- Emoji Skoru
- 324
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Aloe veram var evde. Onu da sürüyorum. Sanki etki etmiyor gibi. Yaza yaza anladım ki yüzüme sürmediğim nar ekşisi kalmışBir üyenin tavsiyesi üzerine soğuk sıkım çörek otu yağına başladım. Umarım iyi gelir. Hoş, yağlı ciltler için tavsiye edilmiyor ama belki cildim tongaya düşer.
Yorumlardan anladım ki bu nemlendiriciler sadece bana özel sivilceler hortlatıyor. Moralimi bozuyor bu durum. Gece nemlendirip, sabah bebek bebek gibi kalkayım diye ne zaman sürsem yüzümün en olmayacak yerinde sivilce pörtlüyor. Üstelik sivilcelerden kurtulmak için hap kullanıp aylarca kan verdim. Ama geri dönüyorlar bu sayede.
Cilt bakımı, makyaj dendi mi akan sular durur benim için.Kullandınız mı bilmiyorum ama la roche posay effaclar serisini tavsiye ederim.
Nemlendiricisini ve temizleme jelini kullanıyorum ben.
Ben de ne kullansam sivilce yapıyordu. Senelerce doktor kapısı aşındırdım zaten.
Kıştan beri kullanıyorum. İlk başta biraz sivilce yaptı ama sonra düzeldi cildim.
O ilk sivilce dönemi yüzünden internette baya gömen olmuş ürünü. Ama ben nemlendirmesini beğendiğim için devam ettim, sonrasında bozduğu her şeyi toparladı.
Sabah ve akşam makyajımı temizledikten sonra kullanıyorum.
Kullanmaya başladığımdan beri cildim yağlanmıyor ama kurumuyor da. Normal esnekliğine devam ediyor.
O yüzden sivilce de çıkmıyor regl dönemi dışında.
Eski kızarıklıklarımı da düzeltti biraz.
Şu an çılgınca reklam yaptım ama denemediyseniz tavsiye ederim
Hangi ışıltılı nemlendirociyi kullaniyorsunuz?Karma ve hassas ciltlerde uygun mudur?Bende buğdayım sarı alt tonlulardan. Makyajsız evet hasta gibi duruyoruz. Fakat ben sabah ve akşam cildimi temizleyip yüzüme ışıltı ve canlılık veren bi nemlendiriciyle bu sıkıntıyı çözdüm. Çok nadir rimel kullanıyorum o kadarcık. Ama bakım çok önemli.
Kışları dermaroller, c vitamini hyüluronik asit serumları ve yine nemlendiriciye devam ediyorum. Yazları temizleme ve nemlendirici. Tabi ki yaz kış güneş kremi :)
Sivilce yapmayan güneş kremi avene nin renkli 50 faktorluk yagsiz kremi bana iyi gelmisti yok gibi hemde renk veriyor hafif☺işin sırrı düzenli temizlik ve güneşten korunmak bence.
sabah akşam düzenli yıkıyorum cildimi. sık sık peeling yapmaya çalışıyorum öyle çok alengirli şeylere gerek yok garnierinki benimki. baya aydınlanıyor cildim.
sivilce yapmayan güneş koruyucu bulamadım ben. o yüzden sürmüyorum ama güneşe çıkmıyorum. ona rağmen arabada bile renk eşitsizliği oldu yanaklarımda. o yüzden sivilce yapmayan güneş kremi önereceklere minnettar olurum. bioderma nınkini deneyecektim ama bi sivilce patlamasını daha yaşamayı kaldırmak istemiyorum o yüzden denemedim. benim olunca çok kötü oluyor kurtulması lekesi falan uğraşmadan geçmiyor o yüzden
Haha aynı ben. Annem çiş faydalı deseler onu da sürcen suratına diyor artık. Çörekotu yağını egzema için kullanıyorum ben, ağır bir yağ, yağlı cilde iyi geleceğini zannetmiyorum.
Bu makyajdan degiller fillers ve estetiklerdenMakyajsız kalın zaten herkes birbirine benziyor artık. Düz fön, eyeliner, şişik gibi dudaklar. Siz makyajsız mutluysanız kime ne
Eger guzel degilsen, olsa olsa sadece bakimli olursun. Belirli bir ozelligin yoksa, makyaj yapmaktan baska yol yok maalesefMerhaba hanımlar aslında büyük bir dert mi bilemiyorum ama fikirlerinizi almak istedim. Ben makyaj yapmayı çok sevmeyen biriyim aslında seviyorum ama makyajsız doğal yüzler daha çok ilgimi çekiyor. Eskiden pek makyaj yapmazdım arkadaşlarım hep makyaj yapmamı tavsiye ederdi çünkü makyajla bakımlı olmayı aynı kefeye koyuyorlar. Yüzümde hiç leke sivilce yok fakat pek beyaz tenli değilim koyu buğday gibi ve sarı alt tonlu sanırım emin değilim. Gözlerim kahverengi yani yüzüm güzel aslında ama belirgin bir özelliğim yok dudaklarım normal boyutta. Sürekli eyeliner kullanmaya başladım öbür türlü ölü balık gibi bakıyorsun çok ifadesizsin diyorlar. Mesela makyajsız da güzel olan ünlülere gıpta ediyorum Neslihan Atagül,Beren Saat falan. Sizce güzellik ve bakım makyajla doğru orantılı mıdır? Makyajsız da fresh ve duru bir görünüm nasıl kazanabilirim? Özellikle eyeliner takıntımdan kurtulmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?