- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Boşu boşuna aldığınla kalıyorsun.Kullansan da biraz kullanıyorsun boşa masraf oluyor.Ya da en fazla bitme ihtimaline karşı bir tane daha dursa elinde.Ama benüm durumumda olanlar abartıyor.Hah selamün aleyküm!
Napıyorum? O cezbedici reklamların büyüsüne kapılmıyorum.
Genelde memnun kalıp devam ettiklerim var yani marka olarak çeşitliliği sevmiyorum. Stokçuluk bende de var, bu konuda sakin max 3 tane 0 ürün stoklarım.. İndirimde yakaladım mı affetmem. Şimdi de bb stoklamaya başladım. Fondoten sürmeyi bırakalı yıllar olmuştu. Pudrayla işim olmaz. Ojeler kuruyor zaten, çok aşırıya kaçmak anlamsız.
Bitirmeden almayın, kural edinin!
Canim neden 1 senenin sonunda atiyorsun ki bende kullanıyorum lancome,estee falan ama bozulmaz ki 1 senede. Serumlarin bile acildiktan sonra 3 açılmadan 5 sene ömrü var. Hicbisey olmaz valla. Atma bence.Ben iyi markaların ürünlerini alıyorum
Mesela fondoten pudra ve bazımı c.dior alıyorum yıllardır ama. Aldıgım 1yıl ıcınde bıtsın yada bıtmesın atarım. Skt cok dıkkat ederım
Rujlarım göz kalemim ve rimelimde keza aynı şekilde onuda lancome alıyorum ve bıtse de bıtmese de atıyorum 1 yılın sonunda. Ve bunları yılsonunda toplu olarak atıyorum ve yenılerını aldıgımda elımden cıkan para 1500tl ye yakın oldugu ıcın watsons gratis rossman falan gıdıp buralardan alısverıs yapma ıhtıyacım ortadan kalkıyor. Cunku yuklu bır mebla cıkıyor elımden. Her gıdıste 30-50tl bırakacagıma topluca bırakıyorum bu sayede hem gereksız bırsey almıyorum hemde urunun guvenılırlıgı artıyor.
Altında açıldıktan sonra 12ay yazıyor. Ben asla sürmem mesela. O yüzden az ve öz makyaj malzemem vardırCanim neden 1 senenin sonunda atiyorsun ki bende kullanıyorum lancome,estee falan ama bozulmaz ki 1 senede. Serumlarin bile acildiktan sonra 3 açılmadan 5 sene ömrü var. Hicbisey olmaz valla. Atma bence.
C.dior dami yaziyor oyle? Benimde oyle az oz en guzellerini alıyorum cildimizi geri getiremeyiz ama kiyafetimizi ayakkabimizi geri getiririz bi zarar görse :)Altında açıldıktan sonra 12ay yazıyor. Ben asla sürmem mesela. O yüzden az ve öz makyaj malzemem vardır
Dior, este, lancome hepsınde oyle. 6M,12M,18M yazıyor. Bende bıtse de bıtmesede atıyorum. Cunku bakterı uretıyorlar. Guzellesecegım derken rıske atamam cıldımı. Özellıkle rujlarda olusan bakterıler en kolay agız yoluyla alınıyor bırsey yıyıyorsun hop her ısırıkts ruju da yemıs oluyorsun. O konuda cok hassasım. Bı fondoten bana 3yıl gıdıyor dıyenlere ınanamıyorum. Onu nasıl yuzlerıne suruyorlar al yerdekı camuru sur eşdeğer yaniC.dior dami yaziyor oyle? Benimde oyle az oz en guzellerini alıyorum cildimizi geri getiremeyiz ama kiyafetimizi ayakkabimizi geri getiririz bi zarar görse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?