• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

Kesinlikle almam lazım o zaman. :52::52:

Bu arada tospaa rossman var mı yaşadığın yerde ? Gidiyorsan görmüşsündür. Rival de loop young diye bir marka var hani..
Onun jel eyelinerını aldım. Hep övülür bunlar. Ben de merak ettim ve çok da uygun olunca , ayrıca simsiyah bir rengi de olunca kaptım hemen. 12 civarı bir şey tuttu fırçasıyla beraber. Rossman'a uğrayan herkese tavsiye ederim. Fırçası çok güzel gerçekten. Gel eyeliner için fırça çok önemli ne de olsa.

testbericht-tmoy1azwwbgg1329825726.jpg

rdlyeyelinerpinsel.jpg

Bunu da netten buldum. Görüldüğü gibi simsiyah duruyor.

RIVAL-DE-LOOP-YOUNG-Gel-Eyeliner-Black-Schwarz-5-640x426.jpg

RIVAL-DE-LOOP-YOUNG-Gel-Eyeliner-Black-Schwarz-1-640x426.jpg

Var canım rossman.Evet biliyorum Rival de loop young markasını.Ama hiç bakmamıştım eyelinerına.Farlarına,rujlarına ve ojelerine bakmıştım.far renkleri çok hoşuma gidiyor dokularıda güzel.ama rujundan pek hoşnut kalmamıştım.en kısa zamanda eyelinerına bakıcam canım.Böyle simsiyah durması harika:52:

hem de çok yardımcı oldun canım sedefli far paletim var dediğin renklerden de mevcut hiç kullanmamıştım ışıldıyo die akşam falan çıktığımda yapıcam bu makyajı o farlarla çok saol çok güzel anlatmışsın inş becerebilirim:21:

Tabi ki becerebilirsin canım.İlkinde muhteşem olmak zorunda değil dimi :)

Var canım rossman.Evet biliyorum Rival de loop young markasını.Ama hiç bakmamıştım eyelinerına.Farlarına,rujlarına ve ojelerine bakmıştım.far renkleri çok hoşuma gidiyor dokularıda güzel.ama rujundan pek hoşnut kalmamıştım.en kısa zamanda eyelinerına bakıcam canım.Böyle simsiyah durması harika:52:

Bak mutlaka. Ben başka hiçbir şeyini beğenmiyorum o markanın. Farlarına pek bakmadım gerçi ama rujlar falan hoş değil.
Ben de tesadüf eseri bir sitede görüp yorumları okuyunca mağazasına gidip aldım işte. İyi ki de almışım diyorum. Sen de memnun kalacaksın eminim.:31:

Son düzenleme:
merhaba :3:
benim kirpiklerim bi hayli uzun :nazar: ama ben dolgun görünmesini istiyorum.
bana çok pahalı olmayan dolgun görünüm verebilecek bir rimel önerebilir misin?
bir de ben esmere yakın biriyim.
ne tonlarda allık kullanmalıyım?
pembe, şeftali vs...

Bb cream hakkında bilgi istiyorum..Makyajla çok aram yok.Göz makyajı yaparım ve birde allık..Fondotenle aram hiç iyi değil.Çillerim var.Fondoten sürdüğümde yapış yapış bir his hissediyorum.Bb creamların hem zararsız,hemde cildi düzelten etkileri,renk farklılıklarını yok eden etkilerini okudum.Fakat Türkiye'de satılanlardan ve cebi çok yormayanlardan istiyorum bir fikir verebilir misin?Garnierden memnun kalmadım,çillerimi hiç kapatmadı..Teşekkür ederim:17:

"BB krem nedir?
BB krem= Kırışıklık kapatıcı ve giderici + güneş koruyucu+ yaşlanmayı geciktirici + sivilce kapatıcı ve iyileştirici + leke giderici + doğal renklendirici + güçlü besleyici ve nemlendirici + cildi aydınlatıcı.

Bu özelliklerin hepsini içinde barındıran BB kremlere, bu yüzden "All In One" kremler de deniyor. Yani, hepsi bir yerde.

BB kremleri kalıcı özelliklerinden dolayı gün içinde tazelemeniz gerekmez. Akşam cildinizden çıkarmanız için de uğraşmanız gerekmez çünkü ciltte kaldığı sürece cildi besler ve güzelleştirir, yıpratmaz." (yazı alıntıdır)
Peki, krem cilde nasıl etki ediyor?

1 krem 5 etki:
- Cildi 24 saat nemlendiriyor.
- Kremin içeriğinde bulunan mineral pigmentler cilde uygulandığı anda hızlı bir şekilde nüfuz ediyor ve cilt tonunu dengeliyor.
- Cildinizdeki pürüz ve çizgileri gizliyor.
- İçeriğinde bulunan C vitaminin ciltte yarattığı anti-oksidan etkisi ile cildinizi aydınlatarak canlılık kazandırıyor. Cildinize sağlıklı bir ışıltı veriyor.
- 15 faktörlü koruma özelliği ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyor.(alıntıdır)

canım bu yazılar gayet açıklamış bb kremi.zaten sende araştırmışsın bilgi toplamışsın.ben bb krem değil renkli nemlendirici kullanıyorum.Renkli nemlendirici aslında bb krem kadar özelliğe sahip değil.fondotenin daha ince yapılısı gibi birşey.eğer sadece çillerin için bb krem düşünüyorsan renkli nemlendiricileride bir düşün derim.Bu konuda kullandığım marka mac.elbet garnıer bb kreme göre daha pahalı.ama daha da özel bir ürün.Ben sanırım 50 tl ye almıstım.ama ardından biraz zam gelmiş olabilir.o zaman baya bir ürün almıstım tam olarak emın değilim fiyattan.ama yuksek ıhtımal 50 tl idi.illa bb krem dersen yine mac bb krem de var canım.tabi fiyat biraz daha farklılaşır ama.çok uzun süre kullanıcagın için aslında çok pahalıya gelmiyor.tabi alırken öyle hissedilmiyor ama :)

"BB krem nedir?
BB krem= Kırışıklık kapatıcı ve giderici + güneş koruyucu+ yaşlanmayı geciktirici + sivilce kapatıcı ve iyileştirici + leke giderici + doğal renklendirici + güçlü besleyici ve nemlendirici + cildi aydınlatıcı.

Bu özelliklerin hepsini içinde barındıran BB kremlere, bu yüzden "All In One" kremler de deniyor. Yani, hepsi bir yerde.

BB kremleri kalıcı özelliklerinden dolayı gün içinde tazelemeniz gerekmez. Akşam cildinizden çıkarmanız için de uğraşmanız gerekmez çünkü ciltte kaldığı sürece cildi besler ve güzelleştirir, yıpratmaz." (yazı alıntıdır)
Peki, krem cilde nasıl etki ediyor?

1 krem 5 etki:
- Cildi 24 saat nemlendiriyor.
- Kremin içeriğinde bulunan mineral pigmentler cilde uygulandığı anda hızlı bir şekilde nüfuz ediyor ve cilt tonunu dengeliyor.
- Cildinizdeki pürüz ve çizgileri gizliyor.
- İçeriğinde bulunan C vitaminin ciltte yarattığı anti-oksidan etkisi ile cildinizi aydınlatarak canlılık kazandırıyor. Cildinize sağlıklı bir ışıltı veriyor.
- 15 faktörlü koruma özelliği ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyor.(alıntıdır)

canım bu yazılar gayet açıklamış bb kremi.zaten sende araştırmışsın bilgi toplamışsın.ben bb krem değil renkli nemlendirici kullanıyorum.Renkli nemlendirici aslında bb krem kadar özelliğe sahip değil.fondotenin daha ince yapılısı gibi birşey.eğer sadece çillerin için bb krem düşünüyorsan renkli nemlendiricileride bir düşün derim.Bu konuda kullandığım marka mac.elbet garnıer bb kreme göre daha pahalı.ama daha da özel bir ürün.Ben sanırım 50 tl ye almıstım.ama ardından biraz zam gelmiş olabilir.o zaman baya bir ürün almıstım tam olarak emın değilim fiyattan.ama yuksek ıhtımal 50 tl idi.illa bb krem dersen yine mac bb krem de var canım.tabi fiyat biraz daha farklılaşır ama.çok uzun süre kullanıcagın için aslında çok pahalıya gelmiyor.tabi alırken öyle hissedilmiyor ama :)

Janjanlı Bir Dünya: Renkli Nemlendiriciler ve BB Kremler Arasındaki Farklar Nedir?
canım burda da bb krem ve renkli nemlendirici farkından bahsedilmiş.Belki daha ayrıntılı görmek istersin diye ekliyorum

pembe, şeftali vs...

slm canım.sana pahalı olmayan rimel konusunda önereceğim marka kesinlikle maybelline olur.hatta şu an yeni çıkan volum express the mega plush maskarası var.onu deneyebilirsin.black drama diye bir rimeli vardı benim favorilerimden biridir.bunları deneyebilirsin canım.bence en uygun fiyatlı olup da en guzel memnuniyeti veren marka maybelline.

pembe, şeftali vs...

Ben de tavsiyemi söyliim max factor 20000 calorie. :31:
Birkaç kat sürersen harika oluyor.
Uzun, sık kirpikleri hizaya getirmek için güçlü rimeller lazım.

slm canım.sana pahalı olmayan rimel konusunda önereceğim marka kesinlikle maybelline olur.hatta şu an yeni çıkan volum express the mega plush maskarası var.onu deneyebilirsin.black drama diye bir rimeli vardı benim favorilerimden biridir.bunları deneyebilirsin canım.bence en uygun fiyatlı olup da en guzel memnuniyeti veren marka maybelline.

$mascara.JPG canım bak bu yeni çıkan dediğim rimel.

$drama.JPG bu ise blac drama dediğim rimeli.

pembe, şeftali vs...

allık konusunu atlamışım :)
bende aynen senin gibiyim.valla abartılı sürmedikten sonra pembe de şeftalide çok yakışır canım.:34:

sağ ol canım :31:
bunları bir araştırayım ben.

Ben de tavsiyemi söyliim max factor 20000 calorie. :31:
Birkaç kat sürersen harika oluyor.
Uzun, sık kirpikleri hizaya getirmek için güçlü rimeller lazım.

duymuştum bu rimelin övgülerini.
fiyatı ne kadardır acep? :31:
alacağım şeyler çok fazla olduğu için fiyatı çok uçuk olsun istemiyorum.
bunu da bir araştırayım şimdi.
bloglarda falan vardır sanırım.

Son düzenleme:
sağ ol canım :31:
bunları bir araştırayım ben.

duymuştum bu rimelin övgülerini.
fiyatı ne kadardır acep? :31:
alacağım şeyler çok fazla olduğu için fiyatı çok uçuk olsun istemiyorum.
bunu da bir araştırayım şimdi.
bloglarda falan vardır sanırım.

Hmm doğru üniversite hayatın başlıyor di mi, ondan. . .:31:
Valla ben geçen haftalarda indirimden 28liraya almıştım bu rimeli.
Normalde 38 gibi bir fiyatı olabilir, emin değilim ama indirim yapıyorlar sık sık max factorde.
Bloglarda var tabi.
Benim kirpiklerime maybelline fayda etmiyor. Hiç şekil vermiyor ama yine de tosspaanın dediklerine ben de bakacağım.
Yenileri güzel olabilir.

Bu arada rimellerden bahsetmişken kirpik uzatmak için bir üründen bahsedeyim size.hc saç bakım yağı :)
evet aslında bu saç bakım yağı ama rimellerinizin içine damlatırsanızda kirpiklerinizi besliyor ve uzatıyor.Aklıma geldi de bilgilendireyim dedim :52:
zaten saç bakımlarıyla ilgili bir konu daha açmıştım orda baya bahsettim bu üründen.ama bu sayfamızda da saçla ilgili olsun cilt ile ilgili olsun kullandığım herşeyi paylaşıcam sizinle.hepsi bir arada bulunsun değil mi :34:

Hmm doğru üniversite hayatın başlıyor di mi, ondan. . .:31:
Valla ben geçen haftalarda indirimden 28liraya almıştım bu rimeli.
Normalde 38 gibi bir fiyatı olabilir, emin değilim ama indirim yapıyorlar sık sık max factorde.
Bloglarda var tabi.
Benim kirpiklerime maybelline fayda etmiyor. Hiç şekil vermiyor ama yine de tosspaanın dediklerine ben de bakacağım.
Yenileri güzel olabilir.

evet canım üniversite için. :31:
bu üç rimele de baktım şimdi.
üçü de gayet iyi. hatta maybelline volum express için bloglara baktığımda çok beğendim :69:
sürenler de mi maharet yoksa gerçekten rimelde mi denemek lazım.
birde ben o standlardaki denemelik ürünleri süremiyorum gözlerim hassas alıpta pişman olmamak adına çok iyi araştırmam gerekiyor.
max factor ve maybelline volum express'i beğendim. :31:

evet canım üniversite için. :31:
bu üç rimele de baktım şimdi.
üçü de gayet iyi. hatta maybelline volum express için bloglara baktığımda çok beğendim :69:
sürenler de mi maharet yoksa gerçekten rimelde mi denemek lazım.
birde ben o standlardaki denemelik ürünleri süremiyorum gözlerim hassas alıpta pişman olmamak adına çok iyi araştırmam gerekiyor.
max factor ve maybelline volum express'i beğendim. :31:

Evet canım göz çok hassas bir organ dikkatli olmak alzım.bende hiçbir zaman denemem rimel falan.

Merhaba tosspaa benim de bir sorum olacak yani öneri istiyorum..
Şöyle ki ben beyaz tenliyim bunun da etkisiyle olsa gerek gözümün altındaki damarlar çok belirgin mavi mavi bakıyorlar bana:27: İyi bir göz altı kapatıcısı almak istiyorum. Göz çevresi hassasdır dedim her gün kapatıcı sürmeyim dedim bu zamana kadar dayandım ama artık yeter :20: Kapatıcılık özelliği iyi olan her gün kullanıma uygun bir ürün var mı bildiğin?

Ben de beyazım ve göz altımın özellikle uykusuz gecelerin ardından koyulaşması beni deli ediyor. :43:
Tam anlamıyla kapatabilecek bir şey bulamadım ben de.
Bana da öneri tosspaa... :5:
Macte vardır kesin ama mac dışında önerebileceğin bi marka var mı?

Merhaba tosspaa benim de bir sorum olacak yani öneri istiyorum..
Şöyle ki ben beyaz tenliyim bunun da etkisiyle olsa gerek gözümün altındaki damarlar çok belirgin mavi mavi bakıyorlar bana:27: İyi bir göz altı kapatıcısı almak istiyorum. Göz çevresi hassasdır dedim her gün kapatıcı sürmeyim dedim bu zamana kadar dayandım ama artık yeter :20: Kapatıcılık özelliği iyi olan her gün kullanıma uygun bir ürün var mı bildiğin?

Merhaba canım.Hoşgeldin :)
Benim kullandığım en iyi kapatıcım mac.Şöyle anlatayım.minnacık bir parçayla bütün göz altımı kapatabiliyorum.Ama çok dikkat etmedikçe kapatıcı olduğunu fark edemezsin o kadar doğal duruyor.Dediğin gibi hassas bölge olduğu için daha titizlikle ürün seçiyor insan.Arada sırada kullanmak için flormar ve maybelline kapatıcılırda aldım ama tabi ki mac gibi değiller.tabi mac'in de kendi içinde çeşit çeşit kapatıcıları var.ordaki arkadaşlar senin cilt yapına en uygun olanı vericeklerdir.benim bu zamana kadar kullandıkalarım select cover up ve prep prime kapatıcılar.ikisininde yeri bende bambaşka.fiyatlar diğer markalara göre biraz daha yüksek ama canım :(

Ben de beyazım ve göz altımın özellikle uykusuz gecelerin ardından koyulaşması beni deli ediyor. :43:
Tam anlamıyla kapatabilecek bir şey bulamadım ben de.
Bana da öneri tosspaa... :5:
Macte vardır kesin ama mac dışında önerebileceğin bi marka var mı?

mac dışında body shop öneririm canım.az önce ki cevabımda yazmayı unuttum.mac den sonra en memnun kaldığım kapatıcıda body shop idi.

Back