- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ben de yardım istiyorummm
günlük makyajı abartıyo muyum bilmiyorum
gözlerim büyük benim eye liner çekiyorum altına da o gün hangi renk istiyorsam
renkli yada siyah bi kalem sürüyorum
tabi rimel de yapıyorum
ama ağır gibi duruyo fazla kalın da yapmıyorum herkez çok yakıştığını söylüyor
hatta kızlar filan nasıl yapıyorsun biz de yapalım öğret tarzında baya sorarlar
siyah noktalarım ve yanağımdaki birkaç sivilce izinden dolayı fondoten kullanıyorum
yazın arada kullanmıyorum ama kışın dışarıda kullanıyorum.
dudağıma genelde hiçbirşey sürmem sürdüysem bile niveanın çileklisi var ya o tarz şeyler sürerim ruj kullanmam
allık da flormarın terracota allığı kullanıyorum çok hafif bi şekilde.
makyajım genelde beğenilir ama fazla mı acaba diyorum birşeyi azaltmam gerekiyor mu diyorum ..
bilmiyorum .. gözlerim dışında ağır birşey yok aslında .. ama büyük olduğu için dikkat çekiyo ağır gibi oluyo
günlük makyaj için bana yardım edebilecek var mı
bence makyajın gayet ıyı bende goz altıma surmem ustune surerım kalemı rımelı cok surerım ruj ve dudak kalemı
ama ne yaparsan yap gercekten alta ve uste kalme surunce agırmıs gıbı duruyo zaten gozlerın buyukmus ıstersen alta surme derım zaren alta surmek daha zararlı ve de allık kullnma derım cıdden cok gosterıyo makyajı bence fondoten bıle o kadar cok burdayım demıyo ama allık sankı ne bılım bana bıraz dah aagır gelıyo dısarda da pek gormuyorum allık suren sanırım ondna goz alısmadıgı ıcın
ama sen bılırsın tabı bu benım gorusum sadece cnm
anladım canım çok teşekkür ederim ..
2 senedir aynı tip uyguluyorum ama bu aralar buna takılmaya başladım ..
altına sürmediğimde çok bayık bakıyo gibi oluyorum ben öyle hissediyorum.
şu resimde özel bi güne gidiyordum biraz daha kalın çektim eye liner i bir de altını biraz daha fazla yaptım
onun dışında gözlerimi göstermek istedim fotoda güldüğüm için biraz küçüçülmüş ama böyle işte..
allık da çok hafif renk bi allık varla yok arası yani
şu oluyo
şu resimde özel bi güne gidiyordum biraz daha kalın çektim eye liner i bir de altını biraz daha fazla yaptım
onun dışında gözlerimi göstermek istedim fotoda güldüğüm için biraz küçüçülmüş ama böyle işte..
şu oluyo
cnm ben konuyu acan ark kadar bılemıcem tabı ama far gunluk hayaatta kullnma bence emınım gerek de yoktur
ben de altına surunce kendıme yakıstıramıyorum herkesın goz yapısı farklı
gayet guzel yapmıssın makyajını ben begendım sahsen bende sanırım alıskalıktan mıdır nedır alta kalem surunce sevmıyorum bence gozunun ıcıne yada kırpık dıbıne beyaz sur usutune eyelıner rımel tamamdır hem daha dogal duruyo oyle cıdden bu sekılde de ozel gunlerde yaparsın cnm kı farkın olur
bu arada cnm ben hıc allık kullnmadım secımın hakkınd abısey dıyemıcem gule gule kulln dıyım
evet far özel günlerde de kullanmıyorum gözlerimin üstündeki yer müsayt aslnda ama kendime yakıştıramıyorum bir türlü..
kirpik dibi derken gözün kangi bölümü alt mı üst mü tüm kirpik boyunca mı yoksa sadece uçlara doğru mu :26:
yardımın için çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim
aslında bir de tosspaa dan görüşlerini almak isterim
ben de yardım istiyorummm
günlük makyajı abartıyo muyum bilmiyorum
gözlerim büyük benim eye liner çekiyorum altına da o gün hangi renk istiyorsam
renkli yada siyah bi kalem sürüyorum
tabi rimel de yapıyorum
ama ağır gibi duruyo fazla kalın da yapmıyorum herkez çok yakıştığını söylüyor
hatta kızlar filan nasıl yapıyorsun biz de yapalım öğret tarzında baya sorarlar
siyah noktalarım ve yanağımdaki birkaç sivilce izinden dolayı fondoten kullanıyorum
yazın arada kullanmıyorum ama kışın dışarıda kullanıyorum.
dudağıma genelde hiçbirşey sürmem sürdüysem bile niveanın çileklisi var ya o tarz şeyler sürerim ruj kullanmam
allık da flormarın terracota allığı kullanıyorum çok hafif bi şekilde.
makyajım genelde beğenilir ama fazla mı acaba diyorum birşeyi azaltmam gerekiyor mu diyorum ..
bilmiyorum .. gözlerim dışında ağır birşey yok aslında .. ama büyük olduğu için dikkat çekiyo ağır gibi oluyo
günlük makyaj için bana yardım edebilecek var mı
merhaba canım :).. Benim gözlerim büyük badem şeklinde eşşek gözlü derler. ben sadece rmel suruorum kırpıklerımde baya uzun takma gıbı oluyor ama son zamanlarda eyelınr cekıorum en uc kısmına ama sadece yukarı dogru daha çekik olsun diye. gözlerim çok dıkkat çekitiği için ruj kullanmam diş fırcasyla fırcalrım dogal pembe oluor ustunede nemlendrıcı suruorum bepanthne falan allık kullanmam süt beyazım mac fondten kullanıorum nc15 numara dogrumu yapıorum acaba makyajı ?..
şimdiden tesekkurler .
şu oluyo
canım bence makyajda en onemlı olan yaptıktan sonra senın kendını nasıl hıssettığın.Biri beğenir diğeri beğenmez,birine ağır gelir birine hafif.onun için sen kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle yapmaya devam etmelisin bence.Ayrıca anlattığın kadarıyla da hiç de ağır sayılmaz yaptığın makyaj.Gözlerin zaten makyajdan çok büyüklüğünden dikkat çekiyordur zaten.bence böyle devam et :)
canım gözlerin gayet güzel görünüyor.benım gözlerim çok büyük değil.onun için gözümün altına kalem kullanmam.en fazla alt kirpik diplerime koyu renk far sürerim.onuda çok hafif ve dağıtarak yaparım.eğer içine çekersem daha küçük gözükecek gözlerim.senın gözlerin büyük olduğu için sıkıntı yok.ama sende gözünün içine açık renk kalem çekip kirpik diplerine koyu renk far sürmeyi dene bence.illa far değil kalem çekicem dersen de ince uçlu bir fırçayla kalemi dağıt.bunlar daha doğal görünmeni sağlayacaktır.allığı hafif kullanmakla en doğrusunu yapıyosun.Gözlerini ne kadar ön plana çıkarırsan yüz makyajınıda o kadar hafif tutmalısın bence.umarım yardımcı olabılmısımdır canım
bence de gozunun usutu musaıt cnm zaten ekledııgn resımde gozunun usutunde de kalem var
bu arada beyaz kalemı daha da ırı gostermek ve etkıleyıcı bakmak ıcın kullnabılırsın ben bazen kullnırım ust kırpık dıbıne degıl
alttakı kırpık dıbıne yanı alttakı kırpıkelrının cıktıgı yere ya da ıcıne surebılırısın hangısını begenırsen ben ıcıne suruyorum bazen bazen kırpık dıbıne o ankı ruh halıme baglı
gozlerım ırı dıyosunya dahha da ırı gosterır hem bırde cıdden bakısa anlam katabılıyo ama ben her gun surmuyorum cok nadır bırde ozel gunlerde
Ben geldim...... Soru kabul ediyor musun?
evet gözler dikkat çektiği için ağır gibi algılanıyo ..
ben böyle iyi hissediyorum aslında.ama biraz daha doğala dönme var ya şu aralar
benim de hoşuma gitmiyo değil bunlardan eksik yaptığımda kendimi bi garip hissediyorum
özel günlerde de aynı makyajı yapıyorum resimdeki gibi çizgilerim kalın oluyo göz için ama dudak aynı işte.
sanki bi değişiklik olmuyo gibi hissediyorum .alışkanlıklardan dolayı sanırım
o zaman çarşıya çıktığımda bir de beyaz kalem alıp yapacağım resmi yine eklerim bakalım beğenecek misiniz
dediğin gibi merak ettim açıkcası yardımların için çok teşekkür ederim
yine rahatsız edeceğim sizi :124:
Merhaba..Atlamış gibi olacağım ama..Ben allık kullanamıyorum kızlar.Kullanmayı çok istiyorum fakat uyguladığımda sanki bütün yüzüm boya küpüne batırılmış gibi hissediyorum şöyle hafif tatlı bir allık oluşmuyor yüzümde.İp ucu verebilir misiniz nasıl güzel allık kullanabilirim?Teşekkürler..
canım seçtiğin allık ve allığı sürme şeklinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle.ilk başta açık renk allıklar tercih et.fırçayı allığın üzerine bir kere sür ve yüzüne sürmeden önce salla ardından bastırmadan yanaklarında gezdir.hafif şeftali ve yine çok açık pembelerle başlayabilirsin
anladım canım yardımların için çok teşekkür ederim bu beyaz kalem olayını deneyip yine fikirlerinizi almak isterim
en yakın zamanda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?