• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

bugün bir kez daha denedim onu da koyayım ..
gözüm yine kanlanır gibi oldu ama düne göre az oldu bu ..
tam kanlanma değil böyle rengi bi garip oluyo ..
bi de çok baygın bakıyorum böyle sanki ya bayhan gibi :1:
bir de yukarı resimde gülümsemişim gözüm daha iyi çıkmış bunda bayık çıkmış :1:
byt5w.jpg

canım ya ben çok beğendim.gayet yakışmış.hiç de bayık bakmış gibi durmuyosun.gözünün alt kirpik diplerine koyu renk far sürüp dağıtırsan belkı o beyaz kalem çok dikkatini çekmez.daha çabuk alısırsın.bu zamana kadar goz altınada koyu renk kalem kullanmıssın şimdi değişik gelebilir tabiki bu kalem.ama ben çok beğendim:46:

byt5w.jpg

bende cok begendım cnm :nazar::nazar: :21::21:
ılk surdugun ıcın bence de alısmadın henuz bende de oyle oluyodu ılk surdugumde beyaz beyaz bu ne dıyodum bı ara surmedım hatta sınır oldum bugun surdum ama degısık gelmedı :34:alıskanlıklar etkılıyo
bu arada bayık falan degıl alta kalem surmedıgın ıcın oyle gelmıs olaıblır

bende cok begendım cnm :nazar::nazar: :21::21:
ılk surdugun ıcın bence de alısmadın henuz bende de oyle oluyodu ılk surdugumde beyaz beyaz bu ne dıyodum bı ara surmedım hatta sınır oldum bugun surdum ama degısık gelmedı :34:alıskanlıklar etkılıyo
bu arada bayık falan degıl alta kalem surmedıgın ıcın oyle gelmıs olaıblır

canım ya ben çok beğendim.gayet yakışmış.hiç de bayık bakmış gibi durmuyosun.gözünün alt kirpik diplerine koyu renk far sürüp dağıtırsan belkı o beyaz kalem çok dikkatini çekmez.daha çabuk alısırsın.bu zamana kadar goz altınada koyu renk kalem kullanmıssın şimdi değişik gelebilir tabiki bu kalem.ama ben çok beğendim:46:

çok teşekkür ederim yaa ..
durdukça daha çok alıştım ben buna .. güzel oldu yani böyle şefkatli,sempatik cana yakın bi bakış kattı gibi olduu ..
annem , kardeşim beğenmedi ama olsun :1:
beğenmenize mutlu oldum gerçekten ..
peki bunu günlük kullanabilir miyim beyazı fazla olmadan ?

durdukça daha çok alıştım ben buna .. güzel oldu yani böyle şefkatli,sempatik cana yakın bi bakış kattı gibi olduu ..

bende beyazını cok surmeden kullnıyorum bugun surdum dedıgım gıbı gunluk yapabılırsın

bu arada gercektne bakıslara keskınlık katıyo :34::34:

byt5w.jpg

Ben çok beğendim canım makyajını.Çok hoşuma gitti.Hep siyah kalem çekerim ama bende alacağım.Kaleminin markasını numarasını yazar mısın bana?

Ben çok beğendim canım makyajını.Çok hoşuma gitti.Hep siyah kalem çekerim ama bende alacağım.Kaleminin markasını numarasını yazar mısın bana?

sağol canım .. :71:
genelde renkli kullanıyorum ama böyle de hoş oldu :16:
flormar no:113

Tabi ki günlük kullanabilirsin canım.Ağır bir uygulama değil ki bu.Hatta içine koyu renk çekmekten daha hafif bir görüntü veriyor.annenle kardeşinde alışır merak etme sen :)

Merhaba iremm'cim umarım yeterli cevapları burdan verebiliriz sana.ben genel olarak çok sade makyajdan yanayım.özellıkle senın gıbı beyaz tenlılerde bu sadelıge daha cok dıkkat edılmesı gerektıgını dusunuyorum.bırazcık fazla kaçırılan fondoten allık gıbı seyler cok abartılı gorunmenıze yol acabılıyor.mavi gozlerine bence lacivert,mürdüm ve mor tonları,dumanlı yapılmış gri makyaj bej kahve tonları ve tabiki siyah harika olur.anlıcagın çok fazla secenegin var.fondoten kullanmaya ihtıyacın var mı bılmıyorum ama eger kullanıcaksan kesınlıkle cılt tonuna en yakın rengı seç.beyaz tenlıler bazen bır ıkı ton koyu fondoten tercıh edıyorlar ve yuz ıle vucut arasındakı fark benım cok dıkkatımı çekıyor.zaten oyle bır durumda dogallıktan cıkıyor ınsan.tabı yıne cılt tonunda pudra kullanmanı onerırım.allık konusuna gelınce ucuk pembe ve şeftali tonlarını tavsiye ederim sana.uçuk pembeden kastım yanaklarını sıkınca kızarır ya hanı o etkıyı yapıcak bir pembe.bu arada lacivert ve mürdüm rimel de gözlerine çok yakışır.fiyatlara gelince flormar uygun fiyatına rağman son1-2 yıl içinde kendini çok güzel geliştirdi.farları 10-15 arası değişiyor.bunların içinde 4 lü farları bıle var.ben geçenlerde allık almıstım denemek için 15 tl idi ynılmıyorsam rengide gayet guzel.body shop benım favorı markalarımdan tabi biraz daha pahalı.bourjouıs,the balm,sephora,ınglot,mac bunlar daha pahalı markalar.şimdi hangisin fiyatlarını saysam bilemedim canım.

Yorumun için teşekkür ederim :54::16: Fondoten değilde pudra kullanmayı düşünüyorum bu aralar mineral pudralara taktım :44: makyaja ihtiyacın yok derler genelde ama ben buna katılmıyorum bi bayanın bakımlı olması şart

Bu arada fikir olur belki bende size eyeliner çekilmiş gözlerimi gösteriyim :) Eki Görüntüle 491173

maşallah canım o ne kadar güzel gözler öyle :)
valla Allah nazarlardan saklasın.en sevdiğim göz rengi.Bazısının göz rengi güzel olur ama bakışlardan dolayı hiç güzel görünmez senin herşeyiyle harika duruyor canım.ah ben sana ne makyajlar yaparım :) bu arada görebildiğim kadarıyla ten rengin de çok hoş görünüyor.sana dediğim gibi çok hafif pembe ve şeftali tonları harika olur.mac pudra fiyatı çok fazla demezsen bakmanı öneririm.Mineral pudrasını kullanıyorum bende.body shop da aklında bulunsun.mac mineral pudra 75 tl,bosy shop da yanlıs hatırlamıyosam 35-40 tl arasıydı canım.Bu arada eyeliner da çok yakışmış.

maşallah canım o ne kadar güzel gözler öyle :)
valla Allah nazarlardan saklasın.en sevdiğim göz rengi.Bazısının göz rengi güzel olur ama bakışlardan dolayı hiç güzel görünmez senin herşeyiyle harika duruyor canım.ah ben sana ne makyajlar yaparım :) bu arada görebildiğim kadarıyla ten rengin de çok hoş görünüyor.sana dediğim gibi çok hafif pembe ve şeftali tonları harika olur.mac pudra fiyatı çok fazla demezsen bakmanı öneririm.Mineral pudrasını kullanıyorum bende.body shop da aklında bulunsun.mac mineral pudra 75 tl,bosy shop da yanlıs hatırlamıyosam 35-40 tl arasıydı canım.Bu arada eyeliner da çok yakışmış.

Utandırdın beni çok teşekkür ederim :17: valla keşke yapsan bayılırım birileri saçımı yapsın yüzümle oynasın sürsün sürüştürsün :16: izmire gittiğim zaman ilk işim mac mineral ve the body shopu denemek olucak çok çok teşekkür ederim. Bu arada aklımda everyday mineralsde var :44:

tospppaaamm yardım help helppp,bu göz makyajını nasıl yapabilirim?bayramda böyle yapmaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 491748

canım resim çok yakın değil ama anladığım kadarıyla bej ve kahve tonlarıyla yapılmış bir makyaj.göz kapağına mat bej yada fil dişi tonlarında far sür.daha sonrasında koyu kahve farı gözünün dış kısmına doğru v yaparak sür.ama keskin sürüş yapma fırçayla dagıtarak sür farını.sanırım çok ince çekilmiş eyeliner var bir de.göz altınada yine yarısına kadar goz ustune surdugun koyu kahve fardan sür onu da dağıt ama.ya böyle anlatınca zormuş gibi geliyor.ama aslında çok kolay canım.resmi karsına koyup da yapmayı deneyebilirsin

tosspaa cım bı sorum daha olucak ??
cnm ben beyaz tenlyım ve ust dudagım ınce hafıf ve bı tık ustten suruyorum ama sureklı tazelemek zorunda kalıyorum ne yapıyım sence ???
ve de acık renk rujları cok sevıyorum cok dogal duruyo ama kendıme yakıstıramıyorum bıldıgın duadk rengınde bı dudak kalemı soyleyebılırmısın ???
ve sence emıly mı yoksa flormar mı alıyıym dudak kalemını hangısı dah akalıcı ya da baska ama uyugun fıyata bı dudak kalemı soylersende cok memnun olurum cnm
amacım cok dogal gorunmesı dudaklarımın ve bu arada bı arkadasımız dogal makyajlı eklemısya bı resım sarısın bı bayan onun surdugu ruj rengıde cok hosuma gıttı snece bana beyaz tenlılerte yakısırmı aama bembeyaz degılım cnm yanı sole soluyum acık sarı sac renklerı flaan benı olu gıbı gosterırı canlı sarılar daha ıyı durur
senı de rahatsız edıyorum sureklı cnm ama kusura bakma lutfen :17::17::17:dha da edebılırım makyajı sevıyorum cunku :52::52:

cnm ben beyaz tenlyım ve ust dudagım ınce hafıf ve bı tık ustten suruyorum ama sureklı tazelemek zorunda kalıyorum ne yapıyım sence ???
ve de acık renk rujları cok sevıyorum cok dogal duruyo ama kendıme yakıstıramıyorum bıldıgın duadk rengınde bı dudak kalemı soyleyebılırmısın ???
ve sence emıly mı yoksa flormar mı alıyıym dudak kalemını hangısı dah akalıcı ya da baska ama uyugun fıyata bı dudak kalemı soylersende cok memnun olurum cnm
amacım cok dogal gorunmesı dudaklarımın ve bu arada bı arkadasımız dogal makyajlı eklemısya bı resım sarısın bı bayan onun surdugu ruj rengıde cok hosuma gıttı snece bana beyaz tenlılerte yakısırmı aama bembeyaz degılım cnm yanı sole soluyum acık sarı sac renklerı flaan benı olu gıbı gosterırı canlı sarılar daha ıyı durur
senı de rahatsız edıyorum sureklı cnm ama kusura bakma lutfen :17::17::17:dha da edebılırım makyajı sevıyorum cunku :52::52:

en başta söliym canım rahatsız etmiş falan olmuyorsun amaç bunları paylaşmak,birbirimize yardımcı olmak zaten.şöyle söyleyim ben aslında hiç dudak kalemi kullanmam.öyle kalın dudaklarım falan oldugundan değil.yakın zamana kadar zaten rujla falan pek ilgim olmazdı zoraki sürerdim.flormarın dudak kalemlerine bakabılırsın canım.numarasını bılıyorum ama onun dudak renginde yada fil dişi renginde falan kalmleri var.dene ki hangisi dudagında daha az bellı anlamıs olursun.bence en doğal duranını al.çünkü bence dudağının doğal görünmesi büyük görünmesinden daha önemli.bence dediğin resimdeki tonlarda gayet yakısır canım sana.her zaman beklerım sorularını.

canım bu arada flormar 214 numara dediğim kalem.bir de 226 var ama o birazcık daha belirgin.

makyaj konusunda kendine güvenen konu sahibesi arkadaşım sana şunu sormak istiyorum profesyonel makyaj malzamesi seti alabileceğim bir yer biliyor musun? yani şu spikerlere yapılan ıslatılıp fırcayla ve süngerle yapılan ileri düzeyde makyaj malzemeri seti. ben istanbulda yaşıyorum bilemiyorum sen nerdesin ama internetten satın alabileceğim bir marka yada siteyede yönlendirsen kabulüm :) şimdiden teşekkürler

makyaj konusunda kendine güvenen konu sahibesi arkadaşım sana şunu sormak istiyorum profesyonel makyaj malzamesi seti alabileceğim bir yer biliyor musun? yani şu spikerlere yapılan ıslatılıp fırcayla ve süngerle yapılan ileri düzeyde makyaj malzemeri seti. ben istanbulda yaşıyorum bilemiyorum sen nerdesin ama internetten satın alabileceğim bir marka yada siteyede yönlendirsen kabulüm :) şimdiden teşekkürler

slm canım.televizyonda gördüğümüz spikerlere programcılara oyunculara falan genelde kryolan ve mac ürünleri kullanılarak makyaj yapılır.istanbul da da bu iki markanında mağazasını rahatca bulabilirsin.

Back