Resim yüklemek için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisinz
ay bende beceremiorum bunu bi türlü :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim yüklemek için ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisinz
mrb canmm bende sana bi kaç soru sorucam ben açık buğday tenliyim flormarın long wearing isimli rujlarından alıcam ama hangı rengini almalıyım cok kararsız kaldım tek ıstedıgım dudagımda mat durması bide yakışsın tabii..onun yanı sıra toprak tonlarında nasıl desem hafif bronz gibi allıklar bana yakışır mı pembe allıgım var o tonlardada allık alayım diyorum doğal makyaj yaptıgımda kullanabilmek ıcın..daha iyi gözlem yapabilirim diyosan albüm yapıp fotografımıda koyabilirim
ay bende beceremiorum bunu bi türlü :)
Saol canım nemlendirici kremle karıştırıp uyguladım açıldı biraz rengi daha iyi duruyor şimdi üstüne de acik renk bı pudra sürüyorum mis:)
Ben şu youtubede izlediğim videolara bakıyorumda makyajdan önce baya baya bişiler kullanıyolar baz kapatıcı işte şu bu tam olarak göz ve dudak makyajına başlamadan önce ne kullanılır ve baz ne işe yarar ?
gözlerine sürdüğün baz farını kalemini yada eyelinerının gün içinde dağılmamasını akmamasını bulaşmamasını sağlar.makyajını sabitler kısacası.gün boyu korumanı sağlar.ben bazen makyaj yapmayıp gözüme baz olarak kullandığım ürünü sürüp çıkıyorum.çünkü benimki aydınlık bir görüntü veriyor.sağlıklı görünüm sağlıyor.dudaklarımada fondotenimi sürdükten sonra fırçayı birde dudağımdan geçiriyorum.fondoten sürmüyosamda pudra sürerim yüzüme dudağıma bu seferde pudra sürmüş olurum.işte bu da dudak makyajımın daha kalıcı olmasını sağlar.bir de mesela cilde sürülen bazlar var.onlarda cilt rengini düzenliyor,pürüzsüzleştiriyor.tabi yüz için hepsinin özelliklerii bu şekilde olmayabiliyor canım.
Hmm anladım cilt rengini düzenliyor dediğiniz benim mesela cildim karma galiba baktığım zaman bi yeri bembeyazsa bi yeri işte daha koyu falan bu onumu dengeliyo ? Birde bu bazlar nerede , ortalama ne fiyatta , ve hangi markalarda var :) çok teşekkürler şimdiden :)
evet aslında dediğin renk farklılıklarını lekeleri falan düzenliyor.bazıları ise sadece nemlendirip makyajı sabitliyor.canım artık göz bazları hemen hemen her markada var sayılır.ben şuan mac paint pot painterly kullanıyorum.50 tl şuan fiyatı.inglot var arada onuda kullanıyorum onu 30 tl civarı almıştım.artdeco far bazı ise sanırım daha uygun.25 tl falan olması lazım.artdeco yu kendim denemedim ama güzel olduğu hakkında yorumları duyuyorum.
aynen canım ya hallettim şükürohhhh süper olmuş :)
çözüm bulmana sevindim canım boşa gitmemiş oldu fondotenin.
ah canım bnm de cildim yağlı karma ama zaman olmuyo ki maske yapiym bi tek kil apıyom işte o da yapımı pratik diye ama denicem en kısa zamanda verdiğin tarifi
sana bi sorum olcaktı canım bnm tenim açık buğday saçlarım da açık kumral pembe allık almayı düşünüyorum sence bana yakışır mı hangi tonlar olabilir bi de malum öğrencilik şöle goldenrose flormar cecile falan onlardan öneriler alabilirim
merhabalar
ben esmerim kendime en çok bronz tonlarda allık yakıştırıyorum
bana kalıcı simsiz bronz allık önerebilir misin ?
tospaacım sen bana extreme markasının Ankara'da bir avmde satıldığını söylemiştin.
Neresiydi orası ya, unuttum ben. :/Karum muydu acaba? :26:
Evet canım karum demiştim.Hatta şimdi bir de tunalıya açılmış :)
hem karumdaki duruyor hem de tunalıda cadde üstünde var canım.
Önceden azda olsa makyaj yapabiliyordum.
Makyajdan kastım far sürmek gölge yapmak vs:)
Ama çok uzun zamandır sürekli sadece eyeliner çektiğim için elime farı alsam yüzüme gözüme bulaşıyor herşey istediğim gibi olmuyor videolar açıp baktım kendim denedim yok yok yok beceriksizlik had safhada:)
Bu arada istediğim gibi eyelinerda çekemiyorum tamam çekiyorum ama göz şeklime uymuyor sanki.
Göz şeklimi eklesem fikir verirmisin:)