• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Ben pek makyaj yapan biri değilim hatta hiç denile bilir
ruj ve göz kalemi haricinde makyaj malzemesi kullanmam.

Bu yüzden makyaj konusunda yetersizim.Benim sorunum fondoten ile ilgili.Nasıl seçim yapacağımı bilmediğim içim likit fondotenlerden tenime uygun olanını alıyorum sadece bu kadar,ama alın ve burun kenarlarımda pul pul oluyor sürdükten bir süre sonra,iki üç marka denedim ama sizin öneriniz nedir.

merhaba canım.bende tercihimi her zaman likit fondotenden yana kullanırım.dediğin gibi uygun olan benim için ten rengime en yakın olan ve yapısı ince olan fondotendir.iki sorum olucak sana.birincisi fondoteni sürmeden önce cildine nemlendirici kullanıyormusun? ikincisi ise fondoteni sünger mi fırça ile mi kullanıyorsun canım?

Nemlendirici kullanıyorum 2 kat 20 dk ara ile cildim nemlendiriciyi emdikten sonra sürüyorum fondoteni.
Sünger ile kullanıyorum.

Bu yüzden makyaj konusunda yetersizim.Benim sorunum fondoten ile ilgili.Nasıl seçim yapacağımı bilmediğim içim likit fondotenlerden tenime uygun olanını alıyorum sadece bu kadar,ama alın ve burun kenarlarımda pul pul oluyor sürdükten bir süre sonra,iki üç marka denedim ama sizin öneriniz nedir.

alnına ve burnuna sürerken fondotenini elinin üstünde birazcık nemlendirici ile karıştırıp kullanabilirsin canım.

Ben de tosspaa'nın izniyle bir cevap vermek istedim.

Cildini iyice buhara tutup sonra hafiften keselemen gerekir. Böylece cildin dökülen deriden arınıp pürüzsüz olur.
Bunu yapman lazım her zaman. Temiz ve arınmış olmalı cilt.
Yoksa kesinlikle kurtulamazsın pul pul görünümden.
Sonra da fondöten süreceğin zaman bir dakika öncesinde nemlendir mutlaka suratını.
Ardından fondötenini uygula.

Fondöten markası ile alakası yok bu durumun. Tamamen senin cildinle ilgili.

Nemlendirici kullanıyorum 2 kat 20 dk ara ile cildim nemlendiriciyi emdikten sonra sürüyorum fondoteni.
Sünger ile kullanıyorum.

20 dk beklemene gerek yok aslında.ben 5 dk sonra suruyorum fondotenımı.sabahları beklıcek 20 dakıkam olmuyor zaten :)
birde fırça kullanmayı denesen olur mu
çok daha guzel yedirebildiğini görüceksin.hem daha az fondotenle tum cıldını halletmış oluyorsun.

Ben de tosspaa'nın izniyle bir cevap vermek istedim.

Cildini iyice buhara tutup sonra hafiften keselemen gerekir. Böylece cildin dökülen deriden arınıp pürüzsüz olur.
Bunu yapman lazım her zaman. Temiz ve arınmış olmalı cilt.
Yoksa kesinlikle kurtulamazsın pul pul görünümden.
Sonra da fondöten süreceğin zaman bir dakika öncesinde nemlendir mutlaka suratını.
Ardından fondötenini uygula.

Fondöten markası ile alakası yok bu durumun. Tamamen senin cildinle ilgili.

izniyle ne demek tabiki istediğin cevabı verebilirsin.ve çok doğru bir yere değinmişsin.hatta bazen buhar için sirkeli su yapabilirsin.çok daha güzel arındırır cildini.

izniyle ne demek tabiki istediğin cevabı verebilirsin.ve çok doğru bir yere değinmişsin.hatta bazen buhar için sirkeli su yapabilirsin.çok daha güzel arındırır cildini.

Sirkeli su yağlı ciltler için uygun diye biliyorum ben ... Benim cildim çok kuru malesef. :(
Normal bir cildim olsaydı keşke. Ne yağlı ne de bu kadar kuru.
Papatya da iyi geliyor, ben öyle yapıyorum cildime.

Sirkeli su yağlı ciltler için uygun diye biliyorum ben ... Benim cildim çok kuru malesef. :(
Normal bir cildim olsaydı keşke. Ne yağlı ne de bu kadar kuru.
Papatya da iyi geliyor, ben öyle yapıyorum cildime.

aslında cilt aşırı kuru olmadıkça ayda bir yapmanın zararı olmaz.ama tabi seninki gib aşırı kuruysa sıkıntı olabilir canım

$mkay.JPG
renkli gözlüler bu makyaj sizin için :34:
yeşil,mavi gözlere gidicek harika bir makyaj.
nasılda derinlik katmış gözlere :52:

cnm mrb
ekledıgım dudak resmındekı rengın nosunu bulabıldınmı cnm ben baktım ama bulamadım flormara ??

slm canım.evet bende baktım ama bulamadım.açık olanlar benim dediklerim zaten onlarda hem sedefli hem daha pembe sana göre.matlarda koyu zaten.ama yıne aklımda.başka bir yerde dikkatimi çekerse hemen yazıcam zatn canım.bu arada flormar demişken çok güzel bir ruj aldım hemen paylaşayım. L 03 kodu.şeftali-turuncu arası çok doğal bir renk.yolunuz düştüğünde bir bakın derim :)

cnm mrb
ekledıgım dudak resmındekı rengın nosunu bulabıldınmı cnm ben baktım ama bulamadım flormara ??

merveeeeee naber :)
canım dudak kalemi konusunda bir kaç renk buldum golden rose'dan.uygun fiyatları.Ama renkler yine biraz koyu kalabilir.dudağında deneyip görmen lazım.waterproof lipliner serisinden 51-56 ve 58 numaralar var.58 biraz koyu gibi.bir de normal lipliner serisinden 227 nolu kalem var.Bir göz at istersen canım.

canım dudak kalemi konusunda bir kaç renk buldum golden rose'dan.uygun fiyatları.Ama renkler yine biraz koyu kalabilir.dudağında deneyip görmen lazım.waterproof lipliner serisinden 51-56 ve 58 numaralar var.58 biraz koyu gibi.bir de normal lipliner serisinden 227 nolu kalem var.Bir göz at istersen canım.

sagol cnm benım ılgın yeter cok sagol :54::54::54:

cnm baktım 56 hosuma gıttı bırde kozmetıkcıye gıdınce bakarım cnm cok cok sagol tekraradan zahmet oldu o kadar ılgı gosterdın vala :17::17::17::17:

$ruj3.jpg canım bu rujun renginde bi ruj önerin var mı bi de bu ruj ne renk mesela ben gitsem nasıl anlatabilirim bu rengi çalışanlara?:26: bi de l03 tam olarak nasıl bi renk swatchlaman mümkün mü :34:

Back