- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanıyorum ama bana mısın demiyor şöyle bi nette araştırma yaptım da evet gözüm düşük kapaklıya giriyo hatice şendilin gözlerine benziyor ama sorun şu ki iki gözümün yapısı birbrinden farklı ben söylemediğim takdirde kimse fark etmiyo ama ben fark ediyorum öyle yani mesela bi gözüme far sürdüğümde(düşük kapaklı olana) doğru düzgün görünmüyor bile ama diğerinde fark ediliyor sanırım kirpiklerim uzun olduğundan ve rimel sürdüğümden pek fark edilmiyor bu arada gözlerim de iri eyelinerı nasıl çekersem düzgün gösterebilirim biraz uğraştırıcı bi göz yapım var maalesef
Eyeliner kullanamıyorum, atacağım kendimi ilk viyadükten
öyle demeeeee :) bende hiç beceremiyordum.İnsanlar nasıl çekebiliyorlar diye kafayı yiyiyordum.Geçtim bir gün aynanın karşısına bir kaç defa denedim.en rahat elimi nasıl kullanabiliyorum diye.tabi ki anında kusursuz çekmeye başlamadım ama artık her defasında daha da güzel olmaya başladı.Onun için kendi kendine dene sende gör bak bir süre sonra alışıyorsun.
bende de bu sorun var. biri diğerinden büyük görünüyor. miyop nedeniyle baya da büyükler. ikisini eşit göstermek için ne yapmalıyım
mrb
cnm benımde bısorum olucak bende eyelıner almayı dusunuyorum jeleyelıner ıstıyorum denıcem en azından dedıgınız gıbı deneye denye ogrenırım heralde nomrlade kalem cekıyorum ama ucu gıdıverıyo hemen akıyo
bı dıplıner dusunuyodum ucu kalın oluyo onun dıyenler oldu bende care yok eyelıner surmeyı ogrenıcem dedım ve alıcam
sızce de jel eyelıner mı daha kolay yoksa dıger turlusumu daha kolay ılk kullnan bırı ıcın
bırde bıkac kez kuafore yaptırtmstım eyelıner bayagı bı yakmıstı surerken sonr ayanması gecmıstı
hangı marka onerıyosunuz
ogrencıyım bu arada uyugun bı marka soylersenız cok cok ıyı olur
sımdıden cok sagolun beklıyorum
valla ne kadar teşekkür etsem az çok yardımcı oldun gerçekten canım söylediğin şeyleri uygulicam biraz para biriktireyim dediğin bazı da alıcam resimler için de ayrıca teşekkürler deneye deneye başarcam inşallah uygulama sonucunu yazarım buraya
bana cevap yok mu
selam:)
cildim karma ve yanağımda sivilce lekesi var. hangi fondoteni önerirsiniz? maybelline köpük var bende güzelde.... ne bileyim kalıcı değil, kapatıcılığı çok iyi değil
benim ilk kullandığım golden rose eyelınerdı.başlangıç için fena sayılmaz.fakat flormar artliner var gayet başarılı.13 tl falan civarında fiyatıda.alırkende flormar standlarındaki bayanlardan gözüne sürmelerini rica et bakalım yakıcak mı o da.hem o sırada nasıl sürüldüğünüde görmüş olursun.
bende flormar dusunuyordum tesekkurler
pekı artlıner ne :26:
canım yine ben biliyorum seni çok meşgul ettim ama sivilce lekelerimi kapatmak için tavsiye isticektim senden fondoten kullanmak istemiyorum 21 yaşındayım erken olduğunu düşünüyorum peki sence kapatıcı mı kullanmalıyım ve likit kapatıcı mı yoksa stic kapatıcı mı önerirsin (cildim yağlıya dönük ve hafif sivilceli) tavsiyelerini bekliyorum :)
Valla benim için tek afrkı ucunun biraz daha kalın ve sert olması.Bu sebeple de sürümü daha kolay geliyor.
anladım cnm ben o zaman once bı kafam da jel eyelıner var onu alıyım
cunku artlınera baktım netten ısım olarak bılmedıgım ıcın:26: ondan benım vardı cok cok oncelerı kullanamanıs sıkılmıstım o da kurudu gıttı zaten
tesekkurler bılgılerın ıcın