- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Bende de vardı bir dönem bu. Komple gitmeyi kestim kozmetik mağazalarına. Anca böyle işte pamuğum, ne bileyim diş macunum vs gibi şeylerim bitince gidiyorum artık. Girersem alakalı alakasız topluyorum çünkü yeni çıkmışsa filan hele. Sonu yok yani onu bi kabul etmeniz lazım önce. Gitmeyin direkt.Kızlar bu konudan çok şikayetçiyim abartmıyorum saydım 15 tane eyelinerım var,5-6 tane rimel,10 tane göz kalemi vs vs.Kullanıyor musun desen evet kullanıyorum ama geçenlerde gittim siyah ruj aldım evladiyelik olarak duruyor.Atmaya da kıyamıyorum, SKT'si olduğunu biliyorum 44 tane de ojem var.Nasıl frenleyebilirim bu bağımlılığımı.Kitap konusunda da geliyor bazen alıyorum onca kitabı makyaj malzemesini kullandıklarım az oluyor.Stoklama mantığı var bende ve çok rahatsızım bu durumdan.
bende de para varken bakım ürünlerine vardı bu bağımlılık:))Kızlar bu konudan çok şikayetçiyim abartmıyorum saydım 15 tane eyelinerım var,5-6 tane rimel,10 tane göz kalemi vs vs.Kullanıyor musun desen evet kullanıyorum ama geçenlerde gittim siyah ruj aldım evladiyelik olarak duruyor.Atmaya da kıyamıyorum, SKT'si olduğunu biliyorum 44 tane de ojem var.Nasıl frenleyebilirim bu bağımlılığımı.Kitap konusunda da geliyor bazen alıyorum onca kitabı makyaj malzemesini kullandıklarım az oluyor.Stoklama mantığı var bende ve çok rahatsızım bu durumdan.
Stok mantığı bende de var. Sürekli kullandığım belli ürünler var onları alırım indirim döneminde. Ama siyah rujda bilemedim yani nerde kullanılır. Sanki can sıkıntısından alıyomuşsunuz gibi geldi.Kızlar bu konudan çok şikayetçiyim abartmıyorum saydım 15 tane eyelinerım var,5-6 tane rimel,10 tane göz kalemi vs vs.Kullanıyor musun desen evet kullanıyorum ama geçenlerde gittim siyah ruj aldım evladiyelik olarak duruyor.Atmaya da kıyamıyorum, SKT'si olduğunu biliyorum 44 tane de ojem var.Nasıl frenleyebilirim bu bağımlılığımı.Kitap konusunda da geliyor bazen alıyorum onca kitabı makyaj malzemesini kullandıklarım az oluyor.Stoklama mantığı var bende ve çok rahatsızım bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?