Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

likit nasıl çekilir ? internetten görsel olarak da izledim ama yapamıyorum ya eğri büğrü oluyor

bide likit kimlere yakışmaz?? acaba bana yakışmıyor mu :18:

likit nasıl çekilir ? internetten görsel olarak da izledim ama yapamıyorum ya eğri büğrü oluyor

ben önce kalem çekip üzerine likit eyeliner kullanıyorum hem daha kalıcı oluyor hemde düzgün sürmüş oluyorum..

canım resimden anlıyabildiğim kadarıyla ruj pembe şeftali karışımı bir renk ama sedefli gibi.aslında bu tonlarda ruj bulma imkanın fazla ama böyle sedefli belki biraz daha azdır.sorarkende yine şeftali pembe arası doğal bir renk dersin.benimde aklımda bulunur canım dikkatimi çekerse yazarım :)

arkadaşımız doğru söylemiş aslında.dediği gibi ilk önce çok bastırmadan kalem çek gözüne.sonra üstünden likit ile geç bu şekilde elin bir kaç seferde alışıcaktır.çekerkende koluna bir yerden destek al canım.elin de daha az titrer.ve yakışmaması için bir neden yok ki niye yakışmasın.

kızlar çok sağolun önceden kalem çekip daha sonra likit çekmek çok mantıklı öyle yapıcm artık

çok saol canım çok hoşuma gitti renk bi gidip kozmetikçiyi kolaçan etmem lazım galiba :)

selam kızlar nasılsınız?
kimselerin sesi çıkmıyor bu aralar.
kusuruma bakmayın biraz rahatsızdım bende yeni şeyler ekliyemedim.en kısa zamanda yeni ürünler eklemeye başlıyorum

Benim dudaklarım yüzüme göre küçük kalıyor. Bu yüzden dudaklarımı sevmiyorum.
Makyaj konusunda başarılı birinin fikrine ihtiyacım var.
Dudaklarımı daha büyük ve dolgun nasıl gösterebilirim yardım edebilir misiniz?
Yoksa hiç ellemeyeyim mi? Şaşırdım kaldım

Son düzenleme:
flormar l03 ruju ben de aldım ve çok sevdim ama bana birazcık koyu geldi belki de dudaklarımın rengi koyu diedir kiremit rengi durdu dudağımda daha çok kışın kullanmayı düşünüyorum

slm canım.Doğrusunu söylemek gerekirse benim bu resimden gördüğüm dudaklar gayet hoş.Dolgunluğu ideal görünüyor.Çoğu insana göre baya dolgun dudakların var.Bence hiç uğraşma canım dudaklarınla.bir de benden bir fikir doğal tonlar,açık şeftaliler çok yakışır dudaklarına

flormar l03 ruju ben de aldım ve çok sevdim ama bana birazcık koyu geldi belki de dudaklarımın rengi koyu diedir kiremit rengi durdu dudağımda daha çok kışın kullanmayı düşünüyorum

evet canım ya dudak rengine göre çok değişiyor rujların duruşları.benimde dudakları koyu bir arkadaşım var onun dudağındaki ruju çok beğenir alırım ama bende malesef bambaşka durur

Bayanlar malum okullar açılıyor.. Lisedeyim. 18 yasındaym. Şöyle böyle idare ettim ama yeni bir stil belirlemek istiyorum. Gözlerim bal köpüğü. Belli olmayacak ama hoş duracak okul makyajı önerilerinizi bekkliyorum yardım pls. :'( Sağoln smdidenn

evet canım ya dudak rengine göre çok değişiyor rujların duruşları.benimde dudakları koyu bir arkadaşım var onun dudağındaki ruju çok beğenir alırım ama bende malesef bambaşka durur
öyle canım farklı duruyor o yüzden deneyip öle almak lazım
sana bi sorum olcak bu resimdeki makyaj çok hoşuma gitti özellikle göz makyajını nası yapabilirim malzemelere kadar yazmış ama yapılışını çözemedim dipnot:kız da cillop gbi maşallah

Selam canım.Ben eğer okul makyajı yapılcaksa bunun çok hafif olması gerektiğini düşünüyorum.Kirpik diplerine kahve rengi kalem çekebilirsin.ama sakın kalın çekme.Bilmiyorum okulda rimele izin var mı eğer varsa yine çok belli olmaması için kahve-siyah rimel kullanabilirsin.ve de çok hafif bir allık gayat yeterli olur bence canım.

Günaydın canım.Resmin altında yazılam mac far ne ordaki yeşil ne de sarı far değil.tek kullanılan far o değil anlasılan.Bu göz makyajı için iki renk far lazım.dore rengi bir far ve yeşil far.göz kapagının yarısına kadar ilk önce göz pınarından başlayarak dore farı uygula canım.ardından gözün dış kısmına doğru kalan yarısına böyle yeşil farını sür.farları sürdükten sonra arada hat oluşmasın diye iki farın birleştiği kısmı fırça ile karıştır canım.resımde cok belli olmasada kirpik diplerine siyah eyeliner çekmiş ve tabiki takma kirpik var :)
göz altına gelincede gözün içine beyaz kalem çekmiş.yine aynı dore ve yeşil farı yarı yarıya uygulamış canım.farları göz altına sürdükten sonrada daha ince uçlu bir fırçayla dağıtmalısın.hiç bir zaman göz altına sürdüğün kalemi veya farı sürüdğün gibi bırakma.biraz dağıt ki daha naturel dursun.kısacası sana lazım olanlar dore far(istersen daha sarı bir far da seçebilirsin canım),yeşil far,siyah eyeliner,takma kirpik,beyaz göz kalemi.umarım yardımcı olmuşumdur jokerbck

bir de farların ışıltılı olmasına dikkat et canım.

Haydi birazcık da temizlik ve bakımdan bahsedelim kızlar ne dersiniz
makyaj temizliyicisi olarak kullandığım ürünlerden başlayalım

bioderma h2o harika bir ürün.Suya dayanıklı makyajınızı bile rahat rahat çıkarabilirsiniz bu ürünle.Benim cildim hassas biraz ve doktorumun bana önerdiği bir ürün.hatta doktorum bu suyla yüzümü sildikten sonra başka bir sabunla falan yıkamama gerek olmadığını söyledi.bana ben o konuda sözünü dinlemiyorum çünkü içim rahat etmiyor.çok uzun süre dayanıyor.ben aldıgım kampanya vardı bu şekilde 60 liraya satılıyordu.ben 5 ay önce falan aldım şuan ikincisindeyim.tereddüt etmeden öneririm arkadaşlar.

Kesinlikle almam lazım o zaman.

Bu arada tospaa rossman var mı yaşadığın yerde ? Gidiyorsan görmüşsündür. Rival de loop young diye bir marka var hani..
Onun jel eyelinerını aldım. Hep övülür bunlar. Ben de merak ettim ve çok da uygun olunca , ayrıca simsiyah bir rengi de olunca kaptım hemen. 12 civarı bir şey tuttu fırçasıyla beraber. Rossman'a uğrayan herkese tavsiye ederim. Fırçası çok güzel gerçekten. Gel eyeliner için fırça çok önemli ne de olsa.

Bunu da netten buldum. Görüldüğü gibi simsiyah duruyor.

hem de çok yardımcı oldun canım sedefli far paletim var dediğin renklerden de mevcut hiç kullanmamıştım ışıldıyo die akşam falan çıktığımda yapıcam bu makyajı o farlarla çok saol çok güzel anlatmışsın inş becerebilirim

Bb cream hakkında bilgi istiyorum..Makyajla çok aram yok.Göz makyajı yaparım ve birde allık..Fondotenle aram hiç iyi değil.Çillerim var.Fondoten sürdüğümde yapış yapış bir his hissediyorum.Bb creamların hem zararsız,hemde cildi düzelten etkileri,renk farklılıklarını yok eden etkilerini okudum.Fakat Türkiye'de satılanlardan ve cebi çok yormayanlardan istiyorum bir fikir verebilir misin?Garnierden memnun kalmadım,çillerimi hiç kapatmadı..Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…