- Emoji Skoru
- 32.729
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Mesela benBir de "ben makyajsiz daha guzelim" diyenler ya makyaj yapmayi beceremiyordur
Makyajsız güzel olmanın yolu bence sacinin çok bakımlı olması. Saç herşeyi değiştiriyor.
Bir de vücudun da güzel olmalı güzel şık giyinmelisin , cildin güzel olmalı ki güzelmiş ztn
Mesela ben
Asla elimin yatkınlığı yoktur ama yine de yapmasını severim arada
Bende fırçasız daha iyi makyaj yapabildiğimi öğrendim ama far hala süremiyorum. En fazla tek renk.Ben de uzmani degilim zaten ama kendimi rezil etmicek kadar yapabiliyorum.
26 yasimdayim far kullanmaya son 1-2 senedir başladim o da urban decay petite heat paletindeki toprak tonlari sadece.Bence cok guzel oluyooo göz rengim daha bir ortaya cikiyor, bu bile farkediyor.
Bende fırçasız daha iyi makyaj yapabildiğimi öğrendim ama far hala süremiyorum. En fazla tek renk.
En sevdiğim şey highlighter. Nereye kondursan gideri var
Peki fungal aknesine sahip olan insanlar kuş burnu yağı surebilirlermi bu konuda bilginiz varmıcildin alt katına kadar inebilen tek yağ kuşburnu yağı. diğer yağlar özellikle de fungal aknesi olan insanlar için kesinlikle yasak, kendi haline bıraksanız iyi olacak cildi kötüleştirmiş olursunuz. fungal akne tamamen yağdan besleniyor ve tanıdığım bir çok insanda olan bir şey (hani yazın alnınızda minik pütürler olur ya ucu olmayan, işte o) hele hindistancevizi yağı sürüp yatanlar var bu yağ cilt için ağır bir yağ.
Peki makyajlı yada makyajsız yüzdeki ciltteki göz altındaki yorgunluk nasıl geçer yahu, bu 3-4 aydır aşırı derecede yoruluyorum ve o kadar yorgun görünüyorum ki uyuyorum geçmiyor dinleniyorum yine geçmiyor
kirpik dalgasini kaslarimi aldirdigim kozmetikcim yapiyor.
isleme fazla birsey diyemem yani ama arada dünyalar kadar fark oluyor.
boyama islemi baya kolay, evde kendimde boyuyorum- refecto cil markasi boya kullaniyorum. kirpiklere siyah kaslara kahve.
bazen rossmandan loreal aliyorum- ayni isi görüyor.
ilk sag kirpikleri sonrada sol kirpigi boyuyorum.
kirpik altina bant yapistiriyorum (özel bantlar var) sonrada tek gözümü kapatip boyayi sürüyorum. 5 dakika sonra yikiyorum. sonra ayni islemi diger göze.
cok cok kolay.
kasimi kürdanla tel tel boyuyorum, yani bi nebze microblading yapiyorum :)
Bos yerlerini tel seklinde dolduruyorum- abartmadan yaparsam cok güzel oluyor.
kirpikleri boyamak cok kolay gercekten.
bende kendim yapiyorum.
kirpik dalgasini dahi kendim yaptim iki defa..cok fark yaratiyor. Hatta bu günler yine yapmaliyim zamani geldi..
yalniz bu kürdan ile kas arasi tel tel boyamak ne güzel fikirmis ..
kaslarima microblading icin malzeme alacak kendim yapacaktim..ama deriyi cizmek vs korkuttu.
kaslariniz icin hangi boyayi kullaniyorsunuz acaba? ve kaliciligi nasil ?
işin sırrı düzenli temizlik ve güneşten korunmak bence.
sabah akşam düzenli yıkıyorum cildimi. sık sık peeling yapmaya çalışıyorum öyle çok alengirli şeylere gerek yok garnierinki benimki. baya aydınlanıyor cildim.
sivilce yapmayan güneş koruyucu bulamadım ben. o yüzden sürmüyorum ama güneşe çıkmıyorum. ona rağmen arabada bile renk eşitsizliği oldu yanaklarımda. o yüzden sivilce yapmayan güneş kremi önereceklere minnettar olurum. bioderma nınkini deneyecektim ama bi sivilce patlamasını daha yaşamayı kaldırmak istemiyorum o yüzden denemedim. benim olunca çok kötü oluyor kurtulması lekesi falan uğraşmadan geçmiyor o yüzden
MISSHA A'PIEU Power Block güneş kremini öneririm, 4-5 çeşidi var, ben pembe renkli olanı kullanıyorum şu ana dek kullandığım en iyi güneş kremi, güneş alerjisi olan bir tanıdığımız tavsiye etmişti kendisi kullanıyordu, bende gerçekten çok memnun kaldım.
2 yoruma da cok cok katiliyorum
Sac cok onemli. Sacin sunuk sunukse guzel gorunemiyorsun
Ben yazın sonundan beri kullanıyorum, ne sivilce yaptı, ne suratımda gerginlik yaptı. Altına nemlendirici olmadan da kullanabilirsiniz. Gayet güzel nemde veriyor. Ve şöyle bişeyde var, Bb krem vs kullanmayım ama yüzümde bi canlılık bi pürüzsüzlük olsun diyorsanızda kullanabilirsiniz. Ben normalde Bb vs kullanmıyorum maske gibi geliyor ve zaten cildim kaldırmıyor. Bu güneş kremi bu açıdan da güzel oldu, cilde hoş bir canlılık veriyor ve renk eşitsizliklerini gideriyor. Korumasıda baya yüksek. Benim zaten toleransı düşük hassas bi cildim var. Bundan önce la roche posay kullanmıştım mesela onuda çok övüyorlardı. Ama ben memnun kalmadım pek, yani kötü değil ama altına nemlendirici sürmediğimde yanma hissi oluşuyordu yüzümde. Bi süre sonra nemlendirici sürsemde böyle hissetmeye başladım. Birde meşhur yüz yıkama jelini kullandım la roche posayın, Allahım resmen yüzümü kazıdı içinde SLS varmış, yves rocher yüz temizleme jelinde de aynı şey oldu ilk başlar memnundum aslında ondan ama uzun süreli kullanımda oda yüzümü kazımaya başladı onunda içinde de SLS var. Şimdi bi kore markasının temizleyicisini kullanıyorum en azından içeriği temiz. Birde sebamed güneş kremi deneyimim varki onun yüzünden bi kaç yıl güneş kremi vs kullanmadım. Bana hiç iyi gelmedi ve sivilce yaptı. Ben Misshanın güneş kremini indirimden aldım bu arada 75-80 TL arası bi fiyatı var %40 indirimle :)misshayı duydum ününü ben de. yaz kış mı kullanıyorsunuz sivilce yapmadı mı sizde
Tam olarak ne yorum yapacaksam birebir aynısını yazmışsınız:) Siyah noktasız sivilce lekeri olmayan bir cilt ahhh ahh:)Sivilcesiz, lekesiz, tonu eşit, parlak bir yüzle gayet mümkün.
Hala sivilcelerle boğuşan biri olarak, şu üçüne sahip kişiler benim için, makyajı über fantastik birinden çoook daha güzel ve göz alıcılar.
Kalın eyeliner, kontur, ağır fondöten, pudra görüntüsü vb gibi ağır makyaj olayları bitmeye başladı zaten artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?