Makyajsız da güzel olmak mümkün mü?

Makyajsız güzel olmanın yolu bence sacinin çok bakımlı olması. Saç herşeyi değiştiriyor.
Bir de vücudun da güzel olmalı güzel şık giyinmelisin , cildin güzel olmalı ki güzelmiş ztn

2 yoruma da cok cok katiliyorum
Sac cok onemli. Sacin sunuk sunukse guzel gorunemiyorsun

Mesela ben
Asla elimin yatkınlığı yoktur ama yine de yapmasını severim arada

Ben de uzmani degilim zaten ama kendimi rezil etmicek kadar yapabiliyorum.

26 yasimdayim far kullanmaya son 1-2 senedir başladim o da urban decay petite heat paletindeki toprak tonlari sadece. Bence cok guzel oluyooo göz rengim daha bir ortaya cikiyor, bu bile farkediyor.

Bende fırçasız daha iyi makyaj yapabildiğimi öğrendim ama far hala süremiyorum. En fazla tek renk.
En sevdiğim şey highlighter. Nereye kondursan gideri var

Bende fırçasız daha iyi makyaj yapabildiğimi öğrendim ama far hala süremiyorum. En fazla tek renk.
En sevdiğim şey highlighter. Nereye kondursan gideri var

Highlighter bende yok bir ara denedim ama nedense makyajimda aradigim birsey haline gelmedi kendisi

Benim de farda kullandigim renkler birbirine yakin tonlar oldugu icin biraz karistirip 2-3 renk kullaniyorum ama gunluk kullanmak istediysem 1-2 renk yeterli geliyor oyle youtube, insta makyaji cikartmiyorum

Ama ben herseyde firca kullanirim elimle maske bile surmem niyeyse.

Hem gözlerim ve cildim makyaja uygun değil hem de makyajı beceremiyorum

Makyajsız güzellik mümkün tabii ki. Bence önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin zaten. Makyajla yapış yapış hissediyorum güzellik hissi doğmuyor benim içime.

Sağlığın varsa en güzel insan sensin. Boşver başkalarının dediklerini...

Peki fungal aknesine sahip olan insanlar kuş burnu yağı surebilirlermi bu konuda bilginiz varmı

Peki makyajlı yada makyajsız yüzdeki ciltteki göz altındaki yorgunluk nasıl geçer yahu, bu 3-4 aydır aşırı derecede yoruluyorum ve o kadar yorgun görünüyorum ki uyuyorum geçmiyor dinleniyorum yine geçmiyor

Dun internette papatya cayinin gozalti morluklarina iyi geldigini okumustum. Cayi icip posetini buzlukta bekletip goz altiniza tutabilirsiniz yaziyordu. Ama gunde 2 sefer papatya cayi icmekte cok iyi gelirmis cilde ve yorgunluga. 2 gundur iciyorum ben de.

Basliga yorum yapacak olursam. Benim gul hastaligim var yani cildim asla makyaj kaldirmiyor asiri hassas hemen kizarir. Ama saclarima ozenirim yani yagsiz temiz olusuna. Kilik kiyafetimde hep temiz utuludur. Niye guzel olunmasin ki makyajsiz. Ben puruzsuz bir cilde sahip degilim ama kendimi de salmam.

kirpikleri boyamak cok kolay gercekten.
bende kendim yapiyorum.

kirpik dalgasini dahi kendim yaptim iki defa..cok fark yaratiyor. Hatta bu günler yine yapmaliyim zamani geldi..

yalniz bu kürdan ile kas arasi tel tel boyamak ne güzel fikirmis ..
kaslarima microblading icin malzeme alacak kendim yapacaktim..ama deriyi cizmek vs korkuttu.
kaslariniz icin hangi boyayi kullaniyorsunuz acaba? ve kaliciligi nasil ?

Sivilcesiz, lekesiz, tonu eşit, parlak bir yüzle gayet mümkün.

Hala sivilcelerle boğuşan biri olarak, şu üçüne sahip kişiler benim için, makyajı über fantastik birinden çoook daha güzel ve göz alıcılar.

Kalın eyeliner, kontur, ağır fondöten, pudra görüntüsü vb gibi ağır makyaj olayları bitmeye başladı zaten artık.

Ayni kirpik boyasını kullaniyorum. Evde lütfen kendine micro blading yapma. Kolay bir işlem değil. Çoğu tanıdığım mağdur oldu.
Kurdan la yapinca zaten ayni oluyor. İki haftada veya her ay yaparsin. 5 dakikalık işlem

mumkun bence..ama bazen mesela ben sivilcemi once anti red sonra bb krem filan suruyorum. hicte sevmiyorum. normalde eyeliner yok takma kirpik yok rimel filan kullanmam, bu yuzden insanlarin gozunede kendi gozumede hos gozukuyorum bence ..ama sunu soylemem gerekirki..belli bir yastan sonra bu herkeste baskadir..cilt bakimi vs gerekiyor. evde kendi yaptiklarimiz degil..cunku her birseyi (dogal dahi olsa) yan etki yapabiliyor. istedigimiz seyin tersini yapabiliyor.

mesela ben hayatin hic bir doneminde siyah noktalarla ugrasmadim..birden bir kac aydir birseyler oldu cildime ve alnimda yanagimda dudak ustunde siyah noktalar olustu. normalde rahatsiz olduklarim olunca kendim sikarim dayanamam cunku..bunlar cikmak bilmedi bir turlu..banyodan sonra cikarmaya calistim yine olmadi bende cilt bakimina gittim sirf bunun icin. ohh iki maske bir peeling kadin 30 dk da halletti sagolsun. derler ya bakarsan bag olur bakmazsan dag, bu dogru..ama oyle her bi halti surmeyecez yuzumuze gozumuze..bilen ellere birakmak lazim diye dusunuyorum.

belli yastan sonra sart vitamin kullanimi olsun cilt milt bakimlari olsun...gercekten 20 li yaslardaki gibi olmuyor.

MISSHA A'PIEU Power Block güneş kremini öneririm, 4-5 çeşidi var, ben pembe renkli olanı kullanıyorum şu ana dek kullandığım en iyi güneş kremi, güneş alerjisi olan bir tanıdığımız tavsiye etmişti kendisi kullanıyordu, bende gerçekten çok memnun kaldım.

misshayı duydum ününü ben de. yaz kış mı kullanıyorsunuz sivilce yapmadı mı sizde

2 yoruma da cok cok katiliyorum
Sac cok onemli. Sacin sunuk sunukse guzel gorunemiyorsun

Söyle soyliyim hamileyim evde de çocuk var kaç haftadır temizlikçiden hallice ise gidiyorum. Dün duş aldıktan sonra özenip saçımı yaptım çok da vakit ayirmadim yani ama güzel oldu şimdi ise giderken aynaya baktım sanki başka birisi yüzüm bile aydınlandı. Hiç makyaj yapmadım kıyafet aynı sadece sac değiştirdi. Böyle görünce gaza geliyorum ama.iki gün sonra haftaici duş aldığımda inşallah aynı performansı gösterebilirim:)

misshayı duydum ününü ben de. yaz kış mı kullanıyorsunuz sivilce yapmadı mı sizde
Ben yazın sonundan beri kullanıyorum, ne sivilce yaptı, ne suratımda gerginlik yaptı. Altına nemlendirici olmadan da kullanabilirsiniz. Gayet güzel nemde veriyor. Ve şöyle bişeyde var, Bb krem vs kullanmayım ama yüzümde bi canlılık bi pürüzsüzlük olsun diyorsanızda kullanabilirsiniz. Ben normalde Bb vs kullanmıyorum maske gibi geliyor ve zaten cildim kaldırmıyor. Bu güneş kremi bu açıdan da güzel oldu, cilde hoş bir canlılık veriyor ve renk eşitsizliklerini gideriyor. Korumasıda baya yüksek. Benim zaten toleransı düşük hassas bi cildim var. Bundan önce la roche posay kullanmıştım mesela onuda çok övüyorlardı. Ama ben memnun kalmadım pek, yani kötü değil ama altına nemlendirici sürmediğimde yanma hissi oluşuyordu yüzümde. Bi süre sonra nemlendirici sürsemde böyle hissetmeye başladım. Birde meşhur yüz yıkama jelini kullandım la roche posayın, Allahım resmen yüzümü kazıdı içinde SLS varmış, yves rocher yüz temizleme jelinde de aynı şey oldu ilk başlar memnundum aslında ondan ama uzun süreli kullanımda oda yüzümü kazımaya başladı onunda içinde de SLS var. Şimdi bi kore markasının temizleyicisini kullanıyorum en azından içeriği temiz. Birde sebamed güneş kremi deneyimim varki onun yüzünden bi kaç yıl güneş kremi vs kullanmadım. Bana hiç iyi gelmedi ve sivilce yaptı. Ben Misshanın güneş kremini indirimden aldım bu arada 75-80 TL arası bi fiyatı var %40 indirimle :)

Tam olarak ne yorum yapacaksam birebir aynısını yazmışsınız:) Siyah noktasız sivilce lekeri olmayan bir cilt ahhh ahh:)

ben yüzüme ne sürsem kaşınıyor. o yüzden maskara hariç bi şey sürmüyorum. makyaj yapanlara da çok özeniyorum fakat ben yapınca sanki suratımda maske varmış gibi hissediyorum
bugüne kadar hiç kimse beni full makyaj görmediğinden bu tipe alışıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…