- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
- Konu Sahibi EU1
- #1.461
güzel topik bunu sevdima.sbir ara üşenmezsem işim olmadığı gün bende çekeyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman kontes ne cici onlar öyle de canım benim bunlara sığmıcak kadar ne alıcan yanınakaydirigubbakcemile3
çok şirinlerkaydirigubbakcemile2
kontess ben senin makyajmalzemelerini çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
3 aysa bence de sığmaması normal kontesim
142'de var canım hepsii a.s
kızlar fotolarını yükleyemedim mesaj sınırı varmış aldığım sitenin adresini vereyim ordan bakarsınız. makyaj-malzemesi.com adresi. uygun fiyata ürünler arayanlar için güzel bi site
Lorealin 5 li allık setini, mac allık fırçasını, yine lorealin likit fondotenini ve maxfactor ün maskarasını kullanıyorum. çok ta uygun fiyata aldım sitesinden.
bende senden duyunca baktım o siteye de çok ucuzlar ya orjinaller mi acaba çünkü max factor bile 20 lira çakma olmasınlar kız-tatlicadiarzu-
annişimin hedayesi :)
bu farlardan memnun musun canım , güle güle kullan..
renk veriyor mu sürünce?
ben she den almıştım ama onlar sürünce pek renk vermiyordu..
buralardayız da foto ekleyen kimse kalmadı sanırım
bi de herkes tatilde sempatiksalakcinni
bayanseyma o kücük rujlari nerden aldiginizi ögrenebilirmiyim lütfen cok sekerler =)
bende senden duyunca baktım o siteye de çok ucuzlar ya orjinaller mi acaba çünkü max factor bile 20 lira çakma olmasınlar kız-tatlicadiarzu-
kızlar fotolarını yükleyemedim mesaj sınırı varmış aldığım sitenin adresini vereyim ordan bakarsınız. makyaj-malzemesi.com adresi. uygun fiyata ürünler arayanlar için güzel bi site
Lorealin 5 li allık setini, mac allık fırçasını, yine lorealin likit fondotenini ve maxfactor ün maskarasını kullanıyorum. çok ta uygun fiyata aldım sitesinden.