Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada sizlerinde ürün tavsiyelerinizi beklerim
Mac den cok urunum var ama ben cok memnun degilim bana gore orta , ozellikle fondoteni iz iz kaliyor uyduruk loreal in bile bazi fondotenleri daha iyi. Mac in kucuk kapta olan kapaticisi ve krem alligi cok guzel onun disinda her urunu guzel degil maalesef.Ben elimdekileri bitireyim bir daha almicam. Kesinlikle baska marka dusunuyorum.
Bende sadece rimelinden memnun kalmadım.Onun dışında ordan aldığım herşeye hayranım :) işte hepimizn cildine göre farklı duruyor farklı özellikler gösteriyor ürünler.Krem alıığını denemedim hiç ama çok duyuyorum.Yağlandırma falan yaptı kı sizde?Çünkü alıcak listemin başında mac krem allık var.Deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Canim bak unutmusum mac den hosuma giden baska urunler var hay Allah nasil yazmadim yahu... bir kremi var beyaz tupte,oil control lotion adi.AYRICA mac in prep+prime skin. Bu ikisini makyaja baslamadan kullaniyorum cunku normalden kuruya donuk karma cildim var.Yanaklarim burnumum kenarlari cok kuru , alnim ve cenem sivilcelenmeye ve parlamaya musait. Ilk urun yag kontolu icin kismen parlayan yerler olmuyor.Baz kuru yerleri yumusatmak makyaja hazirlamak icin. Krem allik bu acidan bana cok iyi geliyor esktra bir nem verior.Bendeki renkler posey, so sweet so easy.ladyblush.Bunun disinda mac skin finish allik-aydinlaticilardan so soft so gentle var ondan da memnundum fakat bu mineralli urunler hangi markadan olursa olsun hemenceik kiriliveriyor, cok cok nazik urunler.Benimkide kirik maalesef.Dedigim gibi cildim zor zaten benim her fondoten ve pudra maalesef dogal durmuyor mac orta kalitede iyi bende cok cok iyi degil baska urunler ariyorum. Ben surdugumde erkek arkadasim makyaj yaptigin belli yani yuzun cakey olmus demisti. Bu arada fircasindan da memnunum. Bende 130 var fondoteni onunla suruyorum krem alliklarida , Niyeyse 187-188 cok daginik killi ve kontrolu zor geliyor 130 kisa killi ve kontrolu cok kolay surerken.
Ben dedigim gibi kapaticisini cok seviyorum ama diger fontoten pudrasini cok sevmiyorum, daha iyileri mutlaka olmali baska markalarda. Farlar icinse sadece cok begendim baska markalarda bulamayacagim renkleri alirim.Maskara zaten cok kullanmam canim takma kirpik kullaniyorum malum bilemiycem.
kendi yaptığınız makyajlardan da paylaşır mısınız en azından göz makyajlarını.tüm yüzünüzün resmini koymak istemeye bilirsiniz
sorunlu ve hassas bir cildim var, makyaj yapmak istiyorum ama beceremiyorum. yüzümde/gözümde birikmeler oluyor. Makyaji nasil uyguladigimi anlatayim siz hatalarimi söyleyin lütfen :)
Ilk olarak nemlendirici sürüyorum, cildimin cekmesini bekliyorum biraz.
Göz bölgesi haric Kompakt Make up kullaniyorum. (Bazen üzerine fondöten kullaniyorum.)
Göz kapaklarima baz kullaniyorum. Göz altina morluklari? gidermesi icin bazen yesil bazende pembe concealer kullaniyorum ( hangisinin daha iyi geldigini anlayamadim daha ) Göz cevrem mor degil kahverengi gibi bu arada. Daha sonra göz cevremede make up sürüyorum. buradami hata yapiyorum bilmiyorum. en son bir selpak mendille yüzündeki fazla makyaji aliyorum yani yüzüme koyup bastiriyorum hafifce, kesinlikle sürtmüyorum. fondöten kullandigim cok belli oluyor ne yapmaliyim. Fondötenin üzerine fixe edici renksiz pudra mi kullansam ? Nude make up gibi olsun istiyorum ten rengim acik ve pembemsi, yüzümde izler/kizarikliklar var . gözlerim kahvrerengi ...far olarak parlak olmayan hangi rengi/ markayi önerirsiniz ?
Slm canım.Şöyle başlıyım.Evet ilk başta nemlendiricini sürersin aradan 5 dk falan geçtikten sonra makyajına başlayabilirsin.Ben makyaja ilk önce gözden başlarım.Göz kapaklarına baz sürüyosun bu da doğru.Fakat şöyle bir durum var sürdüğün ürünü ne kadar ve nasıl sürüyorsun.Ben herşeyi fırçayla kullanmanı tavsiye ederim.Far bazını zaten çok az sürüceksin.Eğer fazla kaçırırsan sabitlemek isterken daha en başta bazın toplanmasına yol açarsın.Göz makyajımı bitirdikten sonra göz altıma dökülen farları fırcayla temizleyip ardından kapatıcımı kullanırım.Göz çevreme ne fondoten ne de başka birşey sürmem.Üzerine baz altına kapatıcı o kadar.Daha sonra fondotene geçerim.Kapatıcılığının iyi olması için ürünü çok yoğun sürmene gerek yok.Belki fazla kaçırıyosundur ve bunlar topaklanmaya yol acıyordur.Yıne çok fazla olmayan fondoteni fırçayla sürerim çünkü cildine daha iyi yediriyosun fırcayla ve daha doğal durmasını saglıyor.Cildinin her yerıne de daha muntazam dağıtıyosun böylece.Üstüne tabiki fixe bir pudra geçiyorum.azıcık ama ve yıne fırca yardımıyla.Aslında öğrendiğim kadarıyla bütün iş fırçalarda.benimde gözlerim kahverengi ben bej-kahve tonlarını çok seviyorum.mat yeşiller kahve gözde çok güzel duruyor.Ve tabi ki kahve göze mavi-lacivert renklerını çok yakıstırırlar ama ben sevemedim gitti kendimde.
Marka olarak far konusunda çok özel tercihlerim yok.Canım nerde hangi rengi beğenirse alırım.Flormarın farlarını seviyorum hatta başka bir konu açmıştım tosspa nın makyaj ve güzellik ürünleri tavsiyeleri diye.orda gösterdim de farları.ordanda fikir alabılırsın.mac farlar gayet kalıcı ve ne renk istersen var.body shop dan memnunum.Avon un bazı farlarından memnunum.yani dediğim gibi far konusunda marka ayrımım pek yok.umarım yardımcı olabilmişimdir :)
merhaba :) dün de yazmıştım ama teknik sorunlar yüzünden silinmiş yazılanlar tekrar yazim benim aralarda sarılar bulunan kumral saçlarım ve açık kahverengi gözlerim var tenim de buğday genelde şeftali tonları allık ve ruj kullanıyorum göz makyajımıda siyah tonlarda yapıorum ama bi değişiklik yapmak istiyorum bana göz makyajı allık ve ruj tonlarında ne gibi önerileriniz olur acaba yardımcı olursanız çok sevinirim :) (mesela koyu pembeler ve renkli göz kalemleri yakışır mı bilemedim :44: )