• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

netten baktım flormar markasından fondotene fiyatı da ii 25tl.3-4 çeşidi var demişsiniz peki bana hangi ton gider sizce?tenim esmer.ayrıca önerilerniz için de tşk:)

canım şimdi sana şu ton gider dersem yalan olur.hem alıcagın fondotenin renk skalasını görmem lazım hem de senin tenini.sadece fikir yürütebilirim.en koyunun iki ton açığı falan olabilir.yda renk skalası dar ise koyunun bir ton açığı olabilir.çene bölgene dene ve cildine en yakın rengi seç.bazıları teninden koyu olanı severler ama sen daha yeni de başlıyosun öyle koyu ton falan tercih etme derim ben.cildine en yakın senin için doğru olur.:34:

merhaba ,kesinlikle akmayan bir siyah kalem markası istiyorum sizden.nıvea asansörlü varmış ama artık bulunmuyormuş.benim gözümde fazla dayanmıyor o yüzden suda bile zor cıkan bir kalem istiyorum.teşekkürler..

merhaba ,kesinlikle akmayan bir siyah kalem markası istiyorum sizden.nıvea asansörlü varmış ama artık bulunmuyormuş.benim gözümde fazla dayanmıyor o yüzden suda bile zor cıkan bir kalem istiyorum.teşekkürler..

Merhaba ben siyah göz kalemi mac kullanıyorum.benimki hatta waterproof değil ama yinede akmıyor.Yani ıslatmayı denemedim ama gün boyu gözümde akma durumu olmuyor hiç.Mac e gidip sorduğunuzda siyah kalem çeşitlerinin hepsini gösterirler.Biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değiyor.Zaten uzun sürede kullanıyorsunuz.

Göz altlarım gerçekten çok mor , ve kuru. Bu yüzden stick kapatıcı kullanamıyorum, ve aradığım gibi güzel bir kapatıcı bulamıyorum. önerilerini beklerim :1:

Merhaba ben siyah göz kalemi mac kullanıyorum.benimki hatta waterproof değil ama yinede akmıyor.Yani ıslatmayı denemedim ama gün boyu gözümde akma durumu olmuyor hiç.Mac e gidip sorduğunuzda siyah kalem çeşitlerinin hepsini gösterirler.Biraz pahalı ama verdiğiniz paraya değiyor.Zaten uzun sürede kullanıyorsunuz.

çook teşekkür ederim....

çook teşekkür ederim....

Göz altlarım gerçekten çok mor , ve kuru. Bu yüzden stick kapatıcı kullanamıyorum, ve aradığım gibi güzel bir kapatıcı bulamıyorum. önerilerini beklerim :1:

Benim kapatıcı favorim tabi ki mac.Ben tüp içinde olan ürününün hayranıyım.Yanılmıyorsam 3 farklı kapatıcı seçeneği var.Cilt yapına göre uygun ürün olabilirsin ordan.Ama onun dışında body shop da kullandım.Günlük olarak iyi bir ürün o da.Ancak nedense şuan hiçbir yerde bulamıyorum benim kullandığım rengi.bir de yaşını öğrenebilirmiyim.Eger 25 ve üstünde bir yaştaysan ona göre nemlendirici kullan derim.Yaşına göre birşeyler tavsiye edebilirim.Sabahları vaktin varsa uyanınca gözünde buz gezdir.Hatta soda dan buz kalıpları olustur ve onu gezdir.

Ya ben de buğulu göz makyajına bayılıyorum.o nasıl yapılıyo acaba??:27:

birkaç denemeyle aslında çok rahat alısabılırsın yapmaya.ben herzaman ne renk makyaj yaparsam yapayım fil dişi tonu baz sürerim butun gozume.daha sonra yıne beyaz-bej tonlarında daha parlak bir tonu göz pınarımdan baslayarak gözümün yarısına kadar ve daha cok çukurumua sürüyorum.ben genelde kahve tonlarını severım ve golgeyıde kahve yaparım.gözümün diger yarısınada açık kahve sürüyorum.en koyu kahveyi ise gözümün dış çerçevesine dogru v yaparak suruyorum.golgelendırmede asıl olay fırcada bıtıyor.hep okurdum ve deneyınce cok ama cok ıyı anladım.ardından fırcayla renklerı bırbırıne gecırıyorusun.boylece kullandıgın renklerde keskın gecısler olmuyor.internett çok fazla video var bende onlardan izleyerek ögrendim herseyi.sonra dedıgım gıbı kendı kendıme denedikçe harıka sonuçlar almaya başladım :)

Benim kapatıcı favorim tabi ki mac.Ben tüp içinde olan ürününün hayranıyım.Yanılmıyorsam 3 farklı kapatıcı seçeneği var.Cilt yapına göre uygun ürün olabilirsin ordan.Ama onun dışında body shop da kullandım.Günlük olarak iyi bir ürün o da.Ancak nedense şuan hiçbir yerde bulamıyorum benim kullandığım rengi.bir de yaşını öğrenebilirmiyim.Eger 25 ve üstünde bir yaştaysan ona göre nemlendirici kullan derim.Yaşına göre birşeyler tavsiye edebilirim.Sabahları vaktin varsa uyanınca gözünde buz gezdir.Hatta soda dan buz kalıpları olustur ve onu gezdir.

Yaşım 18 . Mac in tüp olanları derken hangisi acaba?

birkaç denemeyle aslında çok rahat alısabılırsın yapmaya.ben herzaman ne renk makyaj yaparsam yapayım fil dişi tonu baz sürerim butun gozume.daha sonra yıne beyaz-bej tonlarında daha parlak bir tonu göz pınarımdan baslayarak gözümün yarısına kadar ve daha cok çukurumua sürüyorum.ben genelde kahve tonlarını severım ve golgeyıde kahve yaparım.gözümün diger yarısınada açık kahve sürüyorum.en koyu kahveyi ise gözümün dış çerçevesine dogru v yaparak suruyorum.golgelendırmede asıl olay fırcada bıtıyor.hep okurdum ve deneyınce cok ama cok ıyı anladım.ardından fırcayla renklerı bırbırıne gecırıyorusun.boylece kullandıgın renklerde keskın gecısler olmuyor.internett çok fazla video var bende onlardan izleyerek ögrendim herseyi.sonra dedıgım gıbı kendı kendıme denedikçe harıka sonuçlar almaya başladım :)
Çok güzel anlatmışsın da yani şimdi senin dedikleri yapmaya kalksam emin ol içinde kalırım:1:görsel olarak anlatılsaydı belki anlardım:50:

Çok güzel anlatmışsın da yani şimdi senin dedikleri yapmaya kalksam emin ol içinde kalırım:1:görsel olarak anlatılsaydı belki anlardım:50:

canım benim videom falan yok böyle anlattığım.keşke olsada yüklesem onlarıda.ama dediğim gibi internette çok fazla video var.londrada bir türk kızı diye aratırsan bi bayan var.ben çok şey ögrendim onun videolarından.onu takip edebilirsin canım.yine ben beğendim videoların linklerini koyarım buraya

Yaşım 18 . Mac in tüp olanları derken hangisi acaba?

canım yaşın hafif de göz kremi kullanmak için erken.sana bir iki krem önermeyi düşünüyodum.Sabahları gözlerinde buz kalıpları gezdirebilirsin.canlılık veririr. $mac.JPG
bu da mac in söylediğim kapatıcısı canım.dediğim gibi ama bunun dışında da kapatıcı çeşitleri var.Senin cilt yapına uygun olan hangisi orda deneyip karar verebilirsin.

Biraz da kullandığım ve tavsiye ettiklerimi paylaşmak istedim. $allık.JPG
Mac allıklar kesinlikle harika.her rengini almak istiyorum.:52:
Fırçanızı bir kere dokundurmanız bile yeterli oluyor.Bu iki renk tam yaz rengi diye düşünüyroum.

$body shop.JPG
Bir başka allık favorim :)
Bugüne kadar en sevdiğim pembe allık bu oldu.hafif pembesi ve yanındaki şeftali renginin verdiği ışıltı harika.
herkese tavsiye edilir :21:

$bourjoıs.JPG
Bir başka alıığım ise bourjois.Aslında bu alıığı tavsiye etmelimiyim etmemelimiyim çok kararsız kaldım.Renkler çok güzel ama allık biraz sert.çok zor fırçaya geliyor ve zor sürülüyor.aslında tek kotu yanı zor sürülüyor olması onun dışında tavsiye edebilirim.

Back