- Emoji Skoru
- 13.193
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ne alaka yahu. Nesne makyajsız güzel olunmasın. Kendimi övmeyeyim ama makyajla iğrenç birşeye dönüyorum. Makyajsız çok çok daha güzelim. Bu kişinin öz bakımıyla alakalı, yüzü temizse, sivilce siyah noktası lekesi vs yoksa ve eeenn önemlisi bol bol su tüketiyorsa cilt makyaj yapmışcasına güzel oluyor zaten.Merhaba Kızlar,
Makyajsız güzellik artık mümkün değil. Çünkü makyaj o kadar standart hale geldi ki, doğal güzellik anlayışı diye bi şe kalmadı. Evden dışarı çöpü dökmeye çıksak biri görür mü acaba diye makyaj yapıyoruz. Doğal güzellik anlayışının bozulmasına biz sebep olduk.
Şampuanla mı? Zararlı olmaz mı kiYüzümü şampuanla yıkıyorum her gün banyo yaparken. Ne siyah ne gözenek. Oh mis
Hafif bir pudra hafif bi rimel ve parlatıcı yeter canım aşırı makyaja hiç gerek yok hem yüzünü canlı ve doğal gösterir bu hafif makyaj,ben genelde evde olduğum için evde yapmıyorum zaten sıfır makyajla dolanıyorum benim tenim çok beyaz.eşim makyajsız daha güzelsin der hep yemin bile eder :))hiç gerek yok der ama tabi haftasonları eşimle dışarı dışarı çıkarken yaparım ama hafif öyle abartmam özel günler hariç onun bir de akşam silmesi var çok üşenirim makyajımı silmeyeMerhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
Bende ona takıldım.Şampuanla mı? Zararlı olmaz mı ki
4 aydır her gün kullanıyorum. Birşey olmadıŞampuanla mı? Zararlı olmaz mı ki
Neslihanın renkli gözlü olduğu belli bile değil bence ama farklı bir aurası var çok duru ve masum duruyor berenden iyi benceBeren saat bebek yüzlü olduğu için makyajsız da çok tatlı ama Neslihan Atagül güzel fln değil abartılmış biri bence. Sadece gözleri renkli olduğu için dikkat çekiyor biraz daha. Gözü renksiz olsa sokaktaki herhangi biri kadar dikkat çekmezdi.
Makyajsız güzel olmanın yolu bence sacinin çok bakımlı olması. Saç herşeyi değiştiriyor.
Bir de vücudun da güzel olmalı güzel şık giyinmelisin , cildin güzel olmalı ki güzelmiş ztn
Makyajsız resimlerine baktım da bence en az onun kadar güzelsindir inan ki özel bir güzelliği yol parlatılmış biri sadece, yüz.olarak diyorum tabi vucudi güzel. Neyse konumuza gelirsek saçların hep bakımlı olsun kıyafetlerin sık uyumlu ve takıların da.sikir şıkır olsun makyaja.pek gerek yok :)Neslihanın renkli gözlü olduğu belli bile değil bence ama farklı bir aurası var çok duru ve masum duruyor berenden iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?