ben yuzumu yıkamaya fırsat bulamıyorken ne tatlı dertler bunlar

ben clinique markasinin bakim ürünlerini önerebilirim. biraz pahali ama gercekden cok cok güzeller.
ayrica her ay veya iki ayda bir kozmetikcide derin temizlik yaptirmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…