- Konu Sahibi EU1
-
- #1.461
aman kontes ne cici onlar öyle de canım benim bunlara sığmıcak kadar ne alıcan yanınakaydirigubbakcemile3
çok şirinlerkaydirigubbakcemile2
kontess ben senin makyajmalzemelerini çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
3 aysa bence de sığmaması normal kontesim
142'de var canım hepsii a.s
kızlar fotolarını yükleyemedim mesaj sınırı varmış aldığım sitenin adresini vereyim ordan bakarsınız. makyaj-malzemesi.com adresi. uygun fiyata ürünler arayanlar için güzel bi site
Lorealin 5 li allık setini, mac allık fırçasını, yine lorealin likit fondotenini ve maxfactor ün maskarasını kullanıyorum. çok ta uygun fiyata aldım sitesinden.
bende senden duyunca baktım o siteye de çok ucuzlar ya orjinaller mi acaba çünkü max factor bile 20 lira çakma olmasınlar kız-tatlicadiarzu-
annişimin hedayesi :)
bu farlardan memnun musun canım , güle güle kullan..
renk veriyor mu sürünce?
ben she den almıştım ama onlar sürünce pek renk vermiyordu..
buralardayız da foto ekleyen kimse kalmadı sanırım
bi de herkes tatilde sempatiksalakcinni
bayanseyma o kücük rujlari nerden aldiginizi ögrenebilirmiyim lütfen cok sekerler =)
bende senden duyunca baktım o siteye de çok ucuzlar ya orjinaller mi acaba çünkü max factor bile 20 lira çakma olmasınlar kız-tatlicadiarzu-
kızlar fotolarını yükleyemedim mesaj sınırı varmış aldığım sitenin adresini vereyim ordan bakarsınız. makyaj-malzemesi.com adresi. uygun fiyata ürünler arayanlar için güzel bi site
Lorealin 5 li allık setini, mac allık fırçasını, yine lorealin likit fondotenini ve maxfactor ün maskarasını kullanıyorum. çok ta uygun fiyata aldım sitesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?