• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Öyle yapıyorum aslında fırçaya aldığım allığı üflüyorum sonra yüzüme uyguluyorum.Bugüne kadar bir çok marka kullandım.En sonda flormar almıştım.Bir başkası uyguladığında çok hoşuma gidiyor fakat ben yapamıyorum.Peki bana kullandığın allığın numarasını ve markasını yazabilirmisin canım?Birde öyle deneyeyim..Bende hoş olmak istiyomm:50:

canım ben genelde mac tercih ediyorum.mac in çok hoş şeftali tonları var senin beyaz tenine de gayet uyar.body shop var flormar var bourjouıs var çeşit çeşit var yani.bendeki renkler senin tenine koyu gelebilir.ki zaten sen yuzunde çok belırgın olmasından şikayetçişin.body shop un yarısı pembe yarısı şeftali olan alıığı var rsmını yuklemiştim zaten.onun en açık rengını deneyebilirsin canım.sürerken iki renk karısıyor ve guzel bir ısıltı verıyor.

tabi kiiii..... :)

Ya ben flormar pudra aldım birkaç gün önce. Bana Bu ten rengine iyi falan dedi. Ama bayağı koyu bir renk ve ben beyaz tenliyim.
Kapatıcılık çok önemli değil kapatmasa da olur. Ten rengime uygun olsun yeter ben hafif geçiyorum öyle yetiyor. Cilt makyajı yapmam zaten.
Eyeliner çekemiyorum bazen oluyor, bazen hiç yapamıyorum. Nasıl göz makyajı yapsam bana yakışır. Tenime hangi pudra hangi rengi gider?
Bide dudak makyajı kalıcılığı nasıl olur bana hangi renkler gider? Teşekkür ederim şimdiden. Başını şişirdim.:17:
$4gh4ghggghgfhşlgöşfd.jpg
Şey fotoğrafta ağzımı yamuk yumuk bir şey yapmışım dudağımı da ekledim o şekilde. Yüzümde gördüğün gibi. Hatta belki belli değildir sivilce izleri kırmızılıklar var. Dudağım büyük çıkmış suratıma göre. Öyle değil ne kalın ne ince.
$Fotoğraf1569.jpg $Fotoğraf1566.jpg
İnşallah olmuştur internet kopup duruyor. Bak eyeliner çekememişim mesela. Tenim beyaz olduğu için her şey sırıtıyor. Bana uygun renkler seçip söylesen göz makyajı ruj falan. :26:

Son düzenleme:
Ya ben flormar pudra aldım birkaç gün önce. Bana Bu ten rengine iyi falan dedi. Ama bayağı koyu bir renk ve ben beyaz tenliyim.
Kapatıcılık çok önemli değil kapatmasa da olur. Ten rengime uygun olsun yeter ben hafif geçiyorum öyle yetiyor. Cilt makyajı yapmam zaten.
Eyeliner çekemiyorum bazen oluyor, bazen hiç yapamıyorum. Nasıl göz makyajı yapsam bana yakışır. Tenime hangi pudra hangi rengi gider?
Bide dudak makyajı kalıcılığı nasıl olur bana hangi renkler gider? Teşekkür ederim şimdiden. Başını şişirdim.:17:
Eki Görüntüle 488553
Şey fotoğrafta ağzımı yamuk yumuk bir şey yapmışım dudağımı da ekledim o şekilde. Yüzümde gördüğün gibi. Hatta belki belli değildir sivilce izleri kırmızılıklar var. Dudağım büyük çıkmış suratıma göre. Öyle değil ne kalın ne ince.
Eki Görüntüle 488556 Eki Görüntüle 488559
İnşallah olmuştur internet kopup duruyor. Bak eyeliner çekememişim mesela. Tenim beyaz olduğu için her şey sırıtıyor. Bana uygun renkler seçip söylesen göz makyajı ruj falan. :26:

Günaydın canım.Hemen başlayım konuya.En başta ten rengin çok güzel.Ben esmer tenli olarak bazen beyaz tenlilere çok özenirim.Hafif makyajla inanılmaz doğal ve taze görünüyorlar çünkü.Senin gözlerinde büyük ve alt tarafını da açık renk ile boyayarak daha da büyük göstermişsin.Gayet de güzel olmuş.Aslında eyeliner ı da hiç de fena çekmemişsin.Kuyruğu güzel yapmışsın.senin göz rengine aslında içinde hafif pırıltılar olan koyu yeşil kalem,koyu kahve tonları çok yakışır.mac in uniform isimli göz kalemine bakmanı tavsiye ederim.pudra denerken çene kısmında dene.bileğinin iç kısmında da yine dene.beyaz tenli oldugundan dudakların koyu renk ruju kaldırabılır dıye dusunuyorum.gözlere eyeliner varla yok arası allık ve guzel kırmızı ruj sende harıka durabılır.dediğim gibi yeşil kahve tonlarında makyaj yapasan gözlerine yanaklarına şeftali allık tercih etmelisin.beyaz tenlı olmandan dolayı allık seçimlerini bence açık doğal tonlardan yana kullanmalısın canım.

canım ben genelde mac tercih ediyorum.mac in çok hoş şeftali tonları var senin beyaz tenine de gayet uyar.body shop var flormar var bourjouıs var çeşit çeşit var yani.bendeki renkler senin tenine koyu gelebilir.ki zaten sen yuzunde çok belırgın olmasından şikayetçişin.body shop un yarısı pembe yarısı şeftali olan alıığı var rsmını yuklemiştim zaten.onun en açık rengını deneyebilirsin canım.sürerken iki renk karısıyor ve guzel bir ısıltı verıyor.

Baştan sona doğru okudum topiciğini de çok güzel anlatmışsın göze far kullanmayı öğrenmiş de oldum.Bu arada dediğin allığa da baktım beynime kayıt aldım.En kısa zaman da almayı düşünüyorum.Umarım bundan sonra bende hoş makyaj yapıp hoş olabilirim..Teşekkürler arkadaşım..

herkese açığız hoşgeldiniz :)

yine merhaba,jennynin sorusunun açıklanmasını bekledim de.benim sorum şöyle ;benim herzaman yaptığım göz makyajım sadece üste eyeliner çekmek alta ne bir kalem ne de başka bişey uygulamıyorum,eyeliner çektiğim zaman kirpik diplerine tam girmediğinden orayı siyah kalemle dolduruyorum.ama 20 dk sonra falan o kalem alt tarafa geçiyor,sanki alt kapağa da sürme çekmişim gibi.bunu nasıl önleyebilirim?istediğim görüntü ise şu ; $eyeliner.jpg

ama benimki böyle oluyor,ince bir tabaka halinde sürme varmış gibi ; $Apply-Eyeliner-Makeup.jpg :ssz::ssz::ssz:

yine merhaba,jennynin sorusunun açıklanmasını bekledim de.benim sorum şöyle ;benim herzaman yaptığım göz makyajım sadece üste eyeliner çekmek alta ne bir kalem ne de başka bişey uygulamıyorum,eyeliner çektiğim zaman kirpik diplerine tam girmediğinden orayı siyah kalemle dolduruyorum.ama 20 dk sonra falan o kalem alt tarafa geçiyor,sanki alt kapağa da sürme çekmişim gibi.bunu nasıl önleyebilirim?istediğim görüntü ise şu ;Eki Görüntüle 488963

ama benimki böyle oluyor,ince bir tabaka halinde sürme varmış gibi ;Eki Görüntüle 488965 :ssz::ssz::ssz:

slm canım.gunluk olarak gayet ıyı makyajın.bende goz altıma kalem falan kullanmam.dediğin gibi eyeliner çektikten sonra bende açık kalan diplerini kalemle doldururum.waterproof kalem tercih ediyorum ben.ayrıca makyajdan once gozume bazda surdugum için herhangi bir akma olmuyor.goz kalemı markanı değiştirebilirsin canım.ya da baz kullanmıyorsan baz kullanmaya başla.eger baz kullanmıyorsan pudra sur goz kapagına daha sonra makyajını yap canım.

Baştan sona doğru okudum topiciğini de çok güzel anlatmışsın göze far kullanmayı öğrenmiş de oldum.Bu arada dediğin allığa da baktım beynime kayıt aldım.En kısa zaman da almayı düşünüyorum.Umarım bundan sonra bende hoş makyaj yapıp hoş olabilirim..Teşekkürler arkadaşım..

çok teşekkür ederim güzel yorumların için canım.gayet güzel işler çıkarıcagından eminin :)

Günaydın canım.Hemen başlayım konuya.En başta ten rengin çok güzel.Ben esmer tenli olarak bazen beyaz tenlilere çok özenirim.Hafif makyajla inanılmaz doğal ve taze görünüyorlar çünkü.Senin gözlerinde büyük ve alt tarafını da açık renk ile boyayarak daha da büyük göstermişsin.Gayet de güzel olmuş.Aslında eyeliner ı da hiç de fena çekmemişsin.Kuyruğu güzel yapmışsın.senin göz rengine aslında içinde hafif pırıltılar olan koyu yeşil kalem,koyu kahve tonları çok yakışır.mac in uniform isimli göz kalemine bakmanı tavsiye ederim.pudra denerken çene kısmında dene.bileğinin iç kısmında da yine dene.beyaz tenli oldugundan dudakların koyu renk ruju kaldırabılır dıye dusunuyorum.gözlere eyeliner varla yok arası allık ve guzel kırmızı ruj sende harıka durabılır.dediğim gibi yeşil kahve tonlarında makyaj yapasan gözlerine yanaklarına şeftali allık tercih etmelisin.beyaz tenlı olmandan dolayı allık seçimlerini bence açık doğal tonlardan yana kullanmalısın canım.

Anladım canım çok teşekkür ederim önerilerin için. Bu arada gözümün içindeki kalem yeşildi. Koyu yeşil.
Ben daha geçen seneye kadar esmer tene bayılırdım. Bronz böyle. Ama artık beyaz ten seviyorum. Gördüğün gibi izler berbat duruyor ben kendi tenimi sevemedim bir türlü. :1:
Mac Uniform göz kalemine bakmam lazım. En kısa zamanda. Allık kullanmıyorum bu arada.:17:

Anladım canım çok teşekkür ederim önerilerin için. Bu arada gözümün içindeki kalem yeşildi. Koyu yeşil.
Ben daha geçen seneye kadar esmer tene bayılırdım. Bronz böyle. Ama artık beyaz ten seviyorum. Gördüğün gibi izler berbat duruyor ben kendi tenimi sevemedim bir türlü. :1:
Mac Uniform göz kalemine bakmam lazım. En kısa zamanda. Allık kullanmıyorum bu arada.:17:

Valla canım benim dikkatimi çekmedi hiç izler falan.Resminde belli olmuyorlar.Canını sıkıcak bir durum varmış gibi gözükmüyor.Allık neden kullanmıyorsun peki?

mrb :71:
ben kalemimi aldım flormardan ..
sürdüm de .. gözlerimi kızarttı içine sürmüştüm diğeri çok kanlanmış gibi çıktı tek göz koyacağım :1:
gerçi bu da biraz kanlandı :50:
neyi yanlış yaptım acaba ..
bi de bunu günlük kullanabilir miyim yoksa özel günlerde mi kullanmalıyım..
acaba kirpik diplerine mi sürseydim içine değil deç.. ama o zaman da çok bayık bakıyorum ..
bxqx4.jpg

sürdüm de .. gözlerimi kızarttı içine sürmüştüm diğeri çok kanlanmış gibi çıktı tek göz koyacağım :1:
acaba kirpik diplerine mi sürseydim içine değil deç.. ama o zaman da çok bayık bakıyorum ..
bxqx4.jpg

Günaydın canım.Sanırım resim koyucaktın ama olmamış.Hangi kalemden aldın acaba?
belkı senin gözüne alerji yapmış olabilir.resmini koyarsan belkibiraz daha yardımcı olabılırım

Arkadaşlar bu arada "Tosspaa'nın makyaj ve güzellik ürünleri tavsiyeleri" başlığıyla açtığım bir konu daha vardı.Orada daha çok ürünler paylaştım sizlerle.Ve tabi daha yazmayada devam ediceğim.Oradaki ürünlerden ve yorumlardan da fikir alabilirsiniz.Kullandığım ürünlerin bazılarını resimleriyle paylaştım.Tavsiye ettiklerim ve etmediklerim hakkında yardımcı olmaya çalıstım.Aklınızda bulunsun:49:

Günaydın canım.Sanırım resim koyucaktın ama olmamış.Hangi kalemden aldın acaba?
belkı senin gözüne alerji yapmış olabilir.resmini koyarsan belkibiraz daha yardımcı olabılırım

canım resmi göremiyor musun ?
bende görünüyor ..
flormarın beyazını aldım

Merhaba canım, ben bu makyajla ilgili sorularım için iki konu açtım ama malesef yeterli cevabı alamadım. Sarışın mavi gözlü beyaz tenliyim sarıya yakın kumral saçlarım var bana marka ve fiyat belirterek verebileceğin önerileri sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

bxqx4.jpg

bugün bir kez daha denedim onu da koyayım ..
gözüm yine kanlanır gibi oldu ama düne göre az oldu bu ..
tam kanlanma değil böyle rengi bi garip oluyo ..
bi de çok baygın bakıyorum böyle sanki ya bayhan gibi :1:
bir de yukarı resimde gülümsemişim gözüm daha iyi çıkmış bunda bayık çıkmış :1:
byt5w.jpg

Son düzenleme:
Merhaba canım, ben bu makyajla ilgili sorularım için iki konu açtım ama malesef yeterli cevabı alamadım. Sarışın mavi gözlü beyaz tenliyim sarıya yakın kumral saçlarım var bana marka ve fiyat belirterek verebileceğin önerileri sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba iremm'cim umarım yeterli cevapları burdan verebiliriz sana.ben genel olarak çok sade makyajdan yanayım.özellıkle senın gıbı beyaz tenlılerde bu sadelıge daha cok dıkkat edılmesı gerektıgını dusunuyorum.bırazcık fazla kaçırılan fondoten allık gıbı seyler cok abartılı gorunmenıze yol acabılıyor.mavi gozlerine bence lacivert,mürdüm ve mor tonları,dumanlı yapılmış gri makyaj bej kahve tonları ve tabiki siyah harika olur.anlıcagın çok fazla secenegin var.fondoten kullanmaya ihtıyacın var mı bılmıyorum ama eger kullanıcaksan kesınlıkle cılt tonuna en yakın rengı seç.beyaz tenlıler bazen bır ıkı ton koyu fondoten tercıh edıyorlar ve yuz ıle vucut arasındakı fark benım cok dıkkatımı çekıyor.zaten oyle bır durumda dogallıktan cıkıyor ınsan.tabı yıne cılt tonunda pudra kullanmanı onerırım.allık konusuna gelınce ucuk pembe ve şeftali tonlarını tavsiye ederim sana.uçuk pembeden kastım yanaklarını sıkınca kızarır ya hanı o etkıyı yapıcak bir pembe.bu arada lacivert ve mürdüm rimel de gözlerine çok yakışır.fiyatlara gelince flormar uygun fiyatına rağman son1-2 yıl içinde kendini çok güzel geliştirdi.farları 10-15 arası değişiyor.bunların içinde 4 lü farları bıle var.ben geçenlerde allık almıstım denemek için 15 tl idi ynılmıyorsam rengide gayet guzel.body shop benım favorı markalarımdan tabi biraz daha pahalı.bourjouıs,the balm,sephora,ınglot,mac bunlar daha pahalı markalar.şimdi hangisin fiyatlarını saysam bilemedim canım.

Back