• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

selam, kullandım ve inanılmaz memnun kaldım diyebileceğiniz bir dudak dolgunlaştırıcı ürün var mı acaba?

hiç dudak dolgunlaştırıcı kullanmadım canım bilemicem.ama başka bir tavsiyem olabilir.denedim ve test ettim her sabah ve akşam diş fırçasıyla dudakları fırçalamak.hele düzenli yaparsan bir süre sonra etrafındakiler dudaklarına ne yaptın sen diye sormaya başlıyor :)

merhaba, güneş kreminimi önce sürmeliyim yoksa nemlendiriciyimi bi de bunları sürdükten kaç dk sonra fondöten falan sürmeye başlamam lazım:31:

ilk başta güneş kremini sürmelisin.5 dk sonrasında nemlendiricini sürebilirsin.yine 5 dk içinde de makyajına geçebilirsin.eğer nemlendiricin kolay emiliyor ise 5 dk dan daha kısa sürede de fondoten sürebilirsin.

hangi konuda yardım edebiliriz....

sonunda sesımı duyurabıldım cok sevınclıyım ve hemen soruma gecıyorum
21 yasındayım vee beyaz tenlıyım fazla sorunlu degıl ama cok hassas ve cabuk sıvılce cıkaran bır cıldım var bu yuzden bu zamana kadar pek fazla fondoten falan kullanmadım ama sımdı kullanmak ıstıyorum cok fazla pahalı olmayan su bazlı (maybelline , loreal, paste hangısı olabılır) hangısınn fondoten pudra dipliner bide nemlendirici krem(olay 'in olabılırmı) bıde dudak dolgunlastırıcı ten rengi dudak yada seftali rengi ruj markası lutfennn acıl cevapp

çok tşk ederim caanım ayrıca önemli değil geç cvp için :) bnm bi sorum daha olucak zahmet olmazsa gözkapaklarım sanırım düşük eyelinerı kuyruklu çekemiorum ne kadar kurumasını beklersem bekliyim gözümü açtığımda kuyruk falan kalmıyor acaba gözlerimle ilgili mi yoksa ben mi beceremiyorum bu işi :17:

Ruj dudağımda birikme yapıyor. Çabuk çıkıyor. Sihirli ruj denen yeşil renkliyi her sürdüğümde dudağımda uçuk çıkıyor.
Ayrıca dudak çizgimde sürüyorum ruju ama taşmış gibi bir iz oluyor. Sinir oluyorum. Halbuki taşmamış. Dudağım orası ama öyle duruyor.
Yüz makyajı hiç yapmam. Zaten cildim bayağı sorunlu. Hassas, yağlı, sivilce ve iz problemleri yaşıyorum.
Beyaz tenli olduğumdan çok gözüme batıyor. Pudra olarak ne önerirsiniz? Hangi marka? 1 ay sonra sevgilim gelecek o gün yapacağım.
Neyse birde bana yakışabilecek renkleri ve makyajları söylemeni istiyorum. Fazla uzattım ama.
Dediğim gibi beyaz tenli, sarışınım. Kaş kalemi kullanmak istiyorum hangi marka kullanmalıyım? Yada far kullanan varmış bilgin varsa yardımcı olur musun?
Gözlerim bal rengi, arada ela oluyor kenarları yeşile dönüyor. Değişken bir renk. Ne tür göz makyajı gider bana. :(
Yardım ett! :17:

Ruj dudağımda birikme yapıyor. Çabuk çıkıyor. Sihirli ruj denen yeşil renkliyi her sürdüğümde dudağımda uçuk çıkıyor.
Ayrıca dudak çizgimde sürüyorum ruju ama taşmış gibi bir iz oluyor. Sinir oluyorum. Halbuki taşmamış. Dudağım orası ama öyle duruyor.
Yüz makyajı hiç yapmam. Zaten cildim bayağı sorunlu. Hassas, yağlı, sivilce ve iz problemleri yaşıyorum.
Beyaz tenli olduğumdan çok gözüme batıyor. Pudra olarak ne önerirsiniz? Hangi marka? 1 ay sonra sevgilim gelecek o gün yapacağım.
Neyse birde bana yakışabilecek renkleri ve makyajları söylemeni istiyorum. Fazla uzattım ama.
Dediğim gibi beyaz tenli, sarışınım. Kaş kalemi kullanmak istiyorum hangi marka kullanmalıyım? Yada far kullanan varmış bilgin varsa yardımcı olur musun?
Gözlerim bal rengi, arada ela oluyor kenarları yeşile dönüyor. Değişken bir renk. Ne tür göz makyajı gider bana. :(

görünce dayanamadım yazım dedım bende ruj sıkıntısı cekıyordum cabuk bozuluyor dıye pastelın magıc gloss u var suruyosun kendı tenıne gore bır pembelık verıyor( ki bende beyaz tenlıyım )hemde parlatıcı ozellıgı gooruyor saatler sonra parlatıcılık ozellıgı gıdıyor sıhırlı ruj gıbı rengı kalıyor ben aksamdan surup yatıyorum sabah dudagımın rengı cok hos pır pembe oluyor cokta doğal duruyor

görünce dayanamadım yazım dedım bende ruj sıkıntısı cekıyordum cabuk bozuluyor dıye pastelın magıc gloss u var suruyosun kendı tenıne gore bır pembelık verıyor( ki bende beyaz tenlıyım )hemde parlatıcı ozellıgı gooruyor saatler sonra parlatıcılık ozellıgı gıdıyor sıhırlı ruj gıbı rengı kalıyor ben aksamdan surup yatıyorum sabah dudagımın rengı cok hos pır pembe oluyor cokta doğal duruyor

Yarın alışverişe çıkabilirim. Nerede bulabilirim peki pastel ürünlerini? :ssz:

sonunda sesımı duyurabıldım cok sevınclıyım ve hemen soruma gecıyorum
21 yasındayım vee beyaz tenlıyım fazla sorunlu degıl ama cok hassas ve cabuk sıvılce cıkaran bır cıldım var bu yuzden bu zamana kadar pek fazla fondoten falan kullanmadım ama sımdı kullanmak ıstıyorum cok fazla pahalı olmayan su bazlı (maybelline , loreal, paste hangısı olabılır) hangısınn fondoten pudra dipliner bide nemlendirici krem(olay 'in olabılırmı) bıde dudak dolgunlastırıcı ten rengi dudak yada seftali rengi ruj markası lutfennn acıl cevapp

Günaydın canım.Bende hemen cevap veriyim o zaman.En başta fikrimi söyleyim aslında daha 21 yaşında cildin ne kadar sorunluda olsa ben fondotene başlama derim sana.Nasılsa bir kaç yıl içinde başlıcaksın çok taze cildin var bu yaşında.Kullanıcaksan da hergün kullanma bir süre sonra cildin ve senin göz zevkin fonodtene alışıyor.Bu sefer de fondoten sürmeden çıkamıyosun.hafif fondoten içerikli pudralar var bence ilk olarak onları dene.sorduğun markalarda bile fondotenler 30 tl den aşağı değildir sanırsam.Loreal daha pahalı hatta.Başlangıç olarak body shop tavsiye ederim.Ürünleri hafif fiyatlarda dediğin markalardan çok da pahalı olmuyor.Ben bir de borjouıs fondoten kullanmıştım mineral içerikli olan o da hafif bir fondotendi.Ama imkanın varsa ilk önce body shop a bir göz at canım.Dipliner olarak golden rose kullanıyorum ben.Birde flormar ın artlıner ı var.sürümü çok kolay.ikisinden birini alabilirsin gayet de makul fiyatları var.Nemlendirici olarak ben dermokozmetik ürünler kullanıyorum.Zaten sorunlu bir cildim vardı onun için doktor kontrolünde krem alırım.Olay kullanıp da memnun kalanlar var ama çevremde.Denemeye değer.dudak dolgunlaştırıcı bilmiyorum malesef bir arkadas daha sormuş.Kullanmıyorum çünkü.ama diş fırçasıyla sabah akşam çok bastrımadan dudakları fırçalamak da dudakları dolgunlaştıryor.ruj markası olarak deborah rujlarımı çok seviyorum.maybilline parlatıcılara bayılıyorum.umarım yardımcı olmusumdur canım.

çok tşk ederim caanım ayrıca önemli değil geç cvp için :) bnm bi sorum daha olucak zahmet olmazsa gözkapaklarım sanırım düşük eyelinerı kuyruklu çekemiorum ne kadar kurumasını beklersem bekliyim gözümü açtığımda kuyruk falan kalmıyor acaba gözlerimle ilgili mi yoksa ben mi beceremiyorum bu işi :17:

Far bazı kullanıyormusun peki canım ?

İlk sorundan başlayalım :) bence sevgilin gelene kadar her akşam yatmadan dudaklarını bephanten merhem sür.Muhteşem bakım yapıyor.Ne kuruluk ne de çatlak kalmıyor.Bence dudak çizgine sürme ruju.çünkü doğallıktan uzaklastıryor insanı.Yani bence öyle.Haftada iki gün elma sirkesini biraz sulandırarak pamukla yüzünü sil.Yüzünü temizlemene iyi gelir.Sana önericeğim pudra ya body shop olur kapatıcılığı iyi ve doğal bir ürün.yada hafif fondoten icerkli olan max foctor creme puff.ikisinden birini deneyebilirsin.kaş kalemine gelince de ben flormarın kaş farını kullanıyorum çok memnunum.ama aslında bu işin en doğalı bildiğimiz kurşun kalem.senin gözlerine siyah kalem,haki tonlarında yeşiller,griler.kahveler...valla herşey olur senin gözlerine canım :) bence hiç sıkıntı çekme.şeftali tonları allık sana çok yakısır.lacivert göz kalemi kullandıgında çok hafif olucak şekilde pembe allık tercih edebilirsin.bence seçeneğin çok fazla :)

Far bazı kullanıyormusun peki canım ?

kullanıyorum ama bana mısın demiyor şöyle bi nette araştırma yaptım da evet gözüm düşük kapaklıya giriyo hatice şendilin gözlerine benziyor ama sorun şu ki iki gözümün yapısı birbrinden farklı ben söylemediğim takdirde kimse fark etmiyo ama ben fark ediyorum öyle yani mesela bi gözüme far sürdüğümde(düşük kapaklı olana) doğru düzgün görünmüyor bile ama diğerinde fark ediliyor sanırım kirpiklerim uzun olduğundan ve rimel sürdüğümden pek fark edilmiyor bu arada gözlerim de iri eyelinerı nasıl çekersem düzgün gösterebilirim biraz uğraştırıcı bi göz yapım var maalesef :5:

kullanıyorum ama bana mısın demiyor şöyle bi nette araştırma yaptım da evet gözüm düşük kapaklıya giriyo hatice şendilin gözlerine benziyor ama sorun şu ki iki gözümün yapısı birbrinden farklı ben söylemediğim takdirde kimse fark etmiyo ama ben fark ediyorum öyle yani mesela bi gözüme far sürdüğümde(düşük kapaklı olana) doğru düzgün görünmüyor bile ama diğerinde fark ediliyor sanırım kirpiklerim uzun olduğundan ve rimel sürdüğümden pek fark edilmiyor bu arada gözlerim de iri eyelinerı nasıl çekersem düzgün gösterebilirim biraz uğraştırıcı bi göz yapım var maalesef :5:

bende de bu sorun var. biri diğerinden büyük görünüyor. miyop nedeniyle baya da büyükler. ikisini eşit göstermek için ne yapmalıyım

Günaydın canım.Bende hemen cevap veriyim o zaman.En başta fikrimi söyleyim aslında daha 21 yaşında cildin ne kadar sorunluda olsa ben fondotene başlama derim sana.Nasılsa bir kaç yıl içinde başlıcaksın çok taze cildin var bu yaşında.Kullanıcaksan da hergün kullanma bir süre sonra cildin ve senin göz zevkin fonodtene alışıyor.Bu sefer de fondoten sürmeden çıkamıyosun.hafif fondoten içerikli pudralar var bence ilk olarak onları dene.sorduğun markalarda bile fondotenler 30 tl den aşağı değildir sanırsam.Loreal daha pahalı hatta.Başlangıç olarak body shop tavsiye ederim.Ürünleri hafif fiyatlarda dediğin markalardan çok da pahalı olmuyor.Ben bir de borjouıs fondoten kullanmıştım mineral içerikli olan o da hafif bir fondotendi.Ama imkanın varsa ilk önce body shop a bir göz at canım.Dipliner olarak golden rose kullanıyorum ben.Birde flormar ın artlıner ı var.sürümü çok kolay.ikisinden birini alabilirsin gayet de makul fiyatları var.Nemlendirici olarak ben dermokozmetik ürünler kullanıyorum.Zaten sorunlu bir cildim vardı onun için doktor kontrolünde krem alırım.Olay kullanıp da memnun kalanlar var ama çevremde.Denemeye değer.dudak dolgunlaştırıcı bilmiyorum malesef bir arkadas daha sormuş.Kullanmıyorum çünkü.ama diş fırçasıyla sabah akşam çok bastrımadan dudakları fırçalamak da dudakları dolgunlaştıryor.ruj markası olarak deborah rujlarımı çok seviyorum.maybilline parlatıcılara bayılıyorum.umarım yardımcı olmusumdur canım.

çoookk teşekkür ederim canımm çok yardımcı oldun hiçbir fikrim yok çünkü bu markalarıda bır hafta önce netden bu sıteden falan arastırarak yazmıstım benm ıcın faydalı bılgıler oldu:1:

Ben sana baz olarak mac paint pot painterly tavsiye ederim.Müthiş bir ürün.Fiyatı 50 tl.nerdeyse 2 yıl kullanabileceğin bir ürün onun için fiyat makul sayılabilir.Benim gece makyajım bile bozulmadan saatlerce kalıyor gözümde.Göz üstüne bu baz dan başka sakın kapatcı sürme çünkü kapatıcının yapısından dolayıda makyaj bulaşabiliyor.Göz altına bile eğer kalem kullanıyorsan kalemi çekip sonrasında ona değdirmeden kapatıcını kullan.Doğrusu buymuş meğer.ben golden rose dıplıner kullanıyorum ve o çok zor kuruyor.hızlı kuruyan bir marka da deneyebilirsin.Florman artliner deneyebilirsin.İki gözün farklı olma durumu bende de var.Evet ve nerdeyse bir tek ben fark ediyorum.Gözlerinin iri olması pek çok kişinin kıskanıcağı bir durum şanslısın bence benimkiler çok minnoş :) gözünü kapatım dümdüz ince bir çizgi olarak da çekebilirsin.Ya da gözünü biraz kıs ve gözünün kenarından kaş kemiğine doğru bir çizgi çek.daha sonra o çizgiden gözünün iç kısmına doğru devamını çek.En güzel kuyruğu bu şekilde çekebiliyorum ben.

QUOTE=jokerbck;25858332]kullanıyorum ama bana mısın demiyor şöyle bi nette araştırma yaptım da evet gözüm düşük kapaklıya giriyo hatice şendilin gözlerine benziyor ama sorun şu ki iki gözümün yapısı birbrinden farklı ben söylemediğim takdirde kimse fark etmiyo ama ben fark ediyorum öyle yani mesela bi gözüme far sürdüğümde(düşük kapaklı olana) doğru düzgün görünmüyor bile ama diğerinde fark ediliyor sanırım kirpiklerim uzun olduğundan ve rimel sürdüğümden pek fark edilmiyor bu arada gözlerim de iri eyelinerı nasıl çekersem düzgün gösterebilirim biraz uğraştırıcı bi göz yapım var maalesef :5:[/QUOTE]

$pot.JPG
canım bahsettiğim baz bu.

Back